Tai gal ir į jūsų lyt. organą visada vienodai paduodamas kraujas nežiūrint į būseną (ramybės ar erekcijos)? Smegenys lygiai toks pat žmogaus organas, kaip ir skrandis ir kt.

Samanta
2010/04/04 21:52:28 21:52:28
Tai gal ir į jūsų lyt. organą visada vienodai paduodamas kraujas nežiūrint į būseną (ramybės ar erekcijos)? Smegenys lygiai toks pat žmogaus organas, kaip ir skrandis ir kt.
Samanta
2010/04/04 21:53:50 21:53:50
Intelektuali moteris iš karto suprato esmę - respect Lazdynai.
Mangofruit
2010/04/05 00:46:58 00:46:58
Persiprašau, bet man rodos, kuo frigidiškesnė moteris tuo labaiu vyrui įdomesnė, nes juk visi nori būt neužvaldytų plotų valdytojai..
ieva
2010/04/05 05:35:13 05:35:13
Persiprašom, bet vyrai taip pat atleidžia neištikimybę, nes visgi smegenyse gyvena vyro siela, o ne ten, kur damos mano.
ieva
2010/04/05 05:42:37 05:42:37
"Jei intelektualus žmogus nesutinka panašaus partnerio pagal intelektą, jis sublimuoja (perkeičia, perkelia) savo seksualinę energiją į kitokią veiklą, pvz. mokslą, tyrinėjimą, meno kūrybą etc (kraujas nuslūgsta nuo lyt. organų ir aprūpina smegenis, nes kūrybos metu labiausiai ir dirba smegenys). Tuomet jis nejaučia arba beveik nejaučia seksualinio alkio.O sakykim, kitas, žemesnio intelekto žmogus to padaryti negali - intelektas neleidžia - tuomet jis ieško daugiau partnerių (kraujas susikoncentravęs lyt. organuose)" - nesąmonė. Genijai ir kiti kūrybingi žmonės yra didžiausi ištvirkeliai ir sekso partnerius keičia, kaip pirštines. Būtent jie yra lytiškai nei ištikimi, nei patikimi.O šiandieninės moterys išvis yra neištikimos labiau nei vyrai. Būtent buki vyrai yra seksualiai ištikimi vienai vieninteliai Martynai.
Lelis Borgia
2010/04/05 05:57:52 05:57:52
"...kol nesutikau vyro, kuris man tinka dvasiškai ir intelektualiai, tol nesugebėjau jausti pakankamo seksualinio potraukio praktiškai niekam. Ir vyrų tokių pažįstu" - dovanokit, Samanta, o kas ir koks, jūsų manymu, yra intelektualus ir dvasingas vyras? Pavyzdžiui, aš nelabai galėčiau mylėtis su moterimi, su kuria negalėtų būti vidinio dvasinio - biologinio ryšio, kuriai negalėčiau jausti nė menkiausio draugiškumo. Ne kartą esu patyręs fiasko čia. Mane būtent intymus ryšis su moterimi, darnus seksas su ja nuteikia kūrybingam ir produktyviam darbui, veiklai, meilei, logiškam mąstymui, minčių antplūdžiui, tiesiog geram buvimui kartu, o ne atvirkščiai - sekso ir intymios harmonijos alkis ar badas.
Samanta
2010/04/05 06:50:36 06:50:36
Paminėjote dvi svarbiaus sąvokas, kurios jokiu būdu neprieštarauja viena kitai: intelektualus dvasingas vyras ir turintis dvasinį biologinį ryšį su tam tikra moterim - dvi būtiniausios sąlygos santykių darnai (mano manymu).
O kas eina pirma - ar seksas ar dvasingumas - priklauso tik nuo konkretaus žmogaus. Man pvz. yra priešingai: pirmiausia dvasinis artumas ir intelektų sutapimas, tada jau atsiranda seksualinis susidomėjimas. "Sekso ir intymios harmonijos alkis" intelektualiems žmonėms sublimuojasi į kūrybą ar kitokią veiklą - nes jie nepuola su bet kuo. O kas yra "intelektualus ir dvasingas" - neapibudinsiu. Tokie dalykai jaučiami: tai arba yra arba to nėra.Tai tiek.
Lelis Borgia
2010/04/05 07:02:34 07:02:34
"Sekso ir intymios harmonijos alkis" intelektualiems žmonėms sublimuojasi į kūrybą ar kitokią veiklą - nes jie nepuola su bet kuo. O kas yra "intelektualus ir dvasingas" - neapibudinsiu. Tokie dalykai jaučiami: tai arba yra arba to nėra" - taip, tai yra matoma ir jaučiama, priklausomai nuo to, kas ir koks žmogus žiūri ir jaučia. Na, bet didieji kūrėjai nejautė seksualinio alkio, o buvo stekenami, alinami jo perteklio ir didelio spaudimo iš moterų pusės. Žmonos ar draugės lytinės neištikimybės pirmiausia neatleidžia neištikimi vyrai. Tą žinau iš savo darbinės patirties tarp įtakingų ir turtingų gražuoliukų, iš turtingų ir įtakingų tėvų sūnelių.
Samanta
2010/04/05 07:04:00 07:04:00
Kažkuriems genijams ir kitiems kūrybingiems žmonėms tai tinka, nes sukelia kūrybingumo antplūdį, kurio kitom sąlygom jiems nepavyksta pasiekti. Tai ypač pasakytina apie scenos menininkus - jie nuolat vaidina įvairius personažus arba atliekant kūrinį turi persikūnyti į savo personažą kad skambėtų įtikinamiau. Galbūt todėl jiems ir reikia tiek daug "mūzų". Be to jie daug gastroliuoja, gerbėjos puola - jie ir susigundo . Bet tai nepasakytina apie ramesnio meno (vaizduojamasis menas, mokslas) kūrėjus: jie dažniausiai turi vienu metu tik vieną "mūzą".
Samanta
2010/04/05 07:10:52 07:10:52
Hm, ar tikrai?? Ar galima tą patį pasakyti ir apie moteris? ištikimos moterys, manau, neatleistų neištikimybės. Pažįstu ir vyrų, kurie patys būdami ištikimi, neatleido žmonai. Gal nuo paties žmogaus priklauso? Sakoma nedaryk kitam to, ko nenori iš kito gauti - taigi būtų logiška kad neištikimi atleistų neištikimybę .