[url:32wmc58n]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=22871714[/url:32wmc58n]
swx

ieva
2009/07/05 08:11:03 08:11:03
[url:32wmc58n]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=22871714[/url:32wmc58n]
swx
Apsales
2009/07/05 20:43:07 20:43:07
Deimante, tu is viso smegenu turi? Tau dabar 16 ir tu jau du metus "glamonejiesi iki baigimo"? Nuo 14 metelių??? Tai tu real absoliuti besmegene vista mastanti tik viena vieta... ir tavo bernu keitimas dar karta irodo, kad nei tu suvoki ka darai, nei tu galvoji apie tai. Tau svarbiausia ka tavo kvaisos drauges apie tave pasakys? Tu joms tik tiek ir rupi, kad butum nusivaziavusi kaip ir jos. Tai jeigu tavo vaikinas ir vestu tave tai varysi pas savo vadinamasiais drauges ir pletkinsi kiek ir kaip tave padare? Tai cia tavo tokios moteriskos vertybes, kad tave padarytu kaip daikta, o jei nepadare - tai trenkiu ji i sona ir varau pas kita "pi....klį"? Jo-o.. perspektyva tavo salia traukiniu...
Blemba kaip nekenciu tokiu mergu - elgiesi su jomis kaip zmogus, saugai, rupiniesi, nes matai kad dar skersvejis vietoj smegenu, o joms tik vienoj vietoj pasikasyti terupi...
ieva
2009/07/06 03:35:39 03:35:39
Matomai būsiu praleides 16 Pasikalbėk su mama "kas yra Moteris"
O, ką tavo draugės daro, nebūtinai teisinga. Seksas tai ne maratonas. Gyvenimas tai ne žaidimas. Jei pradėsi jį žaisti, jis žais su tavimi.
Įsileisk į save bet ką ir tu virsi bet kuo. Šiame kontekste xkg mėsos su skylute
swx
deimante
2009/07/06 11:26:42 11:26:42
Jūs net nesigilinat ką rašau...Jums svarbiausia ne suprasti žmogų , o tik jį nuvertinti ir vadinti visokiais žodžiais. Galvojau, bent čia rasiu supratimą..deja..Aš nesimyliu su niekuo. Esu mergaitė dar.O glamonės yra tik glamonės, gal jūs esat kažkokie kitokie..., aš jei myliu žmogų, man gera būti su juo, jaustis glamonėjamai, ir tai nereiškia kad man rūpi tik seksas.Man tai mažiausiai rūpi, tiesiog kai myli žmogų nori si jam atsiduoti ir jaustis , jog esi jo vienintelė.
Dabartinis mano draugas yra tik draugas,jis man padeda fizikoj ir pan., aš jam net prisiliesti neleidžiu prie savęs. Esu moksliukė, klasėj geriausia,ruošiuosi studijuoti užsienyje, o ne kažkokia valkata mieganti su visais.
Kiekviena sveika mergaitė bręsta 12-14m, ir taip jau sukurta, jog ji jaučia fiziologinį potraukį vaikinui.Tai nereiškia, jog ji atsiduoda pirmam pasitaikiusiam, bet jei tas žmogus yra jai svarbus, ji jį myli, tai ir nori jo.Ir jokiom draugėm nepasakoju, man nėra svarbi jų nuomonė. Joks seksas man nėra svarbiausias. Jūs net neįsiskaitę iki galo puolat vertint žmogų pagal savo nuostatas. Gal vertėtų prisiminti, kokie patys buvot jaunystėje, ar tokie jau šventuoliai....
Daugiau nebenoriu jokių komentarų iš nesupratingų žmonių. Pasilikit sau savo nuomones, aš žinau kokia esu, ir man nerūpi kas ką apie mane galvoja.
Deimante
egle17
2010/05/12 17:46:58 17:46:58
susipazinau su vienu vaikinu , draugaujeme 6menesius ir jis nori su manim myletis bet as dar esu nekalat ir truputi bijau kad kazkas ne pavyks ar tai narmalu
2010/05/13 10:09:59 10:09:59
Jetus, kad vyras nenori sekso, tai anomalija kazkokia... gal jis impotentas?!!! O merginai tai manau normalu (iki 18 metu)... po to i toki susispaudima ziureciau itariai.
ieva
2010/05/14 07:01:02 07:01:02
Nenormalu!
-Ramuniukas-
2010/06/14 13:26:48 13:26:48
Niekas negime zinodamas kaip bus,visiems buna pirmas kartas Kol nepabandysi nesuzinosi Jei pirmas kartas nebus idealus,tai nereiskia jog ir kiti kartai tokie bus-juk zmogus yra linkes tobuleti
Nereikia
2010/06/14 17:34:28 17:34:28
Labai noreciau pavadinti tave kvaila, bet gal cia tiesiog jaunyste..
1. Jei jis taves nemyletu, jis pasielgtu butent taip, kaip nori tu. Dziaukis, kad tavo draugas yra atsakingas ir draugauja su tavimi ne del sekso.
2. Dziaukis, kad nesi tokia bukagalve kaip tavo drauges. "Trumpiau draugavo ir mylejosi" neturetu buti tavo kelrode zvaigzde.
3. Kvaisa tu butum tuo atveju, jei pasielgtum taip, kaip siulo tavo drauges. Jei tavo draugas yra protingas, jis tikrai neprades myletis su tavim tik is pavydo, o kad tu ji visam laikui prarasi, beveik 100%
4. "gal man reikia palikti kad neiskaudintu", mergyt, kaip jis tave skaudina?
As suprantu, kad dabar tau atrodo, jog esi labai suaugusi ir "sitie visi" taves nesupranta, bet patikek, niekas taves neprotina siaip sau, kad tik pasneketu. Jei jau esi tokia suaugusi, tuomet turetum suprasti, kodel tavo draugas sitaip elgiasi ir tau tikrai neturetu kilti absurdisku minciu kaip isitempti ji i lova.