Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų????

Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų????

blackman

B

5 įrašai

2009/05/19 09:39:01 09:39:01

Jeigu as tos moters vyras buciau, ta liga sergantis, netgi pats buciau tokia iseiti pasiules. Savo vaikui noreciau duoti, viska kas geriausia/net jei tai reiskia, kad mano zmona su kitu permiegotu, kad pastoti. Jei moteris ta sugalvojo, tai reiktu su vyru suderinti, kad veliau nekiltu kazkokiu nesusipratimu. Tevas ne tas kurio sperma, o tas kuris vaika augina ir juo rupinasi. "Apvaisinti" daug darbo nereikia, o uzauginti/pasirupinti/isaukleti ir ismokti siekti zmogu sekmes yra didelis darbas.

Ir siaip as tikiu, kad yra 2 paveldimumai. Vienas "kraujo", kitas socialinis. Socialinis, tai kai vaikas ziuri i teva, ir samoningai/nesamoningai kopijuoja, arba neigia jo elgesi. Taip pat ir visuomeneje "bandos jausmas" ne kas kita kaip socialinis paveldimumas. Like visuomenes nariai linke sekti labiau turtingu/laimingu/stipriu pedomis.

O kartais luzeriai, kai nesugeba sukurti taikos ir laimes seimoje, kai nesugeba pasirupinti finansiskai savo seima, jiems ir lieka tiktai rekti "mano kraujas".

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/14 17:47:12 17:47:12

Sveikutė, paskambink, suvairuosiu aš tau tą vaikelį. Liuosiai padaryčiau, tel. nr. 865353628 sms - esu grynaveislis.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/14 20:55:14 20:55:14

Nebūtinai žvynelinė trukdo susilaukti nuo teisėto vyro vaikų. Dažnai sutuoktinis būna niekam tikęs ir su prastais genais, todėl ir paprašma pagalbos iš perspektyvaus vyro. Stiprūs genai didelė vertybė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/14 20:57:39 20:57:39

Svečias: Mintis gera, bet kad kazkam tai pasake- kvailyste. Tokie dalykai daromi tyliai, net "donorui" nezinant.

Vot vot, tai daroma tyliai, vyrui net nenutuokiant.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/15 08:13:51 08:13:51

Svečias: Nebūtinai žvynelinė trukdo susilaukti nuo teisėto vyro vaikų. Dažnai sutuoktinis būna niekam tikęs ir su prastais genais, todėl ir paprašma pagalbos iš perspektyvaus vyro. Stiprūs genai didelė vertybė.

tai tegui tada ir buna sutuo perspektyviu vyru ,suzinojas kad mane tai apkniso nusukciau galvą tai labai niekinga ,tegu geriau pries tai susirenka smutkes ir mauna kur nori ,tai jus dvilypės ko jūs pykstat kad jūs vyrai su kitom dulkinasi tada nu tikros stervos.nu bet dabar tom suktybėm galas patikrint dnr galima ir slapta.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 09:00:45 09:00:45

nesąmonė gimdyti vaikus ne nuo savo vyro gyvenat su vyru. Vis tiek viskas išaiškės. Kaip paiškinti tada viską vaikui, giminėms. Nekalbu jau apie vyrą. Sumeluotas gyvenimas.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/08/16 09:08:05 09:08:05

blackman: Jeigu as tos moters vyras buciau, ta liga sergantis, netgi pats buciau tokia iseiti pasiules. Savo vaikui noreciau duoti, viska kas geriausia/net jei tai reiskia, kad mano zmona su kitu permiegotu, kad pastoti. Jei moteris ta sugalvojo, tai reiktu su vyru suderinti, kad veliau nekiltu kazkokiu nesusipratimu. Tevas ne tas kurio sperma, o tas kuris vaika augina ir juo rupinasi. "Apvaisinti" daug darbo nereikia, o uzauginti/pasirupinti/isaukleti ir ismokti siekti zmogu sekmes yra didelis darbas.

Ir siaip as tikiu, kad yra 2 paveldimumai. Vienas "kraujo", kitas socialinis. Socialinis, tai kai vaikas ziuri i teva, ir samoningai/nesamoningai kopijuoja, arba neigia jo elgesi. Taip pat ir visuomeneje "bandos jausmas" ne kas kita kaip socialinis paveldimumas. Like visuomenes nariai linke sekti labiau turtingu/laimingu/stipriu pedomis.

O kartais luzeriai, kai nesugeba sukurti taikos ir laimes seimoje, kai nesugeba pasirupinti finansiskai savo seima, jiems ir lieka tiktai rekti "mano kraujas".

+++

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 09:09:01 09:09:01

Ne mums spręsti, kas yra geri genai.... Kaip gamtos surėdyta, taip viskas ir turi vykti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 10:01:50 10:01:50

Dabartines moterys renkasi perspektyvius vyrus, jei tokio neranda, tai bent vaika nuo jo susivairuoja, o uzaugina su luzeriu.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/16 10:38:29 10:38:29

Svečias: Dabartines moterys renkasi perspektyvius vyrus, jei tokio neranda, tai bent vaika nuo jo susivairuoja, o uzaugina su luzeriu.

Perspektyvus vyras, leidzia savo vaika auginti luzeriui??? prikolas!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume