Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Guest

G

6 įrašai

2011/08/10 13:08:10 13:08:10

Mano manymu turetum pasikalbieti apie tai su savo antraja puse... kaip jautiesi, ka ji apie tai galvoja. Juk suauge zmones. Nera reikalo slapstytis uz savo vyriskumo ir bla bla bla kitu dalyku, galu gale nueikit kartu pas seimos psichologa, juk tai problema, kuria reikia isspresti, sakyciau imkis ryztingiau spresti problemas, juk sugriausi save is vidaus, kam po velniu tu reikalngas po to busi... nebent tau tai patinka ir esi mazochistas...

atas

A

17 įrašai

2011/08/10 13:20:44 13:20:44

taip,nenoriu buti suluosintu vidum,bet kaip man jai pasakyti,kad esu sieloj lavonas ir tai susije su ja-mylincia,atsidavusia zmona,kuriai,atleidau..ji zino,kad nieko nesu pamirses ir man skauda,bet ne ant tiek,kad kartais norisi pulti i krastutinumus..noriu pats isgyti,neskaudindamas jos ir negriaudamas tu jos jausmu,kuriuos man puoseleja.esu(po to save edziau)prikises jai tai per aplinkui silpnumo akimirka ir maciau tada jos sielvarta ir asaras tokias skaudzias,kad negaliu su ja taip elgtis..noriu isgydyti savo kvaila galva pats..

Lora03

L

3 įrašai

2011/08/10 14:06:43 14:06:43

Turiu patirtį: ėjau pas psichologą, tačiau susimokėdavau už tai, kad gaudavau laiko išsipasakoti.

Nepadėjo.
Tada padėjo tikėjimas,be pinigų ir postringavimų.
Šiandien viskas gerai

Svetlana

S

980 įrašai

2011/08/10 15:13:27 15:13:27

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: Atsiprasau visu uoliai tikinciu, taciau nuklysta truputi i lankas su patarimu pas kunigus ar tikejimu. Problema tikejimo tiesiogiai nepaliecia, nebent tikejima zmogumi ir meile. Bet akivaizdu, kad Atas pats savimi nepasitiki ir jau ruosiasi lyg pasimyleti su buv. drauguzem, kaip pats yra sakes. Nors jo moteris nesimylejo su draugu, o buvo tik pas ji namie. Tiek jau to, prisiminsiu ir as tikejimo zodzius:[u:13umtpxo] jei bent mintyse[/u:13umtpxo] buvote neistikimas savo zmonai - jus tai padarete realybeje. Kazkurioj Biblijos vietoj mazdaug taip pasakyta. Atai, susimastykite...

Pakalbekime. Gal but as neprisimenu siu eiluciu, tegul bus kaip tu sakai.
Jei savo mintimis nuejo i sona, padare nuodeme, kodel tuomet sakai, kad mes truputeli i lankas.
"Problema tikejimo tiesiogiai nepaliecia" jei pasauli sukure Dievas, kaip tuomet manes neliecia tikejimas?!
Svetlana, visu pirma kalba vyksta ne apie ta dieva kuris danguje. Bet apie ta Dieva kuris yra cia, visur ir dabar ir per amzius buvo ir bus. Taip taip kai kurie nori pas Ji po mirties.
Pradzioje pazintis, po to tikejimas bet ne atvirksciai.
Psichologija gali padeti iki sekancio karto. Tiksliau mokslas turintis lubas, o tai kas darosi auksciau ju. Myleti tai pirmas isakymas. Kaip zmogui turetu buti sunku nuosirdziai myleti kai ant sirdies akmuo?!

Drauge, gal Tu net labai esi teisus. Tik truputi atbaido daznas Dievo minejimas, gal net ne vien mane...Kazkaip gerai butu ismokti pasakyti ta pati, bet kitaip. O kaip tai padaryti - dar tik mokausi pati. Kazkada buvau tikinti siauraja ta zodzio prasme. Dabar jau nebe. Kunigai man nebe autoritetas, tik kai kurie - ir tie ne del savo luomo man priimtini kaip patarejai..

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/10 16:05:47 16:05:47

svetlana: Drauge, gal Tu net labai esi teisus. Tik truputi atbaido daznas Dievo minejimas, gal net ne vien mane...Kazkaip gerai butu ismokti pasakyti ta pati, bet kitaip. O kaip tai padaryti - dar tik mokausi pati. Kazkada buvau tikinti siauraja ta zodzio prasme. Dabar jau nebe. Kunigai man nebe autoritetas, tik kai kurie - ir tie ne del savo luomo man priimtini kaip patarejai..

Hm. O kur as sakiau, kad minetieji turi but kuriam nors autoritetas?

Atbaido. Galime pasikalbeti apie Hugo Boss, apie Ferrari, apie Kanarus. Apie silikoninius papus ar uzsaldancius lubrikantus. Ar sitos temos taves nebaido? ar sioje temoje tinka kalbetis apie ispardavimus maksimoje?
o kada ir kur, kam leidus, butu galima kalbeti apie tai kas vyksta kas diena, kiekvieno galvoje,
didesni jie ar mazesni? Kodel as negaliu sakyti savo nuomones tiesiai, taip kaip ja suprantu? kodel nuomone turiu suvynioti i vata?
Atbaido gal ne todel, kad nesupranta bet todel, kad to nenori suprasti?
Jau nebeprisimenu kieno tai zodziai," sakyk tiesiai, o kur tai des, jau nebe tavo reikalas."
Manau tai teisinga, nereiks sifruoti kas ka norejo pasakyti.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/10 18:54:57 18:54:57

Atai, bet koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tada, prieš du metus nebūtum susitikęs su draugais, koks tu šiandiena būtum laimingas, jei tą vakarą nebūtum pagurkšnojęs alelio, koks tu būtum laimingas, jei tą vakarą būtum praleidęs su savo drauge, koks tu būtum laimingas, jei...
Atai, nebuk kaip senas patefonas. Keisk savo mintis, o savęs švarinimui pasirink sau tinkamą būdą

atas

A

17 įrašai

2011/08/10 20:27:35 20:27:35

as tik del to ir kreipiaus pagalbos,kad,butent,noriu pakeisti savo mastysena..jei tai sugebeciau pats paprastai,manes cia nebutu..suvokiu,kad reikia save svarinti,bet kaip nezinau dar.tiesa,vienas zmogus labai padeda.jis zino,kad cia apie ji,bet as dar tik kudikystej,zengiant i pilna suvokima kaip tai padaryti..beje,as nebuvau susitares ta vakara kazkur su drauge eiti,net pasakiau jai,kad eisiu susimatyt su draugais..vistiek neirodysit man,kad,jei jai ir buvo apmaudu,ji galejo del to isduoti.as nebandau sau irodyti,kad nusikaltau,jog karta nuejau su draugais(turiu ju daug ir nemesiu del neaiskiu priezasciu).ir nebandau sau irodyti,kad mano drauge nekalta ir,kad manes neisdave.ji zinojo,koks esu,zinojo ir niekad nepriestaravo,kad turiu draugu.as bandau padeti sau, ir prasau visu,atsitiesti po to,kai mane isdave.kaip surikiuoti viska galvoje,kad galeciau jai atleisti,neatsimindamas to,kas buvo,nesigrauzdamas ir nepuldamas daryti pats kokiu klaidu,kas sugriautu musu laime ir meile..MAN NIEKAS NEIRODYS,KAD ISDUOTI ZMOGU YRA KOKIU NORS PASITEISINIMU..JUOLAB TOKIU KEISTU,KAD,JEI DRAUGAS SUSITIKO SU DRAUGAIS,SUPYKSTU IR PRALEIDZIU NAKTI PAS KITA...NET IR MANO DRAUGE TAIP NEMASTE,JI SUPRATO,KAIP YRA MANE ISDAVUS IR ISKAUDINUS,TODEL MALDAVO ATLEISTI.TAIP IR PADARIAU,BET KAIP ISSILAISVINT NUO TO IVYKIO GALUTINAI,VA KUR KLAUSIMAS,VA KUR PRASAU PAGALBOS..IR JI JAU ATEINA.JAUCIU TAI..

atas

A

17 įrašai

2011/08/10 20:28:14 20:28:14

as tik del to ir kreipiaus pagalbos,kad,butent,noriu pakeisti savo mastysena..jei tai sugebeciau pats paprastai,manes cia nebutu..suvokiu,kad reikia save svarinti,bet kaip nezinau dar.tiesa,vienas zmogus labai padeda.jis zino,kad cia apie ji,bet as dar tik kudikystej,zengiant i pilna suvokima kaip tai padaryti..beje,as nebuvau susitares ta vakara kazkur su drauge eiti,net pasakiau jai,kad eisiu susimatyt su draugais..vistiek neirodysit man,kad,jei jai ir buvo apmaudu,ji galejo del to isduoti.as nebandau sau irodyti,kad nusikaltau,jog karta nuejau su draugais(turiu ju daug ir nemesiu del neaiskiu priezasciu).ir nebandau sau irodyti,kad mano drauge nekalta ir,kad manes neisdave.ji zinojo,koks esu,zinojo ir niekad nepriestaravo,kad turiu draugu.as bandau padeti sau, ir prasau visu,atsitiesti po to,kai mane isdave.kaip surikiuoti viska galvoje,kad galeciau jai atleisti,neatsimindamas to,kas buvo,nesigrauzdamas ir nepuldamas daryti pats kokiu klaidu,kas sugriautu musu laime ir meile..MAN NIEKAS NEIRODYS,KAD ISDUOTI ZMOGU YRA KOKIU NORS PASITEISINIMU..JUOLAB TOKIU KEISTU,KAD,JEI DRAUGAS SUSITIKO SU DRAUGAIS,SUPYKSTU IR PRALEIDZIU NAKTI PAS KITA...NET IR MANO DRAUGE TAIP NEMASTE,JI SUPRATO,KAIP YRA MANE ISDAVUS IR ISKAUDINUS,TODEL MALDAVO ATLEISTI.TAIP IR PADARIAU,BET KAIP ISSILAISVINT NUO TO IVYKIO GALUTINAI,VA KUR KLAUSIMAS,VA KUR PRASAU PAGALBOS..IR JI JAU ATEINA.JAUCIU TAI..

Svetlana

S

980 įrašai

2011/08/10 21:20:45 21:20:45

Atai, istrigai tame, nepaleidi praeities, tas ivykis vis sukasi tavo mintyse ir nuodija gyvenima. Tu pjauni pjuvenas vel ir vel. Jauciama kad tai supranti ir nori is to iseiti. Isivaizduok gyvenima BE JOS. Iki smulkmenu. Ar geriau tau bus? Gal tai tau pades?

Akmuo

A

8 įrašai

2011/08/11 04:43:03 04:43:03

Atai, eik tu geriau į bažnyčią,ko čia bliauni, tavo problema ir zyzi kaip mažas vaikas, bet nieko nedarai.Matyt jauti ir savo kaltę tame ,kad tavo moteris pasielgė vienaip ar kitaip.Tai tu privedei ją iki tokio reikalo, galvojai, kad būsi karalius, bet nukentėjai pats ir ilgam.Negali atleisti,honoras tavo užaukštintas.Eik gydyti sielą, niekas kitas nepadės.Tu turi išsikalbėti ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume