samanta: Svečias: Mane dabar Samanta visiškai supainiojai - tai taip išeina, kad tamstos intelektas nukrito? Tik nesupratau kur priežastis, kur pasekmė - pirma intelektas dingo, po to vyras atsirado, ar atvirkščiai...
O gal čia tu ta intelektualioji išimtis? Nesupratau, visiškai nesupratau...
Intelektas niekur nedingo - jis yra toks koks yra . Ne išimtis aš, tiesiog ilgai nesutikau, tiksliau net neieškojau vyro pagal savo intelektą. Tokių moterų yra nemažai, jos dažnai lieka vienos - nes "neveža" seksualiai vyrai tie, kurių intelektas neatitinka jų.
Ne, nu tai jūs man tada vistiek paaiškinkite - tai vadinasi jūs iš tų per daug intelektualių, kurių protas į smegenis sutekėjo? Nes kažkaip niekaip minties posūkio ir sąryšio nepagaunu su šituo jūsų postu:
samanta: Visiškai teisingai pastebėta. Nes kuo mažiau viršuje - tuo daugiau apačioje (turima omeny galva ir lyties organai). Ir atvirkščiai. O paaiškinama gan paprastai: intelektualaus žmogaus smegenys intensyviau dirba ir jas reikia aprūpinti didesniu kraujo kiekiu, o tas kraujas imamas iš kitų vietų, pvz. iš lyties organų - ir jie lieka mažiau darbingi. Tiksliau jie ne tiek darbingi, kad aptarnautų kelias partneres. Be to, kadangi veikia galva, suvokiama, kad neištikimybė nieko gero nežada .