Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Negaliu atleisti vyrui

Negaliu atleisti vyrui

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/16 18:19:30 18:19:30

Atgailauk ir toliau, o mes norim gyventi ir džiaugtis gyvenimu, o ne pelenais barstytis, anot močiučių.

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/17 07:50:56 07:50:56

klydes:
Pamella: buvo vienas kartas,bus ir antras tik vyras bus daug atsargesnis ,kad ''nepagautum''-apskritai tai vyrai linke i pologamija(naujienos neparasiau),belieka mano manymu 2 variantai arba skirtis,arba "nepastebeti" kaip kartais "nueina i kaire"...gali ir pati ''veltui laiko neleisti'' ....Ir cia aisku spresti tik Tau...

negaliu sutikti su tawo nuomone, kad viena kart klydes, sausi ir antra kart ir kad visi vyrai linke i poligamija. pats irgi buvau nuejes i sona, ir tikrai tuo nesidziaugiu ir po siai dienai kankinuosi bei atgailauju, kai suzinojo antroji puse.zinoma, geriau to nesuzinot ir nepatirt. viskas priklauso nuo to, kokias isvadas poto padarai.ir kalbeta buvo su zmona apie tai, ir berods atleido ( nors per konfliktus buna palieciama si tema ), bet tai nestumia manes dar kart jieskot paguodos kito gleby.
o jei tau zmogus brangus, tai turi su tuo susitaikyti ir pamirst karcia patirti, stengtis, kad daugiau tai nepasikartotu.

[b:2znzujwa]Klydęs[/b:2znzujwa], esi vertas pagarbos, skirtingai nuo "besidžiaugiančių gyvenimu". Pažįstu kelis tokius "besidžiaugiančius" - dabar jie jau nebeturi kuo džiaugtis - prabaliavojo žmonas, vaikus, meilužėms irgi tapo nereikalingi - ir ant ledo . Neverta mesti kelio dėl takelio, vyrai ir moterys .

Indrė

I

18 įrašai

2010/07/01 14:51:45 14:51:45

as manau kad niekada ir neatleisi,man ir taip buvo,ir neatleidau,ir siandien tikrai del to nesigailiu,jau praejo 8metai kaip issiskyriau su savo vyru,turiu dukra,ir jai patarciau ta pati,jai viena karta apgavo padaris taip ir antra.nepasitikiu ne vienu vyru,ir as asmeniskai nezadu del ju aukot savo gyvenimo.o gyventi del vaiku kvaila,mano tevai del musus gyveno,bet pastoviai maciau kivircus namie,ir dabar galiu drasiai pasakyti,nepatiko ju tas gincyjimasis,prikaisiojimai,labai blogai jauciausi budama vaikas,kaip eidavau namo bijodavau kad vel namie mama tetei kazka prikaisioja ir galu gale namie skandalas,zinai uzaugau ir isvykau i kita krasta ieskoti laimes,o tevai liko,jai gerai pagalvoju kazin ar esu pasakius aciu uz viska ka del manes iskentejo mama!!!indre

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/01 21:43:46 21:43:46

tai galiu pasakyt kad neatleidi tai ne jo o tavo problema kad pyksti tik sau nervus gadini o nejam atleist turi ne del jo o del saves jei tau idomi vyro nuomone tai po daug metu vyrui tai nerūpi ar tu atleidi ar ne jis jau buna sukures kita gyvenimą, patarciau nesusireiksmint .

lady

L

4 įrašai

2010/07/05 14:04:51 14:04:51

Mylintis žmogus neišduoda. Šeimos pagrindas - meilė. Jei vyras Tave išdavė, ar jūs dar šeima? Asmeniškai aš neatleisčiau. Suklijuotas indas yra suklijuotas indas...

xxx is kito kompo

X

2 įrašai

2010/07/05 14:44:44 14:44:44

moterie atleist tai nereiskia vel gyvent kartu apie kokius puodus cia kalbi.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/06 07:09:18 07:09:18

Mielas Džentelmene, temos autorė, jei pastebėjai, sakosi negalinti atleisti vyrui, bet norinti išlaikyti šeimą, kurios, mano supratimu, jau nėra (čia tik subjektyvi mano nuomonė). Kalbu apie puodus , kuriuos ne šventieji lipdo, todėl jiems dar prasčiau sekasi tuos puodus klijuoti. Beviltiškas reikalas.

AisbergassagrebsiA

A

4 įrašai

2010/07/06 07:29:43 07:29:43

Teks norinenori. Vakar 3-cia karta ziurejau filma apie save Cast Away (2000). Tikrai galiu gyventi be kompo, debiliako ir kitu komunikaciju. Ais okej!

gassagrebsiA

G

1 įrašai

2010/07/06 07:57:28 07:57:28

Что за что бывает с точки зрения Босха

"ГНЕВ" - Гневливые вечно прикованы к некоему одру страдания
"ТЩЕСЛАВИЕ" - Изображена женская фигура, на лоно которой взбирается отвратительная черная жаба.
"СЛАДОСТРАСТИЕ" - Пара похотливцев прикованы к ложу, на которое взбирается омерзительная черная рептилия, которая собирается их грызть, глодать и терзать.
"ЛЕНЬ" - Ленивых "учат" работать в адской кузнице
"ЧРЕВОУГОДИЕ" - Обжору будут кормить вечноотвратительными рептилиями
"СРЕБРОЛЮБИЕ" - Жадные и скупые варятся в котле с золотом, расплавленное золото им льют в глотку.
"ЗАВИСТЬ" - Завистников грызут собаки
(В.Клеваев.Лекции по истории искусства. Киев, "Факт", 2007, с.537-540)

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/06 10:21:53 10:21:53

Lady_scorpio: Mielas Džentelmene, temos autorė, jei pastebėjai, sakosi negalinti atleisti vyrui, bet norinti išlaikyti šeimą, kurios, mano supratimu, jau nėra (čia tik subjektyvi mano nuomonė). Kalbu apie puodus , kuriuos ne šventieji lipdo, todėl jiems dar prasčiau sekasi tuos puodus klijuoti. Beviltiškas reikalas.

TAI TADA TEGU TAIP IR RASO NORI ATLEIST BET SAVIGARBA NELEIDZIA ,BET RASAI TEISINGAI NER KO KRUSTIS SU SVETIMOM IR NER CIA KA LIPDYT.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume