Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vyras isimylejo bendradarbe

Mano vyras isimylejo bendradarbe

saulė

S

76 įrašai

2009/05/15 17:46:56 17:46:56

Svečias:

ieskokit priezasti, o tik po to spreskit, ar atleist ar ne...
ir butent priezasti o ne kaltu

O kas iš to, kad surasi priežastį, o ne kaltą? Priežastis ir bus - vyras yra toks vyras, o žmona - tokia moteris. "Jam reikėjo tokio, o ne kitokio dėmesio" ir ką? Klausimas kodėl du žmonės pasirinko vienas kitą - tokius, kur vyras ras kažkokį pretekstą "įsimylėti" bendradarbę ir atvirai žeminti žmoną. O žmona vis dar mato priežastis būti su juo.
Tai labai gilu ir sudėtinga

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/18 07:17:07 07:17:07

Saule:
Svečias:

ieskokit priezasti, o tik po to spreskit, ar atleist ar ne...
ir butent priezasti o ne kaltu

O kas iš to, kad surasi priežastį, o ne kaltą? Priežastis ir bus - vyras yra toks vyras, o žmona - tokia moteris. "Jam reikėjo tokio, o ne kitokio dėmesio" ir ką? Klausimas kodėl du žmonės pasirinko vienas kitą - tokius, kur vyras ras kažkokį pretekstą "įsimylėti" bendradarbę ir atvirai žeminti žmoną. O žmona vis dar mato priežastis būti su juo.
Tai labai gilu ir sudėtinga

Jai "Jam reikėjo tokio, o ne kitokio dėmesio" yra pasirinkimas: ar suteikt jam to demesio, kurio jam truksta, ar leisti jam gaut to demesio sone ir laukti, kol jis grish i seima ar skirtis (grazioju ar ne)... jusu teise rinktis...
nesakau, kad reikia patakaut vyrui visur ir visame, bet kita vertus negalima reikalaut is vyro pasikeist nesikeiciant paciai...

saulė

S

76 įrašai

2009/05/18 09:06:57 09:06:57

Nežinau, ar nesigaus ginčas tik dėl žodžių.
Reikalauti, ar juo labiau pakeisti kitą žmogų - atleisk, bet tai beprasmiška. Tas pats, kaip daužyti galva į sieną.
O lankymosi pas psichologą esmė ir yra - keistis pačiam. Ir keistis reikia labai smarkiai ir iš labai giliai, kitaip tai bus vis grįžimas į tą pačią situaciją, su tais pačiais, arba kitais veikėjais. Pasikeisti tiek, kad sugebėti priimti situaciją tokia kokia ji yra ir nesikankinti, arba, jie situacija visiškai nepriimtina - iš jos išeiti.

aurasim

A

30 įrašai

2009/05/18 15:26:59 15:26:59

Aš tai nelaikyčiau jo ir paleisčiau, o pati toliau gyvenčiau savo gyvenimą, tuo labiau ,kad nėra vaikų.. netikiu, kad viena sykį sulaikius, nepasuks kitą sykį...gal geriau paleisti ir duoti laiko jam pačiam suprasti, ką prarado: jei supras ir jam trūks tavęs pats pareis ir nebeis kitur, o jei jis bus laimingas su ja - tegu
Pradėk mylėti save...jokiu būdu nesižemink....kuo labiau prašai , tuo labiau gali neigiamo atsakymo sulaukti... ir be to vyro dar yra vyrų....o ir be jų yra ką veikti...kai išmoksi mylėti save, atrasti pasaulį net tik šalia vyro ,ateis ir tas tikrasis arba sugrįš:)
Reikia prisiminti seną posakį : " tau skirtas į namus ateis"... daugeliu atveju tai pasitvirtina (nebutina pažodžiui suprasti )
O šiap tai su gera drauge ramiai išnagrinėk jo pliusus ir minusus gal visdėlto pasirodys , kad gali pilnai ir be jo apsieiti.... kartais geras draugas geriau nei betkoks psichologas

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/18 16:39:35 16:39:35

Geras patarimas... bet...
taip, jis gal kada ir supras, ka pamete, o tau nuo to bus lengviau?!
... o kaip prie altoriaus sakei: buti kartu kai gerai ir kai blogai... ar kazkaip panasiai skamba...
Tai kai gerai, bunam kartu, o kai blogai, tai tegu varo i visas keturias salys?!
o siaip toks atsakimas kvepia feminizmu... tei gal ir ne blogai, bet visko turi but saikingai, nes amerikoi moteris jau skundziasi, kad vyrai bijo uz ranka paimt ar kur pakviest, nes feministes an kiekvieno kampo, ne taip paziuri ir jau i teisma tampo... Manot tai gerai!?
P.S. nenorejau nieko izeist, tai tiesiog mano nuomone

saulė

S

76 įrašai

2009/05/18 17:30:49 17:30:49

O mane tai įžeidei. Kažkodėl feminizmas sutapatinamas su idijotizmu. Ir aprašyta situacija visiškai nieko bendro su feminizmu neturi.
Nors.. Iš labai toli sugretinti galima: feminizmo idėja ir yra ta, kad moteris turi pati atsakyti už save ir savo gyvenimą ir nėra infantili būtybė.

O pagal aprašytas situacijas, tai čia vyrui nėra blogai, jam labai gerai: jis nakvoja pas meilužę ir vis namo dar grįžinėja. .Tai tegu ir varo į visas keturias puses kur jam tik geriau bus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/19 04:58:19 04:58:19

Saule: O mane tai įžeidei. Kažkodėl feminizmas sutapatinamas su idijotizmu. Ir aprašyta situacija visiškai nieko bendro su feminizmu neturi.
Nors.. Iš labai toli sugretinti galima: feminizmo idėja ir yra ta, kad moteris turi pati atsakyti už save ir savo gyvenimą ir nėra infantili būtybė.

O pagal aprašytas situacijas, tai čia vyrui nėra blogai, jam labai gerai: jis nakvoja pas meilužę ir vis namo dar grįžinėja. .Tai tegu ir varo į visas keturias puses kur jam tik geriau bus.

.... tada as neteisingai supratau situacija...
as galvojau, kad jis dar stengesi viska slept, kad neizeist zmona, kad zmona nieko kiek imanoma nepastebetu...
bet jai jau jis pusiau persikrauste pas meiluze, tai tikrai kyla klausimas, kiek tu jam brangi?! An kiek jit dar tave myli!?
....gal tokiu atveju palaikau minti, kad reikia skyrtis...

Artūras

A

2 įrašai

2009/11/09 08:42:13 08:42:13

laba die noriu zmones man ira 18metu sausio 29 bus 19metu omano sugiventinei vasara19bus?ji dirbo klube amerika pirtija susirado vira27metu tiksiau je rado o ji sutiko sujo net neparaugaudama givent ir mano vaika patiket:)ar tokios moteris narmalios kurios su venu ir kitu o mes suje pradraugavom 4metus o vaikui 1.8menesiai kdl ji taip elges demesio netruko gal del pinigu nes jis dauk turi ar kat viresni pakalbet moka

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 08:57:25 08:57:25

mazyte zmona: Tai stai - mano vyras isimylejo bendradarbe. Jie turejo bendra projekta ir panasu, kad tas projektas uzsitese ir igijo netgi kita kokybini atspalvi. Jis svyti, jis negrizta namo... O as kazkaip tikiu, kad tai vienkartinis susizavejimas. Ir noriu issaugoti seima. Noriu pasikalbeti, bet jis nesiklauso. Gerai, kad bent vaiku dar neturim, tai skirtis nebutu tiek skaudu. Bet... Na as buciau linkusi atleisti jam ta paklydima! Jei tik jis susivoktu, kad ta meile - situacine. Kad jis ja myli, nes jiems nereikia niekuo dalintis: buitim, pinigais ir pan... Kad tarp ju vietos romantikai daugiau. Kad ir mes sau galime viska dar atkurti...
Nezinau... Islaukt gal tiesiog? Kol jam praeis...? Kaip manot?

Mano vienas artimas zmogus buvo tokioj pacioj nezinioje kur ir tu dabar. Atleido, susigyveno, praejo keli metai, pagimde viena vaika, antras jau beldesi i pasauli, pries gimdyma jis ja paliko. As tau siulau nedaryti tu paciu klaidu, kol jauna ir neturi bendru atzalu apsispresti tikrai butu sunku, bet butu protinga, nes jis mato aistra kitur ir ne tavyje. Nedaryk tokiu klaidu, kokios buvo padarytos to zmogaus. . Dabar ji negali laisvai eiti susipazinti su kazkuo, nes yra vaikai, jis sau ramiai eina per panas, skirybos sudetingai klostosi, del vaiku, finansiniu isipareigojimu ir t.t.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/09 09:26:31 09:26:31

arturas: laba die noriu zmones man ira 18metu sausio 29 bus 19metu omano sugiventinei vasara19bus?ji dirbo klube amerika pirtija susirado vira27metu tiksiau je rado o ji sutiko sujo net neparaugaudama givent ir mano vaika patiket:)ar tokios moteris narmalios kurios su venu ir kitu o mes suje pradraugavom 4metus o vaikui 1.8menesiai kdl ji taip elges demesio netruko gal del pinigu nes jis dauk turi ar kat viresni pakalbet moka

Atleisk, gal jai tavo išprusimas netinka? O gal tu ne lietuvis? Na kaip galima tiek įvairiausių klaidų trumpame komentare palikti

Pinigai gal jai ne taip jau svarbu, kaip vyro kultūra.... Tavo jausmų neaiškumą rodo ir šypsenėlės - tai ar tau gaila, ar džiaugiesi, kad taip nutiko? Rašau visa tai tikrai ne tam, kad užgaučiau - o kad pažvelgtum į save kaip į veidrodį - koks atrodai šiuo momentu kitiems.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume