Moteris_Ji: "nes tik ypač gerą, tobulą" mylės vyrai".
Vyrai myli ne ypač geras ir tobulas. Vyrai myli ir netobulas. Jie myli paprastas normalias tas, kurios myli juos. Myli kaip žmones, kaip vyrus, o ne kaip santechnikus, elektrikus, sponsorius ir t.t. Tai yra mano nuomonė, mano patirtis, be jokio niekam įsiteikimo. Gal ta patirtis susiformavo, nes mokiausi tarp vyrų, dirbau su vyrais, o gal tiesiog teko tokia laimė, kad jie mėgdavo išsikalbėti. Vyrai yra tokie patys žmonės su jausmais, svajonėm, o kartais ir neišverktom ašarom.
,,Pati ir konstatuojate kaip faktą, kad jie yra prastesni, nes aš "geresnė", todėl vyrai tą ir "pagauna", t.y. jaučiasi prastesni. Gal čia tokia gynyba iš praeities įvykių? O gal aš save matau jumyse . Ech... kokia ta žmogaus pasąmonė galinga ir kaip viskas susiję.
Linkiu ieškoti saves ir būti savimi, nes esate nuostabi, todėl, kad ESATE.
Šiuo atveju aš nekonstatuoju fakto, kad jie prastesni, tik pasiteirauju protingo žmogaus nuomonės bendriniu atveju ir pasiūlau galimas versijas, kurios nebūtinai turi būti susiję su mano asmeniu.
Gynyba? Tai kad neturiu karčios patirties nuo ko gintis:)
O kad žmogaus pasąmonė labai galinga - čia Jūs esate visiškai teisi. Man labai patinka posakis ,,viskas prasideda smegenyse'', nors jis ir ne mano:)