2010/04/03 18:57:23 18:57:23
Na, radau idomia informacija kokie vyrai yra istikimesni -
"Мужчины с высоким уровнем интеллекта более склонны моногамии и придают большее значение сексуальной исключительности партнерши, чем их менее развитые сверстники. Таковы выводы доктора Сатоси Канадзава из Лондонской школы экономики и политических наук, пишет MIGnews."
Ieskokite moterys intelektualiu vyruku!
2010/04/03 19:18:02 19:18:02
Visiškai teisingai pastebėta. Nes kuo mažiau viršuje - tuo daugiau apačioje (turima omeny galva ir lyties organai). Ir atvirkščiai. O paaiškinama gan paprastai: intelektualaus žmogaus smegenys intensyviau dirba ir jas reikia aprūpinti didesniu kraujo kiekiu, o tas kraujas imamas iš kitų vietų, pvz. iš lyties organų - ir jie lieka mažiau darbingi. Tiksliau jie ne tiek darbingi, kad aptarnautų kelias partneres. Be to, kadangi veikia galva, suvokiama, kad neištikimybė nieko gero nežada .
2010/04/03 19:39:03 19:39:03
jo uztai impotentai daugiausia intelektualai.
2010/04/03 20:06:55 20:06:55
Atsiprasau as norejau paklaust ar samantos postas tinka ir moterim ar tik vyrams o tai kaip cia tada su tom moterim intelektas suristas ,girdejau jos irgi frigidiskesnes tai vyrams maziau idomios,as tik paklausiau protingų moterų nuomonės kurią labai gerbiu.?
2010/04/03 20:59:13 20:59:13
xxx: Atsiprasau as norejau paklaust ar samantos postas tinka ir moterim ar tik vyrams o tai kaip cia tada su tom moterim intelektas suristas ,girdejau jos irgi frigidiskesnes tai vyrams maziau idomios,as tik paklausiau protingų moterų nuomonės kurią labai gerbiu.?
Man regis ir moterims galioja tas pats. Tik nereikia manyti, kas jos ar jie (intelektualai) yra visada impotentai. Pvz. pasakysiu apie save: kol nesutikau vyro, kuris man tinka dvasiškai ir intelektualiai, tol nesugebėjau jausti pakankamo seksualinio potraukio praktiškai niekam. Ir vyrų tokių pažįstu.
2010/04/04 15:40:05 15:40:05
Pvz. pasakysiu apie save: kol nesutikau vyro, kuris man tinka dvasiškai ir intelektualiai, tol nesugebėjau jausti pakankamo seksualinio potraukio praktiškai niekam. ...............O tai Samanta jei jau sutikai vyrą kuris tau tinka dvasiškai ir intelektualiai ir jauti jam sexualini potrauki tai tau labai pasisekė kad toki radai , sunku labai toki rast tik ka tada tu cia veiki?
2010/04/04 18:37:03 18:37:03
xxx: Pvz. pasakysiu apie save: kol nesutikau vyro, kuris man tinka dvasiškai ir intelektualiai, tol nesugebėjau jausti pakankamo seksualinio potraukio praktiškai niekam. ...............O tai Samanta jei jau sutikai vyrą kuris tau tinka dvasiškai ir intelektualiai ir jauti jam sexualini potrauki tai tau labai pasisekė kad toki radai , sunku labai toki rast tik ka tada tu cia veiki?
Klausimas, aišku, įdomus . Sutikau, pasisekė. Bet iki galo nieko dar nėra nuspręsta - yra niuansų, stipresnių už mus... Man patinka forumas. Čia daug neieškančių. Norėčiau nebeveikti čia nieko. Tikiu, kad taip kada nors ir bus.
2010/04/04 19:01:11 19:01:11
samanta: xxx: Atsiprasau as norejau paklaust ar samantos postas tinka ir moterim ar tik vyrams o tai kaip cia tada su tom moterim intelektas suristas ,girdejau jos irgi frigidiskesnes tai vyrams maziau idomios,as tik paklausiau protingų moterų nuomonės kurią labai gerbiu.?
Man regis ir moterims galioja tas pats. Tik nereikia manyti, kas jos ar jie (intelektualai) yra visada impotentai. Pvz. pasakysiu apie save: kol nesutikau vyro, kuris man tinka dvasiškai ir intelektualiai, tol nesugebėjau jausti pakankamo seksualinio potraukio praktiškai niekam. Ir vyrų tokių pažįstu.
Mane dabar Samanta visiškai supainiojai - tai taip išeina, kad tamstos intelektas nukrito? Tik nesupratau kur priežastis, kur pasekmė - pirma intelektas dingo, po to vyras atsirado, ar atvirkščiai...
O gal čia tu ta intelektualioji išimtis? Nesupratau, visiškai nesupratau...
2010/04/04 19:07:48 19:07:48
Nelabai suprantu ka turi omeny vyrai, rasydami, kad intelektualios moterys yra frigidiskesnes. Frigidiskomis laikomos tik tos moterys, kurios is viso nenori lytiniu santykiu poroje arba nesugeba patirti orgazmo. Jei moteris nepatiria orgazmo su konkreciu vyru, tai kaltas tik jis pats.
2010/04/04 19:17:22 19:17:22
Svečias: Mane dabar Samanta visiškai supainiojai - tai taip išeina, kad tamstos intelektas nukrito? Tik nesupratau kur priežastis, kur pasekmė - pirma intelektas dingo, po to vyras atsirado, ar atvirkščiai...
O gal čia tu ta intelektualioji išimtis? Nesupratau, visiškai nesupratau...
Intelektas niekur nedingo - jis yra toks koks yra . Ne išimtis aš, tiesiog ilgai nesutikau, tiksliau net neieškojau vyro pagal savo intelektą. Tokių moterų yra nemažai, jos dažnai lieka vienos - nes "neveža" seksualiai vyrai tie, kurių intelektas neatitinka jų.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume