Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar normalu, jei vaikinas myli, bet nenori pradėti rimtai santykiauti?

Ar normalu, jei vaikinas myli, bet nenori pradėti rimtai santykiauti?

deimante

D

7 įrašai

2008/11/14 23:20:10 23:20:10

Man greit 16-ka, beveik 2 metai draugauju su vyresniu vaikinu 22 metų.Jis nuostabus, labai manim rūpinasi, aš be proto jį myliu, jis mane taip pat.Kuriam ateitį, jis studijuoja, dirba.., laukia kada baigsiu vidurinę, įstosiu į universitetą, susituoksim.. Jis juokauja, jog auginasi žmoną sau.Mūsų tėvai taip pat bendrauja, pritaria mūsų draugystei, esam kaimynai.
Iš pradžių draugystė buvo visai platoniška, vėliau jis išsiskyrė su mergina ir pradėjom rimčiau draugauti.Visą laisvą laiką praleidžiam kartu, jis mane nuveža parveža po pamokų. Visur einam kartu.
Mane neramina vienas dalykas, mano vaikinas nenori rimtai pradėti santykiauti su manim ,(visada būna tik glamonės, petingas) aš vieną vakarą tėvams išvykus padariau romantišką aplinką-apmėčiau savo lovą žiedlapiais ,uždegiau žvakes ir besiglamonėjant paprašiau, kad jis padarytų mane moterim, nes labai jį myliu ir noriu normaliai santykiauti..jis nesutiko, pasakė, jog tai labai svarbus merginai įvykis gyvenime, ir jis nori būti tikras, jog aš tam pasiruošus ir pan., mes susipykom, nes man pasirodė, kad jis visai manęs nenori, ir galbūt susitikinėja ir mylisi su savo buvusiąja, nes ji anksčiau man grasindavo atėjus, kad palikčiau jį ramybėj , aš jam per jauna ir pan.Jie buvo draugavę keletą metų ir paliko jis ją dėl manęs.Aš nesuprantu savo vaikino elgesio, dabar nesusitinku kelios dienos, jis sako jog mane myli,gerbia, saugo ir panasiai, dėl to to nedaro, aš to nesuprantu..,jei jis tikrai mane mylėtų taip nesielgtų.. Man gėda ir nuo draugių, nes kitos daug trumpiau draugavę ir mylėjęsi, o aš kaip kokia kvaiša..Jos siūlo man pradėt draugaut su kitu , kad mano vaikinas pradėtų pavydėti, ir tada pradėtume mylėtis.Aš nenoriu jo skaudinti.. Su mama nenoriu apie tai kalbėtis, ji nesupras ir bus prieš.
Galvoju, gal jis visai manęs nemyli, tik šiaip laiką praleidžia, o mylisi su savo buvusia..
Patarkit prašau ką man daryt..
Ar normalu, jei vaikinas myli, bet nenori pradėti rimtai santykiauti?
Gal man reika jį palikti, kad neįskaudintų?

Amberiukė

A

4 įrašai

2008/11/15 10:37:57 10:37:57

Mergaite, tokius vyrus, kaip Tavo draugas, reikia ant rankų nešioti: jis rūpestingas, dėmesingas ir atsakingas už save (ir tave), vadinasi, į jūsų santykius žiūri labai rimtai. Moterimi tampama ne praradus nekaltybę, o suaugus savo mintimis, norais ir jausmais (ko Tu dar neturi). Džiaukis tuo, ką turi, nes tik praradę mes suprantam, ką turėjom ir nevertinom;)

j

J

94 įrašai

2008/11/15 11:07:09 11:07:09

Daug didesnė jūsų santykių problema yra ne tai, kad jis su tavimi nesimyli, o tai, kad jo elgesys tau kelia tokį didelimą nerimą (net svarstai jį palikti), o su juo apie tai nekalbi.

xkopas

X

141 įrašai

2008/11/15 11:55:55 11:55:55

Elgiesi vaikiškai, siekdama lytinių santykių dėl draugių... Ne dėl to, kad bijai vaikiną prarasti, ne dėl to, kad jauti spaudimą iš jo pusės. O spaudimo tai juk nėra! Būk atsakingesnė, pirma pakalbėk su juo, ar vaikinas nesirgo ir neserga lytiniu būdu plintančiomis ligomis ar nėra infekuotas ŽIV ir panašiai.Turi gauti informaciją, kad būtumei tikra dėl saugių lytinių santykių. Lytinė trauka - tai realus abiejų vienas kito troškimas

Vaivita

V

290 įrašai

2008/11/15 12:03:12 12:03:12

Na,o man tai atrodo,kad cia tikrai slypi kazkokia paslaptis is vaikino puses.. Ypatingai todel,kad yra pasimaisiusi ir jo buvosioji.. Visko gali buti,kad jis kazka slepia..Nes,mano nuomone,joks sveikas normalus vaikinas neatsisakytu sekso. Visko gali buti,kad jis patenkina savo poreikius su savo ex..

deimante

D

7 įrašai

2008/11/15 12:19:10 12:19:10

Jūs nesuprantat, mes draugaujam 2 metai,kaip gali būti normalu, kad jis nenori manęs padaryti moterim.., kad galėtume normaliai mylėtis??..Jis yra per daug seksualus, glamonėja mane kiekvieną kartą susitikus,aš manau ir jam būtų maloniau, jei galėtume normalai santykiauti, juk jam to reikia kaip ir kiekvienam bachurui, ir aš bijau, kad jis gali susitikinėti ir mylėtis su buvusia jo amžiaus mergina ir mane palikti, nes ji rašinėja jam žinutes, skambina, jis aišku, neatsako jai kiek žinau.Aš jam visa tai ir pasakiau, jis juokiasi ir vadina mane kvailute, aiškina, kad myli.Aš nesusitinku ir nebendrausiu su juo kol jis nepakeis savo nuomonės. Jis elgiasi su manim kaip su mažu vaiku. Be to, aš pati noriu, kad jis mane labiau vertintų, aš noriu, kad jis būtų tik mano.O jei jis nori, kad likčiau nekalta, tada jis negalvoja rimtai ilgiau būti su manim, aš jam tik žaisliukas pasirodyt prieš draugus.Ir aš nesiruošiu būti nekalta kaip kvailelė, visos klasiokės jau senai pasimylėję, o aš net nežinau ką tai reiškia.
Aš taip ir galvojau, jog be reikalo rašau, niekas manęs nesupras čia. Jūs pabandykit pabūt mano vietoj.

laura

L

14 įrašai

2008/11/15 12:55:58 12:55:58

Nebuk tu durna, aisku kad tas tavo bachuras dulkinas su savo ex merga.Su tavim tik siaip tamposi is gailescio.Jei jis neturetu su kuo myletis, seniai butu tave patvarkes.Nesamones cia tau visi raso.Mesk ji greiciau arba susirask kita pasimylek ir, kai busi patyrus parodyk tam savo ka sugebi, pats atbegs pas tave palikes visas ex.

beganti

B

157 įrašai

2008/11/15 13:10:14 13:10:14

nenustebčiau, jei pati esi ta exmergina :D

Taip, taip, labai geras patarimas susigrąžinti tą vaikiną sau :D Galėsi paguosti, kad jo draugė buvo jauna, kvaila, nesuprato, koks jis yra geras.

beganti

B

157 įrašai

2008/11/15 13:49:37 13:49:37

O apskritai tai tiesa, sudėtinga įlįsti į tavo kailį, kai jau turiu daugiau patirties ir galiu žiūrėti į viską iš atstumo. Tai, kas tau dabar atrodo labai svarbu (būti kaip visos draugės), man nebėra aktualu. Nors kažkada buvo.
Ir požiūris į santykius bei seksą skiriasi.

Sėkmės tau, kad ir ką nuspręstum, tau vėliau tai bus gyvenimiška patirtis...

Trolis

T

213 įrašai

2008/11/15 14:45:54 14:45:54

Rasai 'glamoneja mane kiekviena karta susitikus'. Ir kuo tos glamones baigiasi? Cai dauguma, manau, labai pervertina tavo vaikinuka. Sujaudinti, glamoneti kaskart mergina ir palikti 'ant ledo'? As tai nevadinciau nei meile, nei pagarba. Erzinimas kazkoks, ir tiek. Na isivaizuokit atvirkscia situacija, jei taip elgtusi su vaikinu mergina? Kazkas jusu santykuose nenormalu, yra kazkokie 'povandeniniai akmenys'. Tik apie 'vyrus ir zmonas' tokiam amziuje dar anksti kalbeti- patikek. Bus dar ir simpatiju, ir meiliu, is sekso, kokio noresi. Neskubek gyventi, kai tau dar ir sesiolikos nera...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume