Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

Skayva

S

1 įrašai

2009/04/30 09:42:09 09:42:09

Mes abu mylėjom vienas kitą aštuonis metus. Nuostabiai sutarėm: buvom sielos ir kūno draugai.
Paskui jam atėjo vidutinio amžiaus krizė ir prasidėjo jaunystės paieškos : alkoholis,draugai,merginos.Išbandžiau viską - rėkiau, maldavau,prašiau,rašiau laiškus apie gyvenimo vertybes,beprotiškai mylėdavausi su juo - niekas nepadėjo.Taip kankinausi du metus, bandydama ištraukti žmogų iš šio liūno, pagaliau pavargau,išsekau morališkai , nuleidau rankas ir išėjau... dabar jau kurį laiką gyvename atskirai.
Visą laiką buvau ištikima moteris, neturėjau meilužių . Esu Skorpionė, negaliu gyventi be meilės ir sekso,noriu susirasti gyvenimo draugą, bet tai labai sudėtinga.
Dauguma normalių vyrų pažinčių portaluose - vedę ir ieško tik meilužių.Tokiais atvejais paprastai atsitraukiu....tačiau kitų,tokių ,kurie būtų normaliai mąstantys ir laisvi -tiesiog kol kas nepavyko sutikti .
Ar tai nuodėmė, ar tiesiog mūsų sąžinės reikalas ir mūsų teisė rinktis -mylėtis su svetimu vyru ar laukti savo to vienintelio ir laisvo "princo ant balto žirgo" kuris gal būt niekada ir neatjos ?

Būtų labai įdomu išgirsti tiek moterų-tiek vyrų nuomonę .Dėkoju.

dainiuxus

D

15 įrašai

2009/04/30 09:55:13 09:55:13

Aš esu laisvas, tik nežinau ar normaliai mąstantis - čia juk jau subjektyvus dalykas

Dauguma normalių vyrų pažinčių portaluose - vedę ir ieško tik meilužių.
Vadinasi, aš visgi nenormalus

Tavo situacijoje manau... tavo teisė rinktis. Tik mylėkis ne su svetimu vyru, o su laisvu
Manau jų taip pat pakankamai daug yra, tik, matyt, vedę aktyvesni.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/30 10:45:39 10:45:39

Skayva: Mes abu mylėjom vienas kitą aštuonis metus. Nuostabiai sutarėm: buvom sielos ir kūno draugai.
Paskui jam atėjo vidutinio amžiaus krizė ir prasidėjo jaunystės paieškos : alkoholis,draugai,[u:2l4ohbii]merginos.[/u:2l4ohbii]Išbandžiau viską - rėkiau, maldavau,prašiau,rašiau laiškus apie gyvenimo vertybes,[u:2l4ohbii]beprotiškai mylėdavausi su juo[/u:2l4ohbii] - niekas nepadėjo.Taip kankinausi du metus, bandydama ištraukti žmogų iš šio liūno, pagaliau pavargau,išsekau morališkai , nuleidau rankas ir išėjau... dabar jau kurį laiką gyvename atskirai.
Visą laiką buvau ištikima moteris, neturėjau meilužių . Esu Skorpionė, negaliu gyventi be meilės ir sekso,noriu susirasti gyvenimo draugą, bet tai labai sudėtinga.
Dauguma normalių vyrų pažinčių portaluose - vedę ir ieško tik meilužių.Tokiais atvejais paprastai atsitraukiu....tačiau kitų,tokių ,kurie būtų normaliai mąstantys ir laisvi -tiesiog kol kas nepavyko sutikti .
Ar tai nuodėmė, ar tiesiog mūsų sąžinės reikalas ir mūsų teisė rinktis -mylėtis su svetimu vyru ar laukti savo to vienintelio ir laisvo "princo ant balto žirgo" kuris gal būt niekada ir neatjos ?
Būtų labai įdomu išgirsti tiek moterų-tiek vyrų nuomonę .Dėkoju.

Į pažintys nepretenduoju.
Užkabino temos pavadinimas "Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?" ir tekstas jame "beprotiškai mylėdavausi". Kaip čia gaunasi, mylėjaisi su alkoholiku-imptentu? Ir impotentui rūpi merginos?
swx

Sistina

S

375 įrašai

2009/04/30 11:01:03 11:01:03

busiu grubi, bet cia tas pats sh... tik kitoje rankoje... bent jau man nereikia nei vieno nei kito O va kaip kazkas minejo laisvo, saikingai protingo ir paselusio gyventi laukiu issiziojusi gal ne tiek issiziojusi kiek laukiu, bet vis vien tikiu steklais

mirta

M

131 įrašai

2009/04/30 11:33:42 11:33:42

Paminejai, kad esi Skorpione, o apie juos sakoma - Skorpionui kuo blogiau, tuo geriau. Jie moka gyventi visa esybe tada, kai yra blogai. Yra zmoniu, kurie tiesiog negali gyventi nesikankindami, patys sukuria/isprovokuoja situacijas, kuriose galetu murkdytis. Svajoja apie sviesia taikia idile, bet joje gyventi tiesiog nemoketu. Gal jusu su vyru situacija - naturali pasekme desimties nugyventu metu? Nenoriu, kad nuskambetu, jog pati esi kalta, bet juk negalima sakyti, kad tiek metu pragyvene kartu visiskai neveiket vienas kito... Viskas buvo gerai, bet kazkaip jis tapo tavo kankintoju, dabar gyvenat atskirai, bet ieskai vel tokio paties ar panasaus, su kuriuo galetum kankintis, isgyventi dramas, arba tokio, kurio viso tureti negaletum, nes uzimtas, - vel negerai, bet tau tokios situacijos tinka/patinka.... Net temos antraste sako, kad svarstai galimybe rinktis tarp dvieju blogybiu... Manau, pailseje vienas nuo kito galetumet vel susibegti su vyru, nes ar yra prasmes ieskoti kito, is pradziu "idealaus", bet paskui viskas baigsis taip pat?

Romuta

R

497 įrašai

2009/04/30 12:49:02 12:49:02

Kiekvienas turime pasirinkimo laisvę. Gera turėti žmogų kuriuo gali pasitikėti, bet ne visada taip būna. Todėl ką bedarytumei, turi žinoti vieną, nepakenk pati sau, nesigraužk dėl savo veiksmų, tai gali būti ir vedęs ir laisvas žmogus, bet tu turi juo pasitkėti, kitaip nieko nebus. Gal jau tada geresnis variantas už pinigus, bent jau galėsi diktuoti savo sąlygas ir pajusti malonumą. Bet jei šito nedarei tai geriau sportuoti arba fizinis darbas, bei kiti malonus dalykėliai.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/30 13:42:48 13:42:48

geriau savas vyras,nei meiluzis,padek geriau savo vyrui,yra juk tam anoniminiai alhogolikai,jie renkasi i 2val pasisedejimus ir tie pasisedejimai labai padeda,kalbu is socialines darbuotojos puses,nes zinau,kad daug zmoniu taip atsisake gerimo,pabandyk ten savo vyra nuvest

Sistina

S

375 įrašai

2009/04/30 17:26:27 17:26:27

sandryte39: geriau savas vyras,nei meiluzis,padek geriau savo vyrui,yra juk tam anoniminiai alhogolikai,jie renkasi i 2val pasisedejimus ir tie pasisedejimai labai padeda,kalbu is socialines darbuotojos puses,nes zinau,kad daug zmoniu taip atsisake gerimo,pabandyk ten savo vyra nuvest

Oi tik nesiulyk padeti savo vyrui alkoholikui:) patikek manim, jiems gali padeti tik grabas;) patyriau ant savo kailio:) Tad ir ieskau zmogaus neturincio priklausomybiu:)

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/30 18:23:18 18:23:18

mirta: Paminejai, kad esi Skorpione, o apie juos sakoma - Skorpionui kuo blogiau, tuo geriau. Jie moka gyventi visa esybe tada, kai yra blogai.

Pasakysiu tiesiai šviesiai, mieloji, - šitoje vietoje nusišnekėjai. Jei jau paradedi apie žvaigždes, tai reikėjo išrišti apie juodąjį mėnulį žaliajame Šaulio kampe.
O ji ji pasakytų, kad yra svarstyklės, kaip tuomet???

mirta

M

131 įrašai

2009/04/30 20:07:15 20:07:15

gerb. Raaa, tavo nuomone man, be abejo, nepaprastai svarbi. Tik gal gana eilini karta "rusiuoti", kas nusisnekejo, kas ne? Nes kaip ten kazkas rase: "Manau raktas į harmoniją - būti savimi ir [u:2mizd69w]gerbti ir priimti aplinkinius." [/u:2mizd69w]Supratai mane

Jei konkreciau: klausimo autore paminejo savo zodiako zenkla, tai atitinkamai [b:2mizd69w]pratesiu tema[/b:2mizd69w]. Niekas neprivalo kistis i pokalbi, jei tenori parodyti, kad [b:2mizd69w]neturi ka pasakyti[/b:2mizd69w]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume