Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

Savas alkoholikas/impotentas ar svetimas vyras-meilužis?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/30 20:19:53 20:19:53

as tai tavo vietoj ieskociau laisvo ....palaukciau...
ta ir darau ieskau vis...nes beleko nenoriu...

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/01 15:11:06 15:11:06

mirta: gerb. Raaa, tavo nuomone man, be abejo, nepaprastai svarbi. Tik gal gana eilini karta "rusiuoti", kas nusisnekejo, kas ne? Nes kaip ten kazkas rase: "Manau raktas į harmoniją - būti savimi ir [u:ui8gxhz4]gerbti ir priimti aplinkinius." [/u:ui8gxhz4]Supratai mane
Jei konkreciau: klausimo autore paminejo savo zodiako zenkla, tai atitinkamai [b:ui8gxhz4]pratesiu tema[/b:ui8gxhz4]. Niekas neprivalo kistis i pokalbi, jei tenori parodyti, kad [b:ui8gxhz4]neturi ka pasakyti[/b:ui8gxhz4]

Miela mirta, jie mano pasakymas jums nepatiko, nereiškia, kad aš neturėjau ko pasakyti ir nieko nepasakiau. Tik.. jei jaučiatės surūšiuota, gal todėl, kad pati linkusi taip elgtis? Juk surūšiavote pagal horoskopo ženklus Iš esmės jūsų pasisakymas buvo "nenoriu pasakyti, kad pati esi kalta, bet pati esi kalta, nes tavo toks horoskopas" .

Beje, aš bent jau žinau kas aš esu, O tai pilna čia visokių - užsiregistruoja vyrišką anketą, o forume pasirašinėja moterišku vardu..

Gretoske

G

36 įrašai

2009/05/01 16:02:54 16:02:54

O aš manau, kad pasielgei visiškai teisingai ir nesuprantu smerkiančių ar patarinėjančių dar kažką daryti. Suprantu gal todėl, kad ir aš pati turiu tokios patirties. Ne, jis nebuvo alkoholikas, tačiau situacija kažkuo panaši.
Tad siūlyčiau nenuleisti rankų naujo draugo paieškoms. Nesižavėk vedusiais, kad ir ką kalbėtų.. O Jis, tas tikrasis, kažkur tikrai yra.

mirta

M

131 įrašai

2009/05/01 18:28:43 18:28:43

gerb. Raaa, ar redaguosites 5 karta? Spejau perskaityti 2 redakcijas, tik nesiruosiau reaguoti i jusu provokacijas, bet tai rodo, kaip jums svarbu su manim pasigincyti. Bukite atsargi ir negaiskite laiko kategoriskai vertindama zmones ar ju komentarus, nes sitaip cia save pateikdama galbut atbaidysite demesio verta vyriski Matyt, realiame gyvenime tai jau ivyko...

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/03 05:56:13 05:56:13

Miela/as Mirta/ai,
Turite nenugalimą potraukį visus klasifikuoti. Štai ir dabar, suskirstėte vyriškius į vertus ir nevertus dėmesio
Tačiau darote klasikinę klaidą, įsivaizduodama, kad galite skaityti kitų mintis ir priskirdama/as savo savybes ir elgesio motyvaciją kitiems

dajanax

D

6 įrašai

2009/05/04 13:04:48 13:04:48

Dajanax.
žinau, ką reiškia išsiskyrimas, žinau ką reiškia sekso alkis, bet patikėk, reikia palaukti, nepulk stačia galva į bet kur, kad netektų gailėtis.
Gyvenimas sudėlioja viską į vietas, tam reikia laiko.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/05 16:05:49 16:05:49

reik susirast koki drauga su kuriuo galetum pasimylet kai visai jau blogai...mano nuomone buve tam labai tinka aisku priklauso kaip susikloste santykiai ..del ko ir kaip skiretes

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/05 19:51:15 19:51:15

Manyčiau, kad svetimas geriau, jei negali turėti normalaus savojo. Likimai būna įvairūs. O su alkocholikais patarčiau negyventi. Alkocholis mažina potenciją.

fungas

F

30 įrašai

2009/05/05 19:53:14 19:53:14

zinote,tam vibratoriai yra

Saulens7

S

85 įrašai

2009/05/05 20:20:04 20:20:04

Skayva: Mes abu mylėjom vienas kitą aštuonis metus. Nuostabiai sutarėm: buvom sielos ir kūno draugai.
Paskui jam atėjo vidutinio amžiaus krizė ir prasidėjo jaunystės paieškos : alkoholis,draugai,merginos.Išbandžiau viską - rėkiau, maldavau,prašiau,rašiau laiškus apie gyvenimo vertybes,beprotiškai mylėdavausi su juo - niekas nepadėjo.Taip kankinausi du metus, bandydama ištraukti žmogų iš šio liūno, pagaliau pavargau,išsekau morališkai , nuleidau rankas ir išėjau... dabar jau kurį laiką gyvename atskirai.
Visą laiką buvau ištikima moteris, neturėjau meilužių . Esu Skorpionė, negaliu gyventi be meilės ir sekso,noriu susirasti gyvenimo draugą, bet tai labai sudėtinga.
Dauguma normalių vyrų pažinčių portaluose - vedę ir ieško tik meilužių.Tokiais atvejais paprastai atsitraukiu....tačiau kitų,tokių ,kurie būtų normaliai mąstantys ir laisvi -tiesiog kol kas nepavyko sutikti .
Ar tai nuodėmė, ar tiesiog mūsų sąžinės reikalas ir mūsų teisė rinktis -mylėtis su svetimu vyru ar laukti savo to vienintelio ir laisvo "princo ant balto žirgo" kuris gal būt niekada ir neatjos ?
Būtų labai įdomu išgirsti tiek moterų-tiek vyrų nuomonę .Dėkoju.

jeigu negyvenat kartu,tai nesunku susirasti drauga ne tik seksui Manu,kad visada yra bent jau laikinai laisvu normaliu vyru T.Y. issiskyrusiu,nevedusiu ir pan.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume