Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/05 07:30:22 07:30:22

samanta:
Lelis Borgia: Žmonos ar draugės lytinės neištikimybės pirmiausia neatleidžia neištikimi vyrai.

Hm, ar tikrai?? Ar galima tą patį pasakyti ir apie moteris? ištikimos moterys, manau, neatleistų neištikimybės. Pažįstu ir vyrų, kurie patys būdami ištikimi, neatleido žmonai. Gal nuo paties žmogaus priklauso? Sakoma nedaryk kitam to, ko nenori iš kito gauti - taigi būtų logiška kad neištikimi atleistų neištikimybę .

Aš suabejočiau jų, tokių moterų, lytine ištikimybe. Dažnai tai būna tik poza, gera vaidyba - geniali apgaulė. Bet aš ne apie tai. Man svarbiau yra supratingumas, draugystė ir viens kito pildymas, papildymas, pastumimas, stumtelėjimas į priekį. Kartais šitas neįmanomas tik su viena moterimi - toks yra pasaulis, tokia realybė. Man nepatinka nuolat meluojantys žmonės ir genialūs idiotai, kaip Šapras ir į jį panašūs Greitieji konservatoriai Ramanauskai ir kiti superiniai - politiniai krikščionys-liberalai, pripažįstantys tik stipriojo poziją, stipriojo teisę ir viršenybę be jokio balanso. Nepatinka tie, kurie mulkina tuos vargšus naivuolius - iliuzionistus. Nepatinka realybę neigiantys arba jos nežinantys, ar tyčia nenorintys žinoti realybę, kuri yra nei gera, nei bloga, nes ji yra realybė(tikrovė). Neištikimi vyrai yra labai pavydūs ir žmoną laiko savo nuosdavybe. Pavydus vyras man iškart sukelia įtarimą, kad pats yra labai neištikimas. Kaip ir tie, kurie nuolat kalba apie moralę ir teisybę, sukeldami dideles abejones jų pačių atžvilgiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/05 08:59:04 08:59:04

samanta:
xxx: i smegenis visada paduodama kraujo vienodai nes jos valdo visas zmogaus organizmo valingas ir nevalingas funkcijas jai smegenyse sumazėtų kraujo tai paprasciausia nualptum ar net mirtum jos atsakingos uz tavo gyvybę tai zmogaus procesorius kaip dar paaiskint ,smegenys jei neduotu signaloi sirdi ji sustotu.

Tai gal ir į jūsų lyt. organą visada vienodai paduodamas kraujas nežiūrint į būseną (ramybės ar erekcijos)? Smegenys lygiai toks pat žmogaus organas, kaip ir skrandis ir kt.

Samanta, noriu jums paaiškinti ir, galbūt, nuvilti: posakis "intelektualinis orgazmas" yra tik METAFORA. Na nors kartą, pabandykite paskaityti ką sako kiti žmonės, šiu atveju - xxx. Pagaliau pasiskaitykite kokį vadovėlį.

Jūs ginate savo nuomonę, jums atrodo, kad kuo žmogus intelektualesnis, tuo jis labiau ištikimas - ir OK, laikykitės jos.

Bet tokie pasvarstymai, apie žmogaus fiziologiją, neturintys nieko bendro su realybe - tiesiog viską nupigina. Čia tas pats, kaip Aristotelio aksioma, kad žiurkės atsiranda iš purvo ir skudurų. Kaip ir visiškai logiškas ir net empiriškai patikrintas dalykas, tos nuomonės laikytasi ilgus amžius, iki pat renesanso.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 09:35:08 09:35:08

Svečias:
Samanta, noriu jums paaiškinti ir, galbūt, nuvilti: posakis "intelektualinis orgazmas" yra tik METAFORA. Na nors kartą, pabandykite paskaityti ką sako kiti žmonės, šiu atveju - xxx. Pagaliau pasiskaitykite kokį vadovėlį.

Jūs ginate savo nuomonę, jums atrodo, kad kuo žmogus intelektualesnis, tuo jis labiau ištikimas - ir OK, laikykitės jos.

Bet tokie pasvarstymai, apie žmogaus fiziologiją, neturintys nieko bendro su realybe - tiesiog viską nupigina. Čia tas pats, kaip Aristotelio aksioma, kad žiurkės atsiranda iš purvo ir skudurų. Kaip ir visiškai logiškas ir net empiriškai patikrintas dalykas, tos nuomonės laikytasi ilgus amžius, iki pat renesanso.

Tuomet tenka sutikti su tuo, kad žmogus yra tiek sudėtinga ir daugiabriaunė sistema, kad ją perprasti panaudojus visiems tinkančią schemą yra neįmanoma. Laikykite, kad tai, ką čia aiškinau, tinka tik man ir mano pažįstamoms moterims bei keliems vyrams - nes yra apie tai kalbėta ne sykį ir pakankamai ištirta (su minėtais asmenimis). Intelektualumo ir ištikimybės sąsaja nėra aksioma, be abejo, bet tikimybė didelė. Nes intelektualus žmogus neprasideda su bet kuo ir nepasirenka daug vienkartinių partnerių jei randą vieną, su kuriuo patiria dvasinę harmonija, o juk tai yra reta - nebent jis "užprogramuotas" gamtos ieškoti vis naujų.. "Intelektualinį orgazmą" suprantu taip: jei žmogus mane traukia intelektualiai, dvasiškai - su juo patyriu orgazmą (galbūt), jei ne - tuomet net iki sekso neprieinu. Ir ne man vienai šitaip. Viskas labai paprasta, neverta gilintis į aukštas filosofijas .

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/05 10:27:20 10:27:20

na netaikau tiesiogiai, bet.
Cia tokius orgazmus kartais pasiekia per pirmus pasimatymus, kad net kavos nespeja isgerti.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 10:42:15 10:42:15

Svečias: na netaikau tiesiogiai, bet.
Cia tokius orgazmus kartais pasiekia per pirmus pasimatymus, kad net kavos nespeja isgerti.

Tai ir įrodo, kokie mes visi skirtingi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/05 10:59:25 10:59:25

samanta:
Svečias: na netaikau tiesiogiai, bet.

Tai ir įrodo, kokie mes visi skirtingi...

Aha, o jūs - su marsiečio kraujo apytakos sistema..

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/05 11:37:47 11:37:47

Pritariu Bordzijai, pazistu pora neištikimu vyru, kurie žmonoms pavydo scenas keldavo, net vienas telefona i grindis suskalde, teko pačiam ir laminata virtuvėje keisti.
Tiesa, tie vyrukai dideliu intelektu nepasižymi .

xxx

X

308 įrašai

2010/04/05 12:06:36 12:06:36

nu pas mane kad ir intelektasnors ir prastas bet lytinius organus nuo smegenų dar atskiriu taip i juos priplusta daugiau kraujo lytinio susijaudinimo metu taip ir turi buti tokia fiziologija nori palygint su smegenim pakabok pusvalandį galva zemyn va tada tikrai ten pritekės daugiau kraujo tai pamatysi kas tau bus

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/05 13:11:32 13:11:32

Neduok Dieve, kaboti žemyn galva - tai būtų nepakeliama bausmė. Kraujas išnešioja deguonį ir kitas organizmui būtinas gyvybines medžiagas po visą kūną. Smegenyse tiek daug vandens, kad ojojoj, žodžiu, siela ir atmintis bei didžiausia energija glūdi vandenyje. Tai vandenilinė bomba ir smegenų galia. Atmetus lytį - vyrai ir moterys yra tie patys. Vyras su moterimi būna artimesni ir labiau viens kitą supranta, nei vyras vyrą ar moteris moterį, nes visi gi esame žmonės, ar ne taip?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 18:38:19 18:38:19

Svečias: Aha, o jūs - su marsiečio kraujo apytakos sistema..

Nea, tik su intelektu ir morale . Ne jausmas/geismas valdo mane - o aš jį. Tuo nuo gyvūnėlio ir skiriamės, kad turime tokią galimybę - bet ne visi ja pasinaudojame.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume