Negi manai, kad nuo kiekvieno pasidulkinimo vaikai atsiranda? Apie prezervatyvus ir kitas apsaugos priemones girdeti teko?
Beja, vyrams barstyti vaikus svetimuose kiemuose irgi ne prestizas...

BjauriBoba
2009/12/22 23:29:43 23:29:43
Negi manai, kad nuo kiekvieno pasidulkinimo vaikai atsiranda? Apie prezervatyvus ir kitas apsaugos priemones girdeti teko?
Beja, vyrams barstyti vaikus svetimuose kiemuose irgi ne prestizas...
NioNka
2009/12/22 23:43:09 23:43:09
Buna ivairiu atveju .. pastoja ir juos naudojat! as tik pateikiau viena is priezasciu, kodel mano manymu turetu but bent jau sunkiau vyrui atleisti...
siaip cia kiekieno zmogausreikalas, net gi sugebejimai! pasakyti ar nutarti kad viskas ATLEIDZIU! - yra vienas, o tikrai atleisti ir pamirsti yra kitas! Pati tikrai negaleciau teigti ,kad vat aas atleisiu! nes gal net noredama kiekviena karta man kiltu abiejoniu ar dar kokio velnio..O moteris man yra svaresne, doresne ar kt. Bet cia yra mano nuomone Kazkada visada sakiau ir gincijausi su visais, kad jokio skirtumo tarp moteru ir vyru! visi lygus bet kazkodel pasikeitemastymas.. ir girdint apie moteris. kurios neistikimos, kurios tai su vienu, tai su kitu, nueina pas 3 darosi tiesiog .. nemalonu
Nepriklausomai nuo lyties man yra tik viena taisykle: jei nori i "kaire" - prasom! bet reikia tai daryti taip kad nieks niekada nieko nesuzinotu o jei jau nesugebi, tai ir sedek ramiai
ieva
2009/12/23 09:48:00 09:48:00
Skaudu,kai pats buni istikimas/a,o tavo mergina/vaikinas keliauja is lovos i lova.Jei abu i kaire ir desine ir del to nei vienam galvos neskauda,kur problema?Vieniems pakanka vieno partnerio,kitiems ivairumas,legnvabudiskumas,nepastovumas prie sirdies.
Suvokiant tai,kad partneris ne visada tiesa sugeba kalbeti,legviau suprasti:neistikimybe buvo,yra ir bus,tik neaisku kokia forma:)
ieva
2010/02/12 18:26:48 18:26:48
http://www.filmai.in/uzeik-87470.html
Emporija
2010/02/13 20:31:15 20:31:15
Vyrai nori jiems istikimu moteru, tad neistikimybe vargiai atleistu. Greiciausiai ne. Jie tik patys yra neistikimi. Istikimais jiems buti nesinori ir neiseina.
*gitukas*
2010/02/14 13:49:21 13:49:21
tj vyrai neatleidzia neistikimybes ir tj jiems yra tjp skaudu kaip supratau tj kdl vat visi vyraj gali apgaudinet paneles ar moteris ir niekada nepagalvoja kaip joms galbut sunku bus kai suzinos ar kaip tada atleis ar ne...bet moteris atleidzia ir lbj daznaj patiki tik manau jog tj nera geraj karta padare darys ir dar karta..va tokia ta ir nuomone...
19621116
2010/02/15 14:02:15 14:02:15
Labas Kora, jai visi nedarytu tokiu klaidu kai neistikimybe tai gyvenimasbutu kersas. nors taip daro daug moteru ir vyru, bet negaliu jos visus pateisinti kad buvo neistikimi vien deltuo kad nusibodo istikimybe seimoja. Niekad negalejau patiketi kad vienas kitam, priesaika dave pries dieva ir baznycia ir sau turetu ziauria klaida daryti neistikimybe! Patireu ir as, paklido man milima moteris, bet tuokios klaidos brangei jai kainavo, tai buvo venintelis kartas kada radau savija drasos ir papraseu jos skirtis, pasakeu jai tavia vilioja kiti vyrai grazus tai ir gyvenk su visais grazuoliais. Zeuru ir is mano puses buvo paciam skaudu kad teks palikti vaikus ir ja kuria mylejau ir netruko nieko, tesiog praseu kad iseitu, tiek daug metu pragivianes. Tai vaikus motina taip primokino kad ja isvareu su vaikais! Vaikai pradejo neapkiasti tevo stai ir tragedija, motinos kerstas. Sirdija as visad prisimenu vaikus bet nemaisau jiem gyventi. gal kam bus zeuru tai bet taip jau ira ir nieko daugeu nesiekiu, kad susitikti su vaikais, nors ira labai sunku bet esu kantrus ir dosiu nuspresti vaikam kaip bus suauge. Su pagarba Petras.
Samanta
2010/02/15 17:49:47 17:49:47
Petrai, patyrėte didelį išgyvenimą ir pasielgėte teisingai. Bet nesuprantu jūsų vaikų pozicijos. Už ką jie gali nekesti jūsų kaip tėvo? vien tik už tai, kad nesitaikstėtes su neištikimybe? Deja, vaikai dažnokai būna egoistiški, bet kada nors jie suauga ir pradeda suprasti. Manau, po kelių metų jie supras jus ir patys norės bendrauti, tokių atvejų žinau ne vieną. Jei buvote jiems geras tėvas, dėl to ypač jie negalėtų ilgai ant jūsų pykti. Laikykitės, kantrybės jums ir geros vilties . Su pagarba Samanta.
ieva
2010/04/03 10:04:05 10:04:05
tegu kausto pas ta su kuo buvo neištikima gal atras savo laimę dar pamojuociau rankute viso gero, veidmainės bobos man nereikia tuo labiau jai nereikėjo manęs kai gulėjo lovoj su kokiu pašlemėku.kaip cia atrodytų as gerasis samarietis viska arleidziu o ta eina kaip rusai sako eina prava na lieva pasakymas viso gero geriausias variantas nes atsitiko karta bus ir daugiau beto nezinai kiek kartu jau buvo kol neuztikai.beta ta daryt reikia gražiai be agresijos pamojuot rankute ir draugiskai pasakyt viso gero eik is kur atėjus.Nors gal tai labai sunku?
Lazdynai
2010/04/03 15:19:08 15:19:08
Ach, atleidzia tie vyrai tikroms keksems, nes su tokiomis visiems idomu. Juk lovoje sugeba tai ko didesne dalis paprastu ir istikimu zmonu nemoka atlikti.