Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/11 06:11:37 06:11:37

labaivairuojanti: Atai, bet koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tada, prieš du metus nebūtum susitikęs su draugais, koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tą vakarą nebūtum pagurkšnojęs alelio, koks tu būtum laimingas, jei tą vakarą būtum praleidęs su savo drauge, koks tu būtum laimingas, jei...

Nors tame tiesos yra, noriu paklausti. Ar issizadetum saves vardan vyro?

cikipiki

C

4 įrašai

2011/08/11 13:34:23 13:34:23

Na nz kaip jus bet as visada savo draugui tai atledziu nes darau ta pati ir net negalvoju kaip jis ja liete ar pn.. Man svarbiau kad jis su manim o kad palaksto pas kitas tai... as nepescia ir gera esu ir abu zn kad lakstom bet abiem labai gera kartu ir mes vienas nuo kito neslepem niekada to gal mes negerai darom bet yra kaip yra ir mus tai uzveda

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/11 14:47:59 14:47:59

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
labaivairuojanti: Atai, bet koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tada, prieš du metus nebūtum susitikęs su draugais, koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tą vakarą nebūtum pagurkšnojęs alelio, koks tu būtum laimingas, jei tą vakarą būtum praleidęs su savo drauge, koks tu būtum laimingas, jei...

Nors tame tiesos yra, noriu paklausti. Ar issizadetum saves vardan vyro?

Atui nesiūlau savęs atsižadėti, bet aš jo vietoj būčiau kitaip pasirinkus.Tų draugų prie alaus visada atsiras, bet labai svarbu, kas žmogui yra didesnė vertybė. Todėl labai svarbu, kad žmonių pomėgiai, poreikiai atitiktų. Asmeninės laisvės reikia kiekvienam, tik kad kartais tos laisvės paskui patys nežinom kur dėt. Gal net atsakyčiau ne visai į klausimą - kartais verta atsižadėti kai kurių draugų.
Cikipiki poros santykiuose poreikiai atitinka, bet man tai nėra pavyzdys

Praeivė

P

63 įrašai

2011/08/11 15:04:04 15:04:04

atas: MELDZIU PATARIMO...pries 2 metus atnaujinau santykius su moterim,su kuria susitikinedavau kazkada(as tada skiriaus su pirmaja savo zmona).tiksliau,nelabai rimtai rasinejomes sms zinutemis,nes buvom skirtingose salyse.staiga,gavau sms,kuri aiskiai buvo skirta ne man ir isaiskejo,kad ji dar su kazkokiu vyru bendrauja.po savaites grizes namo,liepiau jai apsisprest,su kuo ji nori likti,nes as taip pat meciau visas savo drauguzes uzsienyje,kur budavau,ir nutariau likti su ja,jei nutarsim,kad norim vienas su kitu gyventi.ji prisieke,kad jau pasakiusi savo kitam gerbejui,jog myli kita zmogu(mane)ir sieks manes,tuo paciu be galo nudziugdama,kad as taip pat noriu buti su ja.savo bandyma bendrauti su dviem,drauge paaiskino tuom,kad nieko rimto jai nesiuliau,siaip rasinejomes,o ji ieskojo rimtu santykiu,taigi vis bande rast zmogu,kuris nores rimtu santykiu.pradejom bendrauti rimtai,ir po menesio bendravimo atsitiko taip,kad as isejau su draugais(tik vyrais)pagert alaus ir pan...drauge pries tai prase susitikt su ja ir kur nors nueit,bet pasakiau,kad su draugais jau susitariau ir ji liko viena.kita ryta,mano katastrofai,suzinojau,kad ji gurksnojo ta vakara vyna su drauge ir po to,einant namo,jai paskambino buves draugas(tas su kuriu bendravo,kai mes jau taip pat bendravom)ir ji sutiko su juo isgert po taure vyno.toliau viskas aisku..atsirado pas ji namie ir ..nezinau,ar cia ka keicia,bet su juo nesantykiavo..ji nuejo miegot pas savo dukrele,su kuria buvo visa ta vakara,o draugas,visiskai girtas vis lindo pas ja i lova,bet taip ir negavo ko nori,nes buvo pastatytas ultimatumas-arba jis leidzia ismiegot,nes vaiko(5metu)nesinori kazkur tampyti nakti,arba,teks keltis ir iseit..jis nurimo ir uzmigo.ryte jam buvo paaiskinta,kad ivyko didziule klaida,kad drauge labai suklydo pas ji ateidama,nes myli mane ir nezinanti,kaip taip galejo padaryti..ji isejo,paskambino man,susitikom ir viska man papasakojo.prisieke vaiku ,kad nieko tarp ju nebuvo,klupejo ir maldavo manes atleisti,raudojo ir gailejos suklydus.as patikejau ir nutariau saugot santykius.po 4 men ji tapo nescia,susilaukem nerealaus sunelio,kuriam jau puse metuku,gyvenam puikia,sutariam,mylim vienas kita.ji-nuostabi zmona,net uzuominu nekelianti savo elgesiu,kad kazkaip gali mane isduoti(greiciau as galeciau..)bet beda ta,kad as vis negaliu pamirst ,ka ji padare ir nezinau,ar tai atleidimas,jei kaskart vis prisimenu ta neistikimybe ir tiesiog,sprogstu savyje kazkokiu blogu jausmu..ka man daryti???PATARKIT.. MESTI JA,NES,GAL NIEKAD NESUGEBESIU SU TUO SUSITAIKYT,KAS IVYKO,AR BANDYT KAZKAIP PAMIRST VISKA IR GYVENT SEIMOJE,APIE KOKIA VISADA SVAJOJAU(taip jauciuosi dydziaja gyvenimo dali,kai negalvoju apie ta isdavyste)myliu ta moteri labiau uz gyvenima,sunu -dievinu,bet kartu taip sunku buna,kai prisimenu ta ivyki,kad nezinau,kaip patempti viska...PATARKIT,KA DARYTI,ARBA,KAIP SAVE NUGALETI IR PAMIRSUS NUOSKAUDA,GYVENTI SU MYLIMA MOTERIM..ACIU UZ BET KOKI KOMENTARA IR PATARIMA..

Gal nurimti padetu suvokimas, kad ji nera jusu nuosavybe ir turejo teise rinktis? Man is sono atrodo, kad ji dar nebuvo tvirtai apsisprendusi, nebuvo tikra del savo jausmu. O butent tas ivykis ir sudejo paskutinius taskus...ar jus to nesuprantat? Taip, tai tam tikra prasme, tai yra isdavyste, jei ji pasake, kad myli jus, o atsidure kito gerbejo namuose. Bet neuzsiciciklinkit ant to fakto, reikia matyti visuma: pati jums paskambino, papasakojo, atgailavo, suprato, kad iskrete kvailyste! juk mes nei vienas neapdraustas nuo kvailysciu! Baikit del to taip parintis, nes vaizduote jus nunese jau per toli. Su savo pavydu tik nuodijat save, o galu gale uznuodysit ir santykius. Ziurekit i tai paprasciau: ji rinkosi is dvieju. Gal jums tas pasirinkimo scenarijus ir nepatinka, bet toks jau yra, jo niekas nebegali pakeisti. Saugokit tai ka turit, nebesivaikykit praeities seseliu, tai niekur neveda. Ziurekit i savo zmogu kaip i likimo dovana, o ne kaip i kazka skolinga, nusidejusi ir pastoviai kalta, nes taip prarasit pagarba jai ir meile.

C

1075 įrašai

2011/08/11 16:01:03 16:01:03

labaivairuojanti:
Atui nesiūlau savęs atsižadėti, bet aš jo vietoj būčiau kitaip pasirinkus.Tų draugų prie alaus visada atsiras, bet labai svarbu, kas žmogui yra didesnė vertybė. Todėl labai svarbu, kad žmonių pomėgiai, poreikiai atitiktų. Asmeninės laisvės reikia kiekvienam, tik kad kartais tos laisvės paskui patys nežinom kur dėt. Gal net atsakyčiau ne visai į klausimą - kartais verta atsižadėti kai kurių draugų.

Paklausiu taves to paties dar karta bet kitaip. Kaip pasijaustum jei viesint tau pas savo drauge, tavo isrinktasis nusimariuotu iki pas savo buvusia? Tiesa sakant nebutinai pas drauge, juk tu ir savus hobius gali tureti. Net ir darba.
Mh. Paskui randi komentara "O zinai labai vairuojanti, jei tu pries du metus nebutum ejus i darba."
Temoje neminima, kaip daznai geriamas alus.
Apie vertybes suprantama tiek kiek duota arba tiek kiek siekiama to supratimo. Tai, kad "prisedo alaus su saika" jo isrinktoji netapo maziau vertingesne.

Sakai atitinka? paklausk, kaip ji gyvena, ka ji cia dp veikia? as kazkodel nenoriu. Itariu panasiai bus kaip su tuo bicu, kuris nezinojo kiek kartu pirkti.

atas

A

17 įrašai

2011/08/11 16:01:59 16:01:59

PRAEIVEI.taip,daug kur sutinku su jumis..tiesa sakant,tik tai,kad mes dar negyvenom kartu ir tai buvo tik pradzia pries rimtus santykius,mane ir pastumejo jai atleisti.tik tai,anot vieno labai ismintingo zmogaus,mane pastumejo palikti jai vietos prasyti atleidimo..daug tiesos jusu poste..ACIU..

atas

A

17 įrašai

2011/08/11 16:14:41 16:14:41

labaivairuojanti:

Paklausiu taves to paties dar karta bet kitaip. Kaip pasijaustum jei viesint tau pas savo drauge, tavo isrinktasis nusimariuotu iki pas savo buvusia? Tiesa sakant nebutinai pas drauge, juk tu ir savus hobius gali tureti. Net ir darba.
Mh. Paskui randi komentara "O zinai labai vairuojanti, jei tu pries du metus nebutum ejus i darba."
Apie vertybes suprantama tiek kiek duota arba tiek kiek siekiama to supratimo. Tai, kad "prisedo alaus su saika" jo isrinktoji netapo maziau vertingesne.

Sakai atitinka? paklausk, kaip ji gyvena, ka ji cia dp veikia? as kazkodel nenoriu. Itariu panasiai bus kaip su tuo bicu, kuris nezinojo kiek kartu pirkti.

Super taikliai pastebeta,mano drauge..butent,taip ir as maniau..negi yra pateisinamu priezasciu isduoti savo zmogu...beje,alus geriamas,gal tik keleta sykiu per metus(ant vienos rankos suskaiciuojama)kai visi draugai,grize is tolimu krastu,susibega pasipasakot,kas naujo ju gyvenimuose.o sis mano isejimas be drauges,buvo,apskritai,pirmas...ir,kas svarbiausia,ji tai zinojo..beje,tai nebuvo naktinejimas.23val,kaip mokinukas,jau buvau namuose,o manoji tuo metu dar romantiskai leido vakara kitur..aciu visiems padedantiems issikapstyti..

C

1075 įrašai

2011/08/11 16:40:46 16:40:46

Yra Atai. "negi yra pateisinamu priezasciu isduoti savo zmogu..."

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/11 17:19:52 17:19:52

labaivairuojanti:

Pažįstu Ato jausmą, jo draugei tada, prieš du metus nereikėjo ten eiti, jo draugei tada, prieš du metus, nereikėjo taip pasielgti, jo draugei, tada prieš du metus...

Jei šiandieną viskas klostosi puikiai, kam laikyti savyje šitą kirminą ir 100 kartų sugryžti ten, kur skauda.
Atui reikėjo tada jos paklausti, kodėl ji taip pasielgė. Be tikėjimo nėra gyvenimo. Ato širdis bus laisva, jei sugebės atleisti. Atleisti moka ne visi mylėti - taip pat ne visi moka.

C

1075 įrašai

2011/08/11 17:30:31 17:30:31

labaivairuojanti:
Ato širdis bus laisva, jei sugebės atleisti.

Hm mano pastebejimu trecia diena apie gebejima atleisti kalbam aciu uz vitaminus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume