Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Dviguba išdavystė - draugas su geriausia drauge...

Dviguba išdavystė - draugas su geriausia drauge...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/06/15 11:29:20 11:29:20

vilmabalta: laikas gydytojas, bet butent laikas ir yra ta priezastis, kurios tu negali ytakoti, negali uzbegti i prieki ir negali atsukti atgal...kiekvienam to laiko reikia skirtingai, suprantama, kad kuo didesnis skausmas tuo laiko reikia daugiau...parasykit!!!! kas zinot, kaip uzmusti ta laika...kai seip ne taip sulauki vakaro, uzmiegi...o ryte prabunti...ir vel tas pats...ir tai kuo gyvenai lyg siol, netenka bet kokios prasmes...

sportas, sportas, sportas ir kuo didesnis kruvis tuo geriau, iki tol kol kojas vos pavilksi. Ir laikas uzmustas ir nuovargis migdantis be tableciu ir savijauta geresne.
O geriausia bunant vienai garsiai pasakyti abiem aciu, ir pasistengti tuo patiketi, kvailai is salies atrodo, bet kai patiki tuo ima lengvet, ir kas vakara vis labiau

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/15 12:10:19 12:10:19

carmela: nepaguodei nezinau ka man daryt man sokas o tavo zmona tau atleido?kaip jusu santyliai toliau klostosi?nera nei priekaistu nieko?

Net nesistengiau paguosti. Gal jau senai pamirso, taciau man dar ir siandiena sarmata. Zinoma visu atsiprasiau. Sau atleisti nesugebu, tai dabar "baliukuose" savotiskas stabdis.
Nuo to ivykio nutekejo nemazai vandens. Zvelgiant is mano boksto, mano ir zmonos santykiai teisingi. Stengiames vienas del kito.
Manau visi sutiks, kad per pykcio protrukius, visuomet atsiranda "kabliuku" kurie eskaluojami ir skamba nemaloniai.
Na kai uzeina tokie protrukiai sis "nuotykis" neprimenamas Tikiu, kad be slapto kersto atleido.
Akmuo i tavo pacios darza:
Isivaizduoju zmonos gimtadieni musu namuose. Visos luzusios drauges miegotu balkone ar "tamsiame " kambarelyje. Geriausiu atveju iskviesciau taksi.
As kaip seimininkas eiciau miegoti i savo lova. Patikek manim, gulciau kaip iprasta.
Gal ir labai grazu uzleisti miegamojo lova sveciams (slaviska) taciau sio iprocio tevyneje panasios kurioziskos situacijos daznos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/15 12:27:42 12:27:42

Siek tiek papildysiu save. Jei butu jie abu tuo met logiskai mastantys, panasiais dalykais, toje vietoje nebutu uzsieme.
Paprastai kalbant butu polinkis neistikimybei butu uzsieme seksu daug ramesneje erdveje.
Dabar girti bbz kas ten ju galvose dejosi.
Nuo saves: "kas trezbam galvoj, tai girtam ant liezuvio" cia nelabai tinka...

carmela

C

20 įrašai

2009/06/16 07:58:01 07:58:01

na nezinau jis prisiekineja kad tarp ju nieko nebuvo bet man vistiek ka maciau per sunku jis neatsitraukia nuo manes bet kas is to naktim kosmarai daznai prabundu juk mes nesenai susituokem sake padarys viska del manes bet ar salygose esme??

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/06/16 12:03:19 12:03:19

Na ir kas čia tokio? Toks gyvenimas - tokia kasdienybė. Draugystė yra didesnė vertybė už seksą. Vadinasi, tokia lemtis, o draugų mėtyt nereiktų, nes gyvenimas šia diena nesibaigia. Keistos tos moterys, suabsoliutinančios seksą. Seksas yra svarbus, bet jokiu būdu ne viskas - bus to sekso. Jei ne su vienu - tai su kitu. Ar verta dėl to sugriauti draugystę, gražią bendrą praeitį, išgyventus gražius jausmus, meilę, aistrą, pagaliau, orgazmą(palaimą) ir jaustis vienišai, nuskriaustai ir panašiai? Manau, kad neverta. Ir dar: moterys mums visada primeta, kad mums seksas svarbiausias, o ne žmogus, ne asmenybė. Šiuo atveju tas asmenybė yra moteris. O pasirodo, kad, būtent, moterims tas seksas yra viskas, o ne mums. Dažna pamišusi dėl jo ir jo nuosavybės. Va mano darbe vyrai, moterys kasdien nusideda, turiu omenyje gydytojų klasę ir nieko - grįžta vakare namo kaip niekur nieko pas žmonelę, vaikus ir vyrus. Aš ne gydytojas, bet sukuosi šalia jų. O jau seksuoja jie kaip patrakę.

carmela

C

20 įrašai

2009/06/16 12:45:51 12:45:51

prie ko cia seksas zinai kaip sakoma akys nemato sirdies neskauda o cia pamaciau skauda kai permastai galbut tikrai jis pamane kad ten as bet negaliu susitaikyt kaip neskirt zmoniu...skaudu man labai ir kaip tu sakei patikek jau sukasi kersto planai as nezinau ar jis mane iskeite maciau tik pusnuogius draugai sake kad negalejo per trumpas laiko tarpas buvo ir ne ta stadija zinai girtam ne netinka girtam tinka prie smigimo ribos jam svarbu buvo nusirenkt ir zmona nurengt mes visad taip miegodavom bet negaliu vaizdas vistiek stovi akyse...jum gal paprasciau visi mes skirtingai isgyvenam vienokias ar kitokias situacijas..

Sunra_sun

S

75 įrašai

2009/06/16 13:10:19 13:10:19

carmela: prie ko cia seksas zinai kaip sakoma akys nemato sirdies neskauda o cia pamaciau skauda kai permastai galbut tikrai jis pamane kad ten as bet negaliu susitaikyt kaip neskirt zmoniu...skaudu man labai ir kaip tu sakei patikek jau sukasi kersto planai as nezinau ar jis mane iskeite maciau tik pusnuogius draugai sake kad negalejo per trumpas laiko tarpas buvo ir ne ta stadija zinai girtam ne netinka girtam tinka prie smigimo ribos jam svarbu buvo nusirenkt ir zmona nurengt mes visad taip miegodavom bet negaliu vaizdas vistiek stovi akyse...jum gal paprasciau visi mes skirtingai isgyvenam vienokias ar kitokias situacijas..

Aš nenorėčiau to matyti. Vienaip ar kitaip - tai išdavystė. Aišku, ne pasaulio pabaiga.... Reikia išsiaiškinti, leisti pasiaiškinti. Gi visko būna, ir apsirikimas - dar ne pats žiauriausias nusikaltimas. Kažin ką ta draugė iš bendros kompanijos komentavo???? Bet man dar įdomu, ar forume pasisakantys ir laisvą elgesį propaguojantys vyrai atleistų savo moters neištikimybę, arba tai kas įvyko carmelos vyrui ir tai "nulūžusiai" moteriai? Ar nebūtų nulaužę sprando tam "nulūžusiam" vaikinui už nulūžimą ir apsirikimą???? ? Ar sutiktų, kad sexas tik sexas ir sexuoti galima kai to užsinori su kitais, o meilė yra tik tau vienam??????

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/06/16 14:56:24 14:56:24

Košmaras! Ir tai dar vadinamas XXI amžiumi? Nuogas, nuoga, nusmigęs, vyras tokiam vyrui makaulę sulaužytų ir, žinot, toks geradaris sėdėtų iki gyvos galvos už mokesčių mokėtojų babkes. Ar to jums reikia? O kaip su nuogaliais, tai yra, - nudistais? Šitame forume kažkokie nenormalūs susirinkę, tik makaules daužyt pasirengę ir verst vyrą ar moterį daiktu - nuosavybe. Nedovanosiu, išsiskirsiu, atkeršysiu,- ką tai reiškia? Statistika šiandien sako visai priešingai, kad moterys yra labiau neištikimos savo vyrams nei jie joms.

carmela

C

20 įrašai

2009/06/16 14:58:31 14:58:31

vat idomu as jai pasakiau pasakyk savo vyrui tu arba pasakysiu as nezinau ka ji pasake bet jauciu taip kaip jai reikejo jos vyras retai buna namie kariskis tai daznai nebuna as netikiu kad ji buvo ant tiek nuluzus kad nejaute kad kazkas vyksta???juk buvau kelis kartus iejus i kambari kai ji typo miegojo trukus kalbinau kalbejo kita drauge ir nuejo sako tau tel skambina sako zinau mama skambina nenoriu kalbet su ja va uztai man daug abejoniu juk galejo sustabdyti jai jaute kad kazkas vyksta nesuprantu...o ji man aiskina kad buvo komine ir nekalta as kaltinu abu..

carmela

C

20 įrašai

2009/06/16 15:01:49 15:01:49

matau normaliu atsirado nebejuokink eik teisti kitur idomu ka darytum tokioi situacijoje jauciu dar ibristum kartu i lova nes tai juk normalu juk tai tavo amzius varyk ir toliau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume