Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip issiskirti su gera mergina?

Kaip issiskirti su gera mergina?

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/09 08:26:24 08:26:24

Moteriai_Ji

Esmė ne trigrašyje, Jūs protinga moteris, tik tas iš konteksto ištrauktas sakinys tikrai ne mano arba taip ištrauktas iš konteksto, kad ne tik kad neatspindi mano nuomonės, bet kertasi su ja.
Man pačiai, beje, nepatinka tobuli žmonės, man patinka drąsūs ir tokie truputį ,,velnių priėdę'', su kuriais jauti gyvenimo skonį:)

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/30 19:59:24 19:59:24

kazin kaip autoriui pavyko issiskirti?
nors as nesuprantu tokiu zmoniu, as autoriaus vietoj nesiskirciau

Nori suzinoti

N

1 įrašai

2012/04/09 23:16:42 23:16:42

heh, o as dabar mastau kaip po 8+metu draugystes palikti tikrai nerealia panele. super tvarkinga, grazi, komunikabili, stengiasi visose veiklose kuriose tik imanoma. bet esme tame, kad ji pradeda nebesiskaityti su manimi...o iki to dasileidau as pats, viena, antra trecia karta nusileisdavau, viska darydavau del jos, viena menesi antra menesi, metus, du... o va po astuoniu metu pamaciau kad ji prie to priprato...dabar as jau nebegaliu pasakyti Ne, nes iskarto buna didziausia tragedija. Lovos reikalai katastrofiski... kaip palyginimui galima pasakyti:-kam tie kontraceptikai?juk per menesi perkant tik 1 prezervatyva butu daug ekonomiskiau. As zinau kad nerasiu tokios kaip ji, bet uzgostas jos charakterio tikrai negyvensiu... mano akimis ji butu tobula mama, bet zmona... mas abu suprantam kad jau arteja, kaip sakoma, zeninkis arba skirkis, ta riba. o as kaip lochas, desiu i krumus tikriausiai, o paskui raudonom akim vaiksciosiu puse metu....

acbacb

A

2 įrašai

2012/04/10 08:07:47 08:07:47

pasikalbekit atvirai...

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/04/10 08:59:18 08:59:18

Nori suzinoti: heh, o as dabar mastau kaip po 8+metu draugystes palikti tikrai nerealia panele. super tvarkinga, grazi, komunikabili, stengiasi visose veiklose kuriose tik imanoma. bet esme tame, kad ji pradeda nebesiskaityti su manimi...o iki to dasileidau as pats, viena, antra trecia karta nusileisdavau, viska darydavau del jos, viena menesi antra menesi, metus, du... o va po astuoniu metu pamaciau kad ji prie to priprato...dabar as jau nebegaliu pasakyti Ne, nes iskarto buna didziausia tragedija. Lovos reikalai katastrofiski... kaip palyginimui galima pasakyti:-kam tie kontraceptikai?juk per menesi perkant tik 1 prezervatyva butu daug ekonomiskiau. As zinau kad nerasiu tokios kaip ji, bet uzgostas jos charakterio tikrai negyvensiu... mano akimis ji butu tobula mama, bet zmona... mas abu suprantam kad jau arteja, kaip sakoma, zeninkis arba skirkis, ta riba. o as kaip lochas, desiu i krumus tikriausiai, o paskui raudonom akim vaiksciosiu puse metu....

Galvot ir nereikia, kaip palikti ja. Isresk viska i akis. Pasakyk kas tau nepatinka. Geriau veliau, negu niekada. 8 metus tylejai? Netylek bent jau dabar. Jusu buityje valdzia jau matos pas ka..

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/10 16:29:55 16:29:55

Nori suzinoti: heh, o as dabar mastau kaip po 8+metu draugystes palikti tikrai nerealia panele. super tvarkinga, grazi, komunikabili, stengiasi visose veiklose kuriose tik imanoma. bet esme tame, kad ji pradeda nebesiskaityti su manimi...o iki to dasileidau as pats, viena, antra trecia karta nusileisdavau, viska darydavau del jos, viena menesi antra menesi, metus, du... o va po astuoniu metu pamaciau kad ji prie to priprato...dabar as jau nebegaliu pasakyti Ne, nes iskarto buna didziausia tragedija. Lovos reikalai katastrofiski... kaip palyginimui galima pasakyti:-kam tie kontraceptikai?juk per menesi perkant tik 1 prezervatyva butu daug ekonomiskiau. As zinau kad nerasiu tokios kaip ji, bet uzgostas jos charakterio tikrai negyvensiu... mano akimis ji butu tobula mama, bet zmona... mas abu suprantam kad jau arteja, kaip sakoma, zeninkis arba skirkis, ta riba. o as kaip lochas, desiu i krumus tikriausiai, o paskui raudonom akim vaiksciosiu puse metu....

Tai kokia čia gera mergina? Nu paskaičiau, tai tiesiog ragana paskutinė. Kaip tokias žemė nešioja!

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/04/10 20:27:09 20:27:09

Atsisėsk ramiai ir apmąstyk, kas tave labiausiai netenkina jūsų santykiuose. Ir tada viską išdėstyk jai, ramiai ir be kaltinimų, nes ji gal net nenutuokia tavo nepasitenkinimo. Juk pilna tokių moterų postų, kaip ,,gyvenau su juo gerai 2-3-5 metus, galvojome apie ateitį, o jis - šast ir paliko".
Jei su panele draugauji 8 metus, manau, kad jai esi svarbus ir ji tikrai įsiklausys į tavo išsakytas rūpesčius. O jei jai viskas bus vienodai ir ji net nematys reikalo bent kiek keistis, tada galėsi pasidaryti savo išvadas ar sprendimus. Bet kuriuo atveju reikia tarpusavyje kalbėtis.
Ir atmink: žmogus vertinamas ne pagal tai, koks jis nerealiai gražus ir tobulas, bet kiek tau gera šalia jo.

Babausis

B

1 įrašai

2012/04/11 15:57:50 15:57:50

Tai kam nori skirtis, kad ji tokia gera? Geros dabar nesimėto, gerų niekas nepalieka.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/04/11 20:40:15 20:40:15

Teisingai Ugnele pastebėjote apie tuos postus, bet tai galioja ir vyrams ir moterims, čia sakyčiau daugiau nuo temperamento ir charakterio priklauso – vieni pastoviai rėš visą tiesą į akis, kiti kantriai ir ilgai su tuo taikstysis, bei manys jog pasikeis – tačiau jų kantrybė irgi turi ribas ir ją pasiekus taip ir atsitinka –skiriamės iš giedro dangaus, nors visada tam yra pagrindas. Paprasčiausiai daug kas nemąsto kokią įtaką kitiems daro jų elgesys/poelgiai.
Dėl tų pasikeitimų aš nebūčiau linkęs naiviai manyti jog nuo geresnio žmogus gali eiti prie blogesnio. Laikinai – taip gali nusileisti, tačiau ilgainiui jis vėl grįš prie savo nusistovėjusio elgesio modelio.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/12 08:57:08 08:57:08

Tame ir blogumas, kad zmones gyvena, kencia ir nieko nesako. Vienam blogai, kad kitas vadovauja, bet gal tam kitam irgi blogai, nes jaucia per didele atsakomybes nasta, gal mano, kad privalo vadovauti ir tempti viska "ant saves". Ir gal butu nieko pries dalintis iniciatyva.
Tas pats ir del lovos reikalu. Juk nepaklausei jos- kodel
Nepakalbesi- nesuzinosi, kaip yra is tikruju.
O neissiaiskinus viska mesti- kvailyste

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume