Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

edka.sl1323813394_db

E

9 įrašai

2009/05/08 20:19:55 20:19:55

Kiekvienas esame savo gyvenimo kalvis... Manyčiau, kad tikrai verta laukti savosios puselės, ir, jei ji yra skirta, tikrai sutiksi. O gal jau sutikai?- tik apie tai nepagalvojai?
Meilės, sekso, pašnekesių, kai lieki vienas, išsiilgęs esame kiekvienas, bet ko kas ieško: man svarbu, kad jausmai būtų tikri ir nuoširdūs, ir kad viskas eitų kartu...
Linkėčiau ir tau neskubėti, tiesiog leisti gyvenimui pačiam sudėlioti viską į vietas ir, galbūt, ateis tokia diena, kai pasijusi laiminga, mylinti ir mylima. Manau, tikrai ateis, tik reikia tuo tikėti.

liada

L

135 įrašai

2009/05/10 18:41:17 18:41:17

nesmerkiu tu,kurios turi meiluzius-tai ju gyvenimas,gal joms taip geriau...as turejau vyra toki apie koki klausiate,bet meiluzio nereikejo,savas per daug buvo "daedes".Dar ir dabar to didelio noro nera,taip ilgai reikia gyti.Tik truksta vyriskos rankos ir peties namuose...

LAIMUTĖ

L

28 įrašai

2009/05/10 19:01:03 19:01:03

...save mylėti reikėjo...vyrai 8 metus nepajėgūs mylėti,gyvenant santuokoje...prašyk kiek nori,jei meilės nepakeitė kiti jausmai -tai nieko ir nereika daryti...Jei tikrai jį myli,tai paleisk laimingai te eina,kam ta vergovinė santuoka....o tau ką?...tą ką visoms...ką likimas neš,ką pati sugebėsi ir mokėsi paiimti iš gyvenimo tą ir turėsi...

LAIMUTĖ

L

28 įrašai

2009/05/10 19:05:37 19:05:37

...o su geriančiu vyru neprivalai kartu skęsti...žiūrėk savęs,paprastai geriantys moka ir mėgsta manipuliuoti artimaisiais...

Pasislepes

P

172 įrašai

2009/05/20 04:52:28 04:52:28

Gyveni kaip nori,kaip Tau patinka...kaltes niekada neverskt tik kitam,tiek laiko atgyvenus kartu,visa si situacija ir Tavo nuopelnas...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/05/20 12:27:49 12:27:49

Skayva: Mes abu mylėjom vienas kitą aštuonis metus. Nuostabiai sutarėm: buvom sielos ir kūno draugai.
Paskui jam atėjo vidutinio amžiaus krizė ir prasidėjo jaunystės paieškos : alkoholis,draugai,merginos.Išbandžiau viską - rėkiau, maldavau,prašiau,rašiau laiškus apie gyvenimo vertybes,beprotiškai mylėdavausi su juo - niekas nepadėjo.Taip kankinausi du metus, bandydama ištraukti žmogų iš šio liūno, pagaliau pavargau,išsekau morališkai , nuleidau rankas ir išėjau... dabar jau kurį laiką gyvename atskirai.
Visą laiką buvau ištikima moteris, neturėjau meilužių . Esu Skorpionė, negaliu gyventi be meilės ir sekso,noriu susirasti gyvenimo draugą, bet tai labai sudėtinga.
Dauguma normalių vyrų pažinčių portaluose - vedę ir ieško tik meilužių.Tokiais atvejais paprastai atsitraukiu....tačiau kitų,tokių ,kurie būtų normaliai mąstantys ir laisvi -tiesiog kol kas nepavyko sutikti .
Ar tai nuodėmė, ar tiesiog mūsų sąžinės reikalas ir mūsų teisė rinktis -mylėtis su svetimu vyru ar laukti savo to vienintelio ir laisvo "princo ant balto žirgo" kuris gal būt niekada ir neatjos ?
Būtų labai įdomu išgirsti tiek moterų-tiek vyrų nuomonę .Dėkoju.

na turbut ir as savo nuomone paskysiu, seip is svetimu patirciu kurie tai patyre tikrai nemaciau jokios laimes ar persilauzimo, visi pazystami zmones kurie pradejo gerti nebuvo laimingi, tiesa buvo viena issimtis, kada vyras mete gerti ir seimoje susikloste vel ramus ir geri santykiai, kaip viena cia is merginu pasake kad alhoholika tik grabo lenta pataisys, dalinai sutinku, alhoholikas turi pripazinti kad jis toks tik tuomet yra vilties kad jis pasitaisys ir dideliu pastangu, patikekit manim, as tai maciau savo akimis, anoniminiu alhoholiku klubas, neturiu nieko pries tai, taciau kai kuriems yra geda kadangi jei kas pamatys is svetimu tuoj bus kalbos, ve sitas latras jei klystu pataisykit, taciau cia mano asmenine nuomone, skaiva esu dar jaunas ir dar daug kas man pries akis, taciau praeis daug laiko kol galesi pamilti kita zmogu ir gyventi su juo, iskart susiradusi kita vyra jis bus tau kaip zaislas, tik draugas daugiau nieko, tu jam vadovausi ir jis gali netureti savo zodzio, gali buti taip kad tu jy labiau skaudinsi, nors pati to nenoresi, tai as jau praejes ir tikrai pazystu zmones kurie taip elgesi, tad turi pati spresti ko nori, gero draugo ar vyro lovoje, turi trumpam skirti sau laiko, buti kartais draugu rate, pasilinksminti, o kad vyrai iesko meiluziu cia buvo ir bus, nuo to niekas nepabegs.
cia seip mano asmenine nuomone, galite kas sutikti galite ne, bet manau kiekvienas turime teisia isakyti savo mintis, ji perskaiciusi manau ras kelia kuriuo geriau jai pasukti

Dasy

D

3 įrašai

2009/05/22 11:51:20 11:51:20

Tiesiog reikia gyventi čia ir dabar. Gyvenimas per trumpas aukotis santykiams ,kurių jau nėra, o naujiems santykiams reikia tiesiog atsiverti, ūkiškai sakant, išsilaižyti žaizdas ir nepasiduoti. Jei turi noro ir kantrybės ieškok pati, tai padeda suvokti tai, kad kažką darai, o ne lauki , arba atsiduok laikui, tam kad įvyks problemos sprendimas savaime,atsiduok likimui, kartais aplinkybės, laikas viską sudėlioja taip,kad net pats stebiesi, kaip viskas savaime išeina. Sėkmės renkantis sau tinkamą sprendimą. Vienas ieškok ir rasi, kitas tikėk, tai kas tau bus skirta nepraeis pro šalį. Visada yra išeitis iš bet kokios situacijos, tik reikia laiko, laiko, kad pasveiktum nuo moralinio skausmo, vat kaip tą laiką iškęsti tai jau sunkiau, kiekvienam vėl gi individualiai, bet svarbiausia neprarast vilties, svajonių, bendrauti su artimais žmonėmis, tiesiog panirti į veiklą bet kokią, tai labai padeda, nesikoncentruoti į blogas mintis, ir patikėk kai bus lengviau pati surasi sau tinkamą sprendimą tik nedaryk to, kol nepajausi dvasinės ramybės, neskubėk, pasitelk kantrybę, draugų pagalbą, kažkokią veiklą, kuri išsekiną ir nuovargis atima galimybę knaisiotis minčių labirintuose...suprask, tam,kad nugalėti skausmą reikia laiko, čia nepadės joks daktaras, jis geriausias gydytojas, kai jis ateina, viskas atrodo kitaip..Sėkmės , nepasiduok, mylėk save ir gyvenimą, tada vėl galėsi mylėti ir kitus

liada

L

135 įrašai

2009/05/22 19:52:10 19:52:10

na,jus visi esat santykiu magistrai-pirma pergyvenkit tai,paskui komentuokit....

ellana

E

3 įrašai

2009/05/24 15:31:53 15:31:53

Turi tik viena gyvenima, aukotis galima del vaiku, (kol jie nesavarankiski), bet ne del suaugusio patino, kuris to neivertina. Atsipeikek, koks cia dar gali buti aplamai klausimas, - gerbk save , ka jis tau vaikas be savo proto?, jam Tu nerupi, rupetum tu - negertu, o kadangi susikure savo alkocholio pasauly kur jam jauku, nustok aukotis, mesk ji ir pradek gyventi!!! Jo pasirinkimas kaip pragyventi savo gyvenima, nemegink galetis!! arba tempk koduotis - kito kelio nera nes visa kita kvaila ir beprasmiska, metu neatsuksi atgal, poto kai tai suprasi. + dar pinigai naudojami tik jo igeidziams tenkinti , vietoj bendru vertybiu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/24 20:32:42 20:32:42

Alkoholiku ar kitokiu priklausomybiu turinciu zmoniu niekas negali isgelbeti jei jie patys nenori. "Myletis su svetimu vyru"...hmmm, jei pasimylesit, tai gal jau ne toks svetimas bus . Pataps tas vyras visiskai jusu ar ne , laikas parodys...O gal geriau turet meiluzi, nei kasdienybes sugriauta meile? Man kazkaip kasdienybe, rutina...tokios visagales atrodo... gal nebuvo mano gyvenime tos tikrosios meiles??? Tada labai neteiskit mano komentaro .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume