Hm, ar tikrai?? Ar galima tą patį pasakyti ir apie moteris? ištikimos moterys, manau, neatleistų neištikimybės. Pažįstu ir vyrų, kurie patys būdami ištikimi, neatleido žmonai. Gal nuo paties žmogaus priklauso? Sakoma nedaryk kitam to, ko nenori iš kito gauti - taigi būtų logiška kad neištikimi atleistų neištikimybę .
Aš suabejočiau jų, tokių moterų, lytine ištikimybe. Dažnai tai būna tik poza, gera vaidyba - geniali apgaulė. Bet aš ne apie tai. Man svarbiau yra supratingumas, draugystė ir viens kito pildymas, papildymas, pastumimas, stumtelėjimas į priekį. Kartais šitas neįmanomas tik su viena moterimi - toks yra pasaulis, tokia realybė. Man nepatinka nuolat meluojantys žmonės ir genialūs idiotai, kaip Šapras ir į jį panašūs Greitieji konservatoriai Ramanauskai ir kiti superiniai - politiniai krikščionys-liberalai, pripažįstantys tik stipriojo poziją, stipriojo teisę ir viršenybę be jokio balanso. Nepatinka tie, kurie mulkina tuos vargšus naivuolius - iliuzionistus. Nepatinka realybę neigiantys arba jos nežinantys, ar tyčia nenorintys žinoti realybę, kuri yra nei gera, nei bloga, nes ji yra realybė(tikrovė). Neištikimi vyrai yra labai pavydūs ir žmoną laiko savo nuosdavybe. Pavydus vyras man iškart sukelia įtarimą, kad pats yra labai neištikimas. Kaip ir tie, kurie nuolat kalba apie moralę ir teisybę, sukeldami dideles abejones jų pačių atžvilgiu.