Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/05 21:01:49 21:01:49

Prigimties negalima neklausyti. Ją galima tik kultūrinti, sudvasinti, pakoreguoti, patobulinti, pakylėti, bet neklausyti dar ne vienam ir ne vienai nepavyko, išskyrus savižudžius. Savižudybe Gamtos nepagąsdinsi. Kartais nebelieka kitos išeities, bet tai jau kitas klausimas ir kita tema, kitas atvejis.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 21:04:23 21:04:23

Lelis Borgia: Prigimties negalima neklausyti. Ją galima tik kultūrinti, sudvasinti, pakoreguoti, patobulinti, pakylėti, bet neklausyti dar ne vienam ir ne vienai nepavyko, išskyrus savižudžius. Savižudybe Gamtos nepagąsdinsi. Kartais nebelieka kitos išeities, bet tai jau kitas klausimas ir kita tema, kitas atvejis.

Išeina ir neklausyti - jei to reikia. Aš valdau tai kas manyje - o ne tai kas manyje mano valdo. Taip ir turi būti, jei esu žmogus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 06:11:50 06:11:50

ar cia tokia menulio faze ar kaip?! "Temos peržiūra: Ar vyrai atleidzia neistikimybe"
Borgia kalba uz mases. Samanta uz vyrus. Pirmas "kulturina" "neistikimybe", antroji tai ko "nedarytu".
Teskite, man tai patinka.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/06 06:16:34 06:16:34

Doudki(dudki – dūdos): žmogus negali nevalgyti, nemiegoti ir nedaryti pipi, ir taip toliau. Bet...bet žmogaus sąmonė, jo Psichė(Siela) gali atsisakyti tą daryti ir pražudyti prigimtį(kūną) ir save, gali priversti nusižudyti, bet nuo to pasaulis nepasikeis, nes kitos natūros to niekada nedarys: valgys, miegos ir darys pipi prie LR Prezidentūros. Žmogus kartais per daug susireikšmina, kol koks tornado, ugnikalnis, ledynmetis ar karščiai, žemės drebėjimai nenusineša jo namelio kartu su gudria, bet paika galvele. Žmogus gali gyventi be meilės, be sekso ir nugyventi šimtą metų ir daugiau, o ar tai gerai – abejoju, nes nesijaus visaverčiu žmogumi. Suprantu, kad būna toks likimas, tokia lemtis ir tenka gyventi be meilės, be lytinio ryšio su kita žmogaus puse, kita lytimi, bet savijauta nėra jau ten kokia tai gera - nesijaučia gerai. Todėl prigimtį aš čia turėjau plačiąja prasme, o ne vien seksiuko siaurąja prasme,. Be sekso galima gyventi ir mes gan dažnai taip ir darome – esame gyvi ir gan kūrybingi. Bet tai nėra gerai ir nėr ko tuo girtis, o tai Gamta, Dievas gali supykti ir nubausti išsišokėlį. Vyrą ir moterį sieja ne vien giminės pratęsimas, ne vien seksas, bet kažkas daugiau, nors tai ir yra jų pagrindas, jų esmė bei jų gyvenimo prasmė. Moteryje mes ieškome savęs, savo antrosios pusės. Visi turime, turėjome mamas, todėl tas potraukis yra dar stipresnis prisiliesti prie savo kilmės, prie savo vidinės ir biomedžiaginės antrosios pusės. Išsigimusios vienos civilizacijos žlunga – kitos susikuria. Vieni žmonės suserga, ištinka krizės, miršta – kiti gimsta ir taip vyksta evoliucija, kuriama, formuojama istorija, paveldas, genų fondas. Vystosi ir genų korekcija – genų inžinerija. Visas pasaulio grožis ir bjaurastis mumyse – mes gyvename. Valio, mes gyvename! Mes neprarandame vilties – mes gyvename. Kiekvienas žmogus sudarytas iš moters ir vyro, mes gyvename, mes mylime, kuriame, neapkenčiame ir pavydime, seksuojame, mes gyvename ir atleidžiame neišvengiamus seksiuko nukrypimus. Valio, mes dar gyvename!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 06:30:22 06:30:22

" Dievas gali supykti ir nubausti išsišokėlį"
Oho atrodo pranasa turim. Kas tu toks, kad Jo vardu kalbi? Antra vertus, kas cia issisokelis?
Gal nepradekim?!

swx

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 07:06:23 07:06:23

Svečias: ar cia tokia menulio faze ar kaip?! "Temos peržiūra: Ar vyrai atleidzia neistikimybe"
Borgia kalba uz mases. Samanta uz vyrus. Pirmas "kulturina" "neistikimybe", antroji tai ko "nedarytu".

Tai rodo kad tema išsėmė save ir diskusijų upė pagavo naują vagą. Kalbu ne už vyrus, o už mokslą ir už save . Galbūt nėra tikslinga kurti temos "Ar moterys atleidžia neištikimybę", nes šio reiškinio puses galima aptarti ir vienoje temoje. Reikškitės, vyrai, reikškitės, neužleiskite pozicijų .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 07:10:54 07:10:54

Lelis Borgia: Žmogus gali gyventi be meilės, be sekso ir nugyventi šimtą metų ir daugiau, o ar tai gerai – abejoju, nes nesijaus visaverčiu žmogumi. Suprantu, kad būna toks likimas, tokia lemtis ir tenka gyventi be meilės, be lytinio ryšio su kita žmogaus puse, kita lytimi, bet savijauta nėra jau ten kokia tai gera - nesijaučia gerai. Todėl prigimtį aš čia turėjau plačiąja prasme, o ne vien seksiuko siaurąja prasme,. Be sekso galima gyventi ir mes gan dažnai taip ir darome – esame gyvi ir gan kūrybingi. Bet tai nėra gerai ir nėr ko tuo girtis

Tai kad aš ir nesiginčiju dėl to.. Tik norėjau pasakyti kad geriau būčiau viena (ir buvau daug metų) negu su bet kuo bendraučiau artimai. Viskas labai paprasta ir tuo genialu .

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 07:17:40 07:17:40

samanta:
Svečias: ar cia tokia menulio faze ar kaip?! "Temos peržiūra: Ar vyrai atleidzia neistikimybe"

Tai rodo kad tema išsėmė save ir diskusijų upė pagavo naują vagą. Kalbu ne už vyrus, o už mokslą ir už save . Galbūt nėra tikslinga kurti temos "Ar moterys atleidžia neištikimybę", nes šio reiškinio puses galima aptarti ir vienoje temoje. Reikškitės, vyrai, reikškitės, neužleiskite pozicijų .

Mazumele pavelavusi. Forume senokai dvi temos. Pirmojoje labiau* moterys reiskesi (ar atleistu), o sioje konkreciai vyru paklause. As nedraudziu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 07:55:55 07:55:55

Svečias:
Mazumele pavelavusi. Forume senokai dvi temos. Pirmojoje labiau* moterys reiskesi (ar atleistu), o sioje konkreciai vyru paklause. As nedraudziu.

Ne tai kad pavėlavusi - o susipainiojusi spame (kaip ir daugelis mūsų). Jums neatrodo kad rasti temą nėra taip jau paprasta, nes spamas apželdino visą forumo planetą kaip siaubiake .

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/06 07:57:46 07:57:46

Svečias: " Dievas gali supykti ir nubausti išsišokėlį"
Oho atrodo pranasa turim. Kas tu toks, kad Jo vardu kalbi? Antra vertus, kas cia issisokelis?
Gal nepradekim?!
swx

Žmogus, o ką, blogai, My Lord?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume