Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip issiskirti su gera mergina?

Kaip issiskirti su gera mergina?

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/09 06:38:18 06:38:18

Man įdomu, ką vyrai įvardija po ,,neišlaikysiu ilgalaikių santykių perspektyvoje''?
Yra tekę susidurti, kai pasako, kad - na, aš tau negalėsiu suteikti tokio gyvenimo, kokio tau reiktų arba - bijau prisirišti, nes tu vistiek kada nors mane paliksi. Arba tiesiog - aš tau per prastas...

Turiu savo nuomonę, bet norėčiau dabar vyro atsakymo, kas tai vistik yra?
Per gera? Per graži? Per protinga ar per ambicinga? Nusimato per dideli jos poreikiai ar reikalavimai?
Ar visa esmė yra vyro nepasitikėjime savimi ir per žemame savęs vertinime?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/09 07:02:41 07:02:41

Buvusi Ugnelė: Ma
Ar visa esmė yra vyro nepasitikėjime savimi ir per žemame savęs vertinime?

Manau, kad cia suo pakastas.
Taip pat manau, kad buna "princesiu" kurios "dirbtinai" samoneje ir kitu akivaizdai, pakelia savo verte. Kitaip tariant "grozi stato i prieki" is to gaudamos pasitikejima savimi.
Princese "turi ka duoti" busimam princui. Va paprastas valstietis gali siulyti tai ka ir bet kuris toks pats.
Va manau taip ir gaunasi mazochizmai santykiuose...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/09/09 07:17:56 07:17:56

Prašėte, Ugnele, nuomonės vyrų, bet ir man norisi įsiterpti. Nepažįstu asmeniškai ir atsiprašau už vertinimus, bet pagal tai, kiek paskaitinėjau Jūsų komentarus susidarė tokia nuomonė, kad labai stengiatės įsiteikti, t.y. būti "labai gera" , tam, kad būti vertinga, priimtina mergaitė. Darau prielaidą... "nes tik ypač gerą, tobulą" mylės vyrai". Pati ir konstatuojate kaip faktą, kad jie yra prastesni, nes aš "geresnė", todėl vyrai tą ir "pagauna", t.y. jaučiasi prastesni. Gal čia tokia gynyba iš praeities įvykių? O gal aš save matau jumyse . Ech... kokia ta žmogaus pasąmonė galinga ir kaip viskas susiję.
Linkiu ieškoti saves ir būti savimi, nes esate nuostabi, todėl, kad ESATE.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/09 07:32:34 07:32:34

Na taip, grožis ar patraukli išvaizda svarbu, neneigiu. Grožis atveria daug kam duris, galimybes, bet tai tik pradžia. Santykių vien grožiu neišlaikysi. Pasitikėjimui savimi - manau, kad taip. Ir tai liečia tiek vyrus, tiek moteris. Bet daryti iš savęs princesę ar princą - kokia prasmė?
Aš asmeniškai manau, kad didžiausia problema yra nepasitikėjime savimi, kuris kyla iš ankstesnės patirties arba dėl žmogaus asmeninių savybių nėra susiformavęs tinkamas savęs vertinimas.

C

1075 įrašai

2010/09/09 07:42:09 07:42:09

Va va ka tik buvo nurasytas svecias.
Sakoma, jog moters gyvenimas panasus i spirale, o vyro i tiesaja tos spirales viduje.
Prisimenu savuosius vargus su pareiga islaikyti seima. Ir matau save jaunojoje kartoje.
Gyvenimas grudina. Atsiranda pasitikejimas savimi. Atsiranda naujos galimybes zvelgti i gyvenima kitomis akimis.
Rutina/monotonija. Naujos meiles/senos meiles. Koks skirtumas!

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/09 07:51:19 07:51:19

Moteris_Ji: "nes tik ypač gerą, tobulą" mylės vyrai".

Vyrai myli ne ypač geras ir tobulas. Vyrai myli ir netobulas. Jie myli paprastas normalias tas, kurios myli juos. Myli kaip žmones, kaip vyrus, o ne kaip santechnikus, elektrikus, sponsorius ir t.t. Tai yra mano nuomonė, mano patirtis, be jokio niekam įsiteikimo. Gal ta patirtis susiformavo, nes mokiausi tarp vyrų, dirbau su vyrais, o gal tiesiog teko tokia laimė, kad jie mėgdavo išsikalbėti. Vyrai yra tokie patys žmonės su jausmais, svajonėm, o kartais ir neišverktom ašarom.

,,Pati ir konstatuojate kaip faktą, kad jie yra prastesni, nes aš "geresnė", todėl vyrai tą ir "pagauna", t.y. jaučiasi prastesni. Gal čia tokia gynyba iš praeities įvykių? O gal aš save matau jumyse . Ech... kokia ta žmogaus pasąmonė galinga ir kaip viskas susiję.
Linkiu ieškoti saves ir būti savimi, nes esate nuostabi, todėl, kad ESATE.

Šiuo atveju aš nekonstatuoju fakto, kad jie prastesni, tik pasiteirauju protingo žmogaus nuomonės bendriniu atveju ir pasiūlau galimas versijas, kurios nebūtinai turi būti susiję su mano asmeniu.
Gynyba? Tai kad neturiu karčios patirties nuo ko gintis:)

O kad žmogaus pasąmonė labai galinga - čia Jūs esate visiškai teisi. Man labai patinka posakis ,,viskas prasideda smegenyse'', nors jis ir ne mano:)

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/09 07:56:19 07:56:19

Moteriai_Ji

Vyrai myli ne ypač geras ir tobulas. Vyrai myli ir netobulas. Jie myli paprastas normalias tas, kurios myli juos. Myli kaip žmones, kaip vyrus, o ne kaip santechnikus, elektrikus, sponsorius ir t.t. Tai yra mano nuomonė, mano patirtis, be jokio niekam įsiteikimo. Gal ta patirtis susiformavo, nes mokiausi tarp vyrų, dirbau su vyrais, o gal tiesiog teko tokia laimė, kad jie mėgdavo išsikalbėti. Vyrai yra tokie patys žmonės su jausmais, svajonėm, o kartais ir neišverktom ašarom. Ir tikrai gaila, jei jiems kartais trūksta to pasitikėjimo.

Tai mano mintys, tik ne taip susidėliojo akstesniame poste.

cia tas draugas kur neturi pinigeliu paskambinti

C

5 įrašai

2010/09/09 07:58:39 07:58:39

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/09/09 08:01:50 08:01:50

Buvusi Ugnelė: Moteriai_Ji

Vyrai myli ne ypač geras ir tobulas. Vyrai myli ir netobulas. Jie myli paprastas normalias tas, kurios myli juos. Myli kaip žmones, kaip vyrus, o ne kaip santechnikus, elektrikus, sponsorius ir t.t. Tai yra mano nuomonė, mano patirtis, be jokio niekam įsiteikimo. Gal ta patirtis susiformavo, nes mokiausi tarp vyrų, dirbau su vyrais, o gal tiesiog teko tokia laimė, kad jie mėgdavo išsikalbėti. Vyrai yra tokie patys žmonės su jausmais, svajonėm, o kartais ir neišverktom ašarom. Ir tikrai gaila, jei jiems kartais trūksta to pasitikėjimo.

Tai mano mintys, tik ne taip susidėliojo akstesniame poste.

jo... jei niekas neprašo - daugiau trigrašio nekišiu. . kaip vyrai myli ir ką myli man nėra naujiena (aš su jais sutariu puikiai) . Taip pat nėra naujiena, kad jie yra žmonės. ))

C

1075 įrašai

2010/09/09 08:21:57 08:21:57

Moteris_Ji: jo... jei niekas neprašo - daugiau trigrašio nekišiu. .

ex prasyti, prasyti. Kiek daug i tiek mazai. Kodel turetu prasyti, jei esame patys savo gyvenimu kalviai?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume