Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vyras isimylejo bendradarbe

Mano vyras isimylejo bendradarbe

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 15:03:17 15:03:17

Svečias:
Maldininkas: Nepykit uz off-topic,

Bet tik norejau pasakyti, kad tokios moters turbut niekada nerasiu. Gerbiu ja uz jos pasiaukojima. Myleciau tokia moteri is visos savo sirdies ir skaiciuociau metus, praleistus kartu, nes zinociau jos atsidavimu musu seimai/santykiams. Kur jus tokios?

Kita vertus, tokios atsidavusios moters ir gaila (nebent ji po padu, nedirba ir yra islaikoma to vyro, del to ir nieko negali padaryti) pasiulyciau jai po truputuka ieskotis kito, kad lengviau susitaikyti su issiskyrimu, o pradziai parodyti saltuma, vietoje to, kad lysti i jo pasamone, kuri yra uzpildyta jo bendradarbes.

Sekmes tikrai sekmes, o jai kartais ieskai jaunesniu vaikinu, mano mailas - [email protected] heh, man 23. (tai juoko formoj, bet ka gali zinot.. )

Taigi tik ką kitoje temoje visas moteris , gulančias po svetimais vyrais "šliurėmis" vadinai, vyrus taipogi Tai kaip čia suprast? Kai panižo nesvarbu su kuo bele gaut

Tu jau nesupyk, bet tu tikrai bukagalve. As tau dar karta sakau ir meldziu, isiskaityk, Toje temoje buvo kalba apie moteri, isdavusia vyra ir prasancia atleisti. Tu suvoki, jog ten atskira tema apie atskira situacija ir apie visai kita moteri/moteris. Ir vyrus vadinau tokaiais taip pat, tam, kad irodyti, jog nesu nusiteikes pries moteris. Sioje temoje, kaip matai, situaija kita ir matydamas moters ryzta issaugoti santykius bei seima, zaviuosi ja ir linkiu jai ko geresnes kloties ir nesu isitikines mano pasiulymo nauda, bet tikrai tokiai moteriai norisi tik gero vyro.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume