As supratau, kad jus naudojat petinga,kaip pati rasai, tai reiskia pasitenkinat abu.Su manim vaikinas panasiai elgdavosi glamonedavo klitori as jam varpa ir abu baigdavom.Aisku, tas baigimas neprilygsta dabartiniam , kada santykiaujama orgazmas buna visai kitoks, bet tam reikalingas ir dvasinis subrendimas.Mano pirmas kartas nebuvo kazkoks ispudingas, gal mano vaikinui truko patirties, bet nesamone yra kaip kitos sako, kad patirsi orgazma is pirmo karto.Juk vaikinas nebus toks kiaule ir neleis sau baigti nuimdamas tau nekaltybe...Be to mes draugavom nuo pirmos klases, aisku vaikiskai is pradziu, veliau nuo 14 m.pradejom petinga, 18-kos pirma karta santykiavom.Gal kad, buvo ankstesni laikai , bet mano drauges panasiai kaip ir as neturedavo santykiu. Veliau su tuo vaikinu susituokem , pagyvenom 2 metus ir issiskyrem.Liko grazus prisiminimas.As tau patarciau saugot, tausot save. Nebutinai tavo vaikinas mylisi su kita, jei jis buna visur su tavim , reiskia tu jam brangi.Jis saugo tave, gerbia. Matomai, jis is padorios seimos ir ne toks gal kaip kiti, kurie puola is karto.Jei tu ji myli neturetumet jo palikti vien del savo uzgaidos tapti moterimi. Patikek, tu pagal ji labai jauna ir jis geriau zino, kada tai daryti.Pasitikek savo draugu.Ankstyvas lytinis gyvenimas nieko gero neduos, turesi saugotis , gert kontraceptikus,kurie tokiam amziuj kenkia, o jei pastosi...kaip baigsi vidurine, kaip universitetas... O drauges megsta labai daug issigalvoti. Tos kurios santykiauja dazniausiai nepasakoja apie tai, o giriasi tos, kurios yra pacios nekaltos.Sekmes tau