Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar normalu, jei vaikinas myli, bet nenori pradėti rimtai santykiauti?

Ar normalu, jei vaikinas myli, bet nenori pradėti rimtai santykiauti?

dainelė

D

1512 įrašai

2008/11/15 14:57:51 14:57:51

Jeigu jūsų tėvai bendrauja, gal jie tiesiog su tavo vaikinu kaip su suaugusiu žmogumi pasikalbėjo, kad saugotų tave iki užaugsi. Jei jis doras, taip ir daro. Žmogus - ne gyvuliukas, gali susivaldyti, šiandienos trumpą malonumą kiek atidėti dėl didesnio ateities gėrio. Aišku, glamonės dirgina. Gal tuomet vertėtų ir jas apriboti.

krista

K

14 įrašai

2008/11/15 16:10:22 16:10:22

As supratau, kad jus naudojat petinga,kaip pati rasai, tai reiskia pasitenkinat abu.Su manim vaikinas panasiai elgdavosi glamonedavo klitori as jam varpa ir abu baigdavom.Aisku, tas baigimas neprilygsta dabartiniam , kada santykiaujama orgazmas buna visai kitoks, bet tam reikalingas ir dvasinis subrendimas.Mano pirmas kartas nebuvo kazkoks ispudingas, gal mano vaikinui truko patirties, bet nesamone yra kaip kitos sako, kad patirsi orgazma is pirmo karto.Juk vaikinas nebus toks kiaule ir neleis sau baigti nuimdamas tau nekaltybe...Be to mes draugavom nuo pirmos klases, aisku vaikiskai is pradziu, veliau nuo 14 m.pradejom petinga, 18-kos pirma karta santykiavom.Gal kad, buvo ankstesni laikai , bet mano drauges panasiai kaip ir as neturedavo santykiu. Veliau su tuo vaikinu susituokem , pagyvenom 2 metus ir issiskyrem.Liko grazus prisiminimas.As tau patarciau saugot, tausot save. Nebutinai tavo vaikinas mylisi su kita, jei jis buna visur su tavim , reiskia tu jam brangi.Jis saugo tave, gerbia. Matomai, jis is padorios seimos ir ne toks gal kaip kiti, kurie puola is karto.Jei tu ji myli neturetumet jo palikti vien del savo uzgaidos tapti moterimi. Patikek, tu pagal ji labai jauna ir jis geriau zino, kada tai daryti.Pasitikek savo draugu.Ankstyvas lytinis gyvenimas nieko gero neduos, turesi saugotis , gert kontraceptikus,kurie tokiam amziuj kenkia, o jei pastosi...kaip baigsi vidurine, kaip universitetas... O drauges megsta labai daug issigalvoti. Tos kurios santykiauja dazniausiai nepasakoja apie tai, o giriasi tos, kurios yra pacios nekaltos.Sekmes tau

ela01

E

137 įrašai

2008/11/15 16:37:26 16:37:26

Taip, labai normalu, matosi, jog mastantis vaikinas.
Nenormalu tai, ko tu reikalauji is jo.Siulyciau nuosirdziai pasikalbeti su vaikinu, o ne elgtis kaip uzsispyrusiai mazai mergytei.

Rastas

R

16 įrašai

2008/11/16 16:36:31 16:36:31

Hmmm man ir panasiai yra buve. Turejau tokia drauge. Taip ir nepamylejau, kazkaip nesinori skriaust, atsakingas dalykas, poto dar kokia morali trauma ar kas. Be to ne tai ir malonus buna tie pirmieji kartai.
Nors 16 m. suprantu idomu jau lyg ir norisi. Paaiskink jam gal pamyles. Istikro jau galima.

Audra

A

8 įrašai

2008/11/16 18:08:07 18:08:07

As galvoju, jog tavo draugas nepasiruoses tam ir nenori jokios atsakomybes uz tave.Galbut jis susitikineja su kita....

aivaq

A

2 įrašai

2008/11/16 20:46:14 20:46:14

Aisku, jog normalus vaikinas padul..intu, nesamone, gal tu jo netrauki visai, gal tevai isikiso..mesk tu ji..rasi kita.

ieva

I

96405 įrašai

2008/11/18 07:16:34 07:16:34

Deimante, jei būtai mano dukra, iškarščiau tau kailį :)) . Pagarba tavo vaikinui. Esi dar tokia jauna, gerbk tokį draugą.

Gaudvile

G

2 įrašai

2008/11/20 22:58:09 22:58:09

As nesuprantu, kodel jusu visu vyresniu toks poziuris.Man 17 metu,turejau du vaikinus.Su antru draugaujam beveik metai viskas ok.Ko jus tai merginai draudziat myletis?????ka ji dar kelis metus uzsiimines tuo petingu kaip mazvaike???????????pas jus buvo kiti laikai dabr nera tokiu panu kad draugautu nesidulkine.Patarinejat nesamones.Jis ja paliks ir eis pas ta kita.Deimante nebuk durna nenusileisk jam priversk ji myletis.Iskelk salygas arba arba..

dainelė

D

1512 įrašai

2008/11/21 10:56:13 10:56:13

Tuščioje galvoje ir širdyje paprastai ir būna vienintelis šūkis: Sekso! Kuo greičiau!
Tai primityvu, vienpusiška, neverta žmogaus.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/11/21 11:41:14 11:41:14

Kosmaras kazkoks :D jei autores poziuris irgi tokspats... :D Jei autore nori tik dulkintis su betkuo tai pirmyn kelkt ultimatumu :D o jei normaliai masto, tai turetu suprast vaikina, kad tikrai protingai vaikinas elgiasi. Va gaudvile kaip aprasiai butent taip ir elgiasi visos mazvaikes dulkinasi su betkuo, betkada ir betkaip, kol uzauga ir susimasto... O kad vaikinas pabegs pas kita, tai cia totali nesamone... jei pats vaikinas verstu myletis, o mergina atsisakytu tai gali buti, kad ir pabegtu, bet jei vaikinas sako luktelt... :D tai ko jam begt? :D matos, kad ne visiem vaikam eina tai suprast ;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume