Nors tame tiesos yra, noriu paklausti. Ar issizadetum saves vardan vyro?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/08/11 06:11:37 06:11:37
Nors tame tiesos yra, noriu paklausti. Ar issizadetum saves vardan vyro?
cikipiki
2011/08/11 13:34:23 13:34:23
Na nz kaip jus bet as visada savo draugui tai atledziu nes darau ta pati ir net negalvoju kaip jis ja liete ar pn.. Man svarbiau kad jis su manim o kad palaksto pas kitas tai... as nepescia ir gera esu ir abu zn kad lakstom bet abiem labai gera kartu ir mes vienas nuo kito neslepem niekada to gal mes negerai darom bet yra kaip yra ir mus tai uzveda
labaivairuojanti
2011/08/11 14:47:59 14:47:59
Atui nesiūlau savęs atsižadėti, bet aš jo vietoj būčiau kitaip pasirinkus.Tų draugų prie alaus visada atsiras, bet labai svarbu, kas žmogui yra didesnė vertybė. Todėl labai svarbu, kad žmonių pomėgiai, poreikiai atitiktų. Asmeninės laisvės reikia kiekvienam, tik kad kartais tos laisvės paskui patys nežinom kur dėt. Gal net atsakyčiau ne visai į klausimą - kartais verta atsižadėti kai kurių draugų.
Cikipiki poros santykiuose poreikiai atitinka, bet man tai nėra pavyzdys
Praeivė
2011/08/11 15:04:04 15:04:04
Gal nurimti padetu suvokimas, kad ji nera jusu nuosavybe ir turejo teise rinktis? Man is sono atrodo, kad ji dar nebuvo tvirtai apsisprendusi, nebuvo tikra del savo jausmu. O butent tas ivykis ir sudejo paskutinius taskus...ar jus to nesuprantat? Taip, tai tam tikra prasme, tai yra isdavyste, jei ji pasake, kad myli jus, o atsidure kito gerbejo namuose. Bet neuzsiciciklinkit ant to fakto, reikia matyti visuma: pati jums paskambino, papasakojo, atgailavo, suprato, kad iskrete kvailyste! juk mes nei vienas neapdraustas nuo kvailysciu! Baikit del to taip parintis, nes vaizduote jus nunese jau per toli. Su savo pavydu tik nuodijat save, o galu gale uznuodysit ir santykius. Ziurekit i tai paprasciau: ji rinkosi is dvieju. Gal jums tas pasirinkimo scenarijus ir nepatinka, bet toks jau yra, jo niekas nebegali pakeisti. Saugokit tai ka turit, nebesivaikykit praeities seseliu, tai niekur neveda. Ziurekit i savo zmogu kaip i likimo dovana, o ne kaip i kazka skolinga, nusidejusi ir pastoviai kalta, nes taip prarasit pagarba jai ir meile.
2011/08/11 16:01:03 16:01:03
Paklausiu taves to paties dar karta bet kitaip. Kaip pasijaustum jei viesint tau pas savo drauge, tavo isrinktasis nusimariuotu iki pas savo buvusia? Tiesa sakant nebutinai pas drauge, juk tu ir savus hobius gali tureti. Net ir darba.
Mh. Paskui randi komentara "O zinai labai vairuojanti, jei tu pries du metus nebutum ejus i darba."
Temoje neminima, kaip daznai geriamas alus.
Apie vertybes suprantama tiek kiek duota arba tiek kiek siekiama to supratimo. Tai, kad "prisedo alaus su saika" jo isrinktoji netapo maziau vertingesne.
Sakai atitinka? paklausk, kaip ji gyvena, ka ji cia dp veikia? as kazkodel nenoriu. Itariu panasiai bus kaip su tuo bicu, kuris nezinojo kiek kartu pirkti.
atas
2011/08/11 16:01:59 16:01:59
PRAEIVEI.taip,daug kur sutinku su jumis..tiesa sakant,tik tai,kad mes dar negyvenom kartu ir tai buvo tik pradzia pries rimtus santykius,mane ir pastumejo jai atleisti.tik tai,anot vieno labai ismintingo zmogaus,mane pastumejo palikti jai vietos prasyti atleidimo..daug tiesos jusu poste..ACIU..
atas
2011/08/11 16:14:41 16:14:41
Super taikliai pastebeta,mano drauge..butent,taip ir as maniau..negi yra pateisinamu priezasciu isduoti savo zmogu...beje,alus geriamas,gal tik keleta sykiu per metus(ant vienos rankos suskaiciuojama)kai visi draugai,grize is tolimu krastu,susibega pasipasakot,kas naujo ju gyvenimuose.o sis mano isejimas be drauges,buvo,apskritai,pirmas...ir,kas svarbiausia,ji tai zinojo..beje,tai nebuvo naktinejimas.23val,kaip mokinukas,jau buvau namuose,o manoji tuo metu dar romantiskai leido vakara kitur..aciu visiems padedantiems issikapstyti..
2011/08/11 16:40:46 16:40:46
Yra Atai. "negi yra pateisinamu priezasciu isduoti savo zmogu..."
labaivairuojanti
2011/08/11 17:19:52 17:19:52
Pažįstu Ato jausmą, jo draugei tada, prieš du metus nereikėjo ten eiti, jo draugei tada, prieš du metus, nereikėjo taip pasielgti, jo draugei, tada prieš du metus...
Jei šiandieną viskas klostosi puikiai, kam laikyti savyje šitą kirminą ir 100 kartų sugryžti ten, kur skauda.
Atui reikėjo tada jos paklausti, kodėl ji taip pasielgė. Be tikėjimo nėra gyvenimo. Ato širdis bus laisva, jei sugebės atleisti. Atleisti moka ne visi mylėti - taip pat ne visi moka.
2011/08/11 17:30:31 17:30:31
Hm mano pastebejimu trecia diena apie gebejima atleisti kalbam aciu uz vitaminus.