Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamirsau, na ir kas

Pamirsau, na ir kas

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/06 06:20:41 06:20:41

Situacija maždaug tokia: Toks scenarijus ne pirmas. Apie tokį man nepriimtina jos elgesį mes su ja jau buvome diskutavę. Tik asmenys ir vietovės kitos.

Penktadienio dieną grįžau namo iš penkių dienų trukusios komandiruotės. Sekančiai dienai kaip jau įprasta į svečius pasiparašė geriausias mano draugas. Šeštadienį kartu su antra savo pusele pasiėmėm jį . Pastatėme automobilį pasileidome namų link. Draugas užkalbino maniškę jiedu nuėjo diskutuodami, tuo tarpu likau jų šešėlyje. Jaučiausi žiauriai. Galvoje vis audžiau mintis, kaip reiks apie tai su ja apie tai vėl pasikalbėti, žinant kokio ji būdo. Žodžiu kiek pasedėjom.
Draugelis išvažiavo, o iš mano vidaus veržėsi tiesiog prašėsi diskusija apie tokį jos elgėsi. Prasidėjo maždaug taip „ Aukselį, buvau prašęs manęs nepalikti šešėlyje! Pamiršau, nu kas čia tokio. Atsiprašyti, už ką?! Pasibaigė diskusija, iškilnojus visus nioliką metų niuansu nugyventus poroje. Sekmadienis. Uošvei prireikė elektriko pagalbos, visame bute pakeisti elektros instalaciją. Maniškė: „Tai ......... (tipo aš) gali viską padaryti“Na taip iš tiesų sugebėčiau. Prie to pačio dar ir buto remontą padaryčiau. Žodžiu apšalau, uošvė pinigų turi, pasisamdyti ir pati gali. O man protu nesuvokiama, aš po darbo trenksiuos pas uošvę elektros instaliacijos tvarkyti, kaip namuose pilna darbų. Nekalbant apie norus bendrauti su mergaitėm, pačiam tobulėti, treniruotės, ir tt. (apie poilsį nediskutuoju) Galiausiai, tai vėl peraugo į konfliktą. Nebesugebu suvokti situacijos, ką aš vėl ne taip padariau. Namuose krizė. Verslui prarandu motyvacijas.

Gal pažystate kokį elektriką?
O jei rimtai paieškomas galvos daktaras, pageidautina Kaunas arba Vilnius. Bet kokia kritika nuomonė, kontaktai, atsiliepimai laukiami ...

Čia jau skaičiau [url:5itr25om]http://www.patariu.lt/N-18/in/seimos-terapeutas/[/url:5itr25om]

Pagarbiai

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/06 07:30:29 07:30:29

Tave ignoruoja, skaudina, nevertina, nesiskaito žmogus, kuris tau yra pats artimiausias. Tai turi kelti pykti ir skaudinti. Tokiais atvejais kokios gali būti išeitis? Keisti savo požiūrį į tai, kas vyksta (nes emocijos juk verda mumyse, o ne aplinkoje), arba palikti aplinką. O tikėtis, kad brangioji pasikeis - neverta. O kam jai keistis? Jai ir taip gerai.

Viliaus psichoanalitikų draugija www.psichoanalitikai.lt/members.htm

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 09:33:44 09:33:44

Svečias: ... Nebesugebu suvokti situacijos, ką aš vėl ne taip padariau. Namuose krizė. Verslui prarandu motyvacijas.

Gal pažystate kokį elektriką?
O jei rimtai paieškomas galvos daktaras, pageidautina Kaunas arba Vilnius. Bet kokia kritika nuomonė, kontaktai, atsiliepimai laukiami ...

Čia jau skaičiau [url:37aqgi6f]http://www.patariu.lt/N-18/in/seimos-terapeutas/[/url:37aqgi6f]

Pagarbiai

Banalu labai, taciau gerai, kad dar esat siek tiek mandagus. Kreipiates gal ne visai tuo adresu, taciau, jei zmogui skauda, reik padeti. Nuo verslo siek tiek atgnybkit registracijai DP susimoketi. Tuomet gal gausit patarima motyvacijai atgaivinti.

jau be brangiausiosios

J

1 įrašai

2009/04/06 10:07:30 10:07:30

iki skausmo pazystama situacija. Nezinau net ka patart, nes mano situacijoje mane uzp##o tokie dalykai ir as pradejau nebesistengti del santykiu, nes mano ankstesnes pastangos daug duoti ir gauti bent tai, kas man yra labai svarbu (o tai yra nedaug) nuejo per nieka (neliko ivertintos).

Pradzioje meginau kalbetis, paaiskinti, irodyti, itikinti, argumentuoti pavyzdziais ir t.t. Viskas kaip ieidavo pro viena ausi, taip pro kita su pagreiciu isheidavo, nors su manim ir sutikdavo, nesiginchydavo. Per kelis metus supratau, kad zodziais nepakeisiu nieko. Emiausi taktikos "tu neturi laiko man svarbiems dalykams, as neturiu laiko tau svarbiems dalykams", tikedamasis, kad zmogus pajusdamas ant savo kailio kaip jis elgiasi su manim, sugebes suprasti ir ivertinti savo elgesi objektyviai.

Nors ir labai ja mylejau, bet galiausiai ishsiskyreme. Ir, taip geriau, ko gero, abiems. Vien meile sotus nebusi, reik dar ir pagarbos, pasiaukojimo santykiuose.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/06 11:48:02 11:48:02

[i:h9vy1ge1]Banalu labai, taciau gerai, kad dar esat siek tiek mandagus. Kreipiates gal ne visai tuo adresu, taciau, jei zmogui skauda, reik padeti. Nuo verslo siek tiek atgnybkit registracijai DP susimoketi. Tuomet gal gausit patarima motyvacijai atgaivinti. [/i:h9vy1ge1]

Miela Kora, buvau aš registruotas šio pažinčių portalo dalyvis. Nemačiau reikalo juo būti. (Apart žinutės redagavimo funcijos) Ne man tuos laiškus gauti ir ne man gauti vedlius. Manau DP greičiau pelno siekianti įmonė nei labdaros organizacija. Todėl pirkti paslaugas kuriomis aš nesinaudosiu būtų kvaila. Atsidėkodamas už Jūsų orogancija pažadu, jei sutiksite, nupirksiu jums asmeniškai auksine narystę penkeriems metams į priekį.

Pagarbiai
swx

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 15:14:11 15:14:11

Svečias: [i:1sdhbv8d]Banalu labai, taciau gerai, kad dar esat siek tiek mandagus. Kreipiates gal ne visai tuo adresu, taciau, jei zmogui skauda, reik padeti. Nuo verslo siek tiek atgnybkit registracijai DP susimoketi. Tuomet gal gausit patarima motyvacijai atgaivinti. [/i:1sdhbv8d]

Miela Kora, buvau aš registruotas šio pažinčių portalo dalyvis. Nemačiau reikalo juo būti. (Apart žinutės redagavimo funcijos) Ne man tuos laiškus gauti ir ne man gauti vedlius. Manau DP greičiau pelno siekianti įmonė nei labdaros organizacija. Todėl pirkti paslaugas kuriomis aš nesinaudosiu būtų kvaila. Atsidėkodamas už Jūsų orogancija pažadu, jei sutiksite, nupirksiu jums asmeniškai auksine narystę penkeriems metams į priekį.

Pagarbiai
swx

Atsiprasau uz savo arogancija, nenorejau izeisti jusu. Taciau, gal turejot per mazai kantrybes, kad nuodugniau savo zmogaus ieskoti, aisku, jeigu rupi. Nemanau, kad versla turint, atsiranda daug laiko gatvese ar dar kitur surasti, viskas kompiutereja ir gugleja. Cia visdelto nariu virs 40 tukst., kuriu tikslai bent anketoj issakyti. Ar teisingi, tai jau paciam reikia taip pat pasistengti padirbet, nebutinai fiziskai. Be to, juk ieskote ne jus vienas, bet ir antroji puse. Jai atimat galimybe jus surasti, jei neuzsiregistraves, o laikas bega. Negalvokit, kad visi tokie, kurie reiskiasi ne jusu skoniui, o gal net ir iskaudindami jus. Reiskiasi gal simtas, ziuri tukstanciai. Antra vertus, daug zmoniu, nudege viena karta, nenori vel eiti per zarijas basomis, todel palydovais tampa ir pagieza, ir kandus juokas, ir sankazmas, o viduje gal plysauja sirdis is skausmo bei vienisumo.
O del pelno siekiancios organizacijos, manau, kad tokia sistema. Kai reikia valgyti, rengtis, kazkur siltai miegoti net nesusimastome, kad pinigus mokame taip pat. Cia stengiames taip pat atrasti tai, be ko negalime gyventi. Jei zinociau kur, sutikciau 10-20 metu i prieki naryste sumoketi, priklausytu kokios isgales tik disponuojamu pinigu. Taigi Aciu uz pasiulyma, nenoreciau laukti penkiu metu, tai tikrai. Be to, tikrai nesu uztikrinta, kad Ji atrasiu butent cia, taciau tvirtai zinau: jei neieskosiu, tai ir nerasiu, be to , nesu pelene, kad pagal kurpaite mane atrastu.

P.S. Manau, kad nei Jums, nei man pakol kas labdaros nereikia. Nepykit.

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/04/06 15:18:43 15:18:43

zhmogus atejo, problema ishdeste, patarimo paklause ....
pasirodo, kad reikiamas atsakymas - registracija i DP originalu ...

Svetė

S

256 įrašai

2009/04/06 18:54:17 18:54:17

Na ir situacija aprašyta. Net skauda skaityti...Matyt reikia kažkokio tikro sukrėtimo, kad uždaras ratas subyrėtų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/06 20:24:31 20:24:31

svetė: Na ir situacija aprašyta. Net skauda skaityti...Matyt reikia kažkokio tikro sukrėtimo, kad uždaras ratas subyrėtų.

Skaitau bent dvidešimt kartų, atleiskite taip ir nesupratau minties. Kokio Jūs dar norite "tikro "sukrėtimo? Gal galima būtų plačiau?!

AČIU RAA ( bandau klijuoti toliau) , ačiu pasisakiusiems

Pagarbiai
swx

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/04/06 22:43:00 22:43:00

Autoriui siulyciau toki sprendimo metoda (gal jis ir neteisingas, bet... gal duos nors kokios naudos). Susedat su antra puse ir surasot ant vieno popieriaus lapo puses tai, kas jums yra labai svarbu, ir norite, kad partneris to paisytu.

Tam, kad nepiktnaudziauti, susigalvokite, pvz, kiekvienas turite po 100 tasku "kraiti", kuri isdalinate parasytoms tezems pagal svarba.

Ant kitos lapo puses surasote savo antrosios puses neigiamas savybes, kurios jums netinka. Vel taip pat - ivertinate balais kiekvieno is to dalyku "svori". Balu bendra suma apribokite, kad nebutu paskui visi dalykai vertinami maksimaliais balais

Ir... kiekvienas sedate prie derybu stalo. Veliau galite apsikeisti tokiais popieriais ir priklausomai nuo derybu rezultato laikytis nauju isipareigojimu vienas kitam. Na, jei nepavyks, sesite dar karta. Jei nepavyks ir is kelinto karto, tiesiog atsisveikinsite ir tiek. Bet ir skyrybos bus lengvesnes, nes abudu zinosite, kad "bandete, bet nesugebejote".

Beje, galite susirasyti ant atskiro lapo ir tas savybes, kurios jums labai patinka, ir jus tai vertinate. Na, cia daugiau "desertui", kad kalbetumete ne tik apie blogus dalykus.

p.s. cia mano sugalvotas budas "ishsiaiskinti tarpusavio problemas", tad, kaip ji veikia pagristi is moksliskos puses negaliu Gal psichologai galetu pakomentuoti. Bet, bent jau man atrodo, kad sitas metodas turetu veikti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume