o ar galima tikejimu pavadinti tai,kad tave isduoda mylima moteris???pagal sia filosofija gaunasi,kad tas kas tave isdave,lyg ir tikintis,o tas ,kas nesugeba atleisti-ne..ar ne absurdiska?? SVETLANAI.aciu labai uz kitoki komentara ir patarima,kuris nesusijes su tikejimu.susije su tikejimu,taip pat labai svarbus,bet dar ir ,kaip i zmogu,kuris turi ambicijas,savigarba ir sirdi norejau,kad kazkas atkreiptu demesi.galiu tiketi,pasitiketi,bet butent ir nezinau kaip nuskandinti tuos prisimonomus..sakai,priimk kaip praeiti..taip ir priimu,bet cia ir yra problema,kad negaliu su ja(praeitim)niekaip susigyventi..sakai,nieko neivyko..man,kuris neisduotu savo moters niekada,tai-baisus ivykis.negi ivyke butu tik tada,jei jie butu santykiave????ji mane isdave ir kitaip to nesuvokiu,net nesigilindamas,buvo sexas ar ne..ir kaip galima teisinti toki poelgi kazkokiu apmaudu,kad isejau su draugais..tai iseitu,vos apemus apmaudui gyvenime,galima isduoti savo artima zmogu ir taip teisintis.tai kodel as neinu(cia tik pasvaiciojimai buvo)i ta kaire po tokio didziulio apmaudo,kuris mane apemes.jei nueiciau,visi,mane,matau,smerktumem,bet nei vienas nepasmerket jos elgesio ir ne vienas net neivardinot,kad ji isdave.vienintele paguoda sau laikau tai,kad mes dar negyvenom kartu,nes tai buvo tik po susitarimo,kad norim buti vienas su kitu.tai lyg ir zodinis susitarimas,bet neprasidejus niekam realiai..bet tik toki pateisinima radau jai,po ilgu,ilgu ieskojimu kaip ja suprast ,pateisint,atleist ir pamirst viska.tiksliau ,cia ne pateisinimas,o,greiciau,raminimas saves..tipo,mes dar ne rimta pora buvom,tai ji kazko dar ieskojo slapta,bet isitikinus,kad geriau neras,parleke galutinai pas mane.ir guodzia,ir slykstu buti atsarginiu varijantu..va todel,manau,mane ir grauzia tas kirminas,kurio atsikratyt taip noriu.noriu islaisveti ir myleti savo moteri taip nuosirdziai,kaip ji mane dabar ,atrodo,myli..nes dabar jauyciuosi,lyg kazka vogdamas is jos..tas kazkas-nuosirdi,skaidri iki kristolo meile... ACIU LABAI VISIEMS,PADEDANTIEMS..