Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

savas

S

16 įrašai

2008/12/05 20:24:55 20:24:55

aciu visiems uz palaikyma ir gerus zodzius. pas mane lyg ir tvarkosi reiklai, jau ir kalbet be barniu ismokome, nors vis dar atskirai gyvename, bet jau sioks toks postumis. kartu jau siek tiek daugiau laiko praleidziame, tikekimes viskas susitvarkys/
aciu visiems
na siaip as nedingstu niekur, vis dar pasijungsiu, nes siaip protingu patarimu ir zmoniu tikrai maza, o cia kaip matau visai kitokie bendrauja, gal kada ir as gelesiu kazkam duoti patarima

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/06 09:20:32 09:20:32

As manau, jei tau kazkas su tuo zmogum negerai, tai turi pirmiausia eiti ir su juo kalbetis, aiskintis, ieskoti priezasciu. Bet ne ieskoti pakaitalo kitur. Kaip daznai mes stengiames del kitu, visai nepazystamu zmoniu, kazkokiu internetiniu, atseit draugu, ir nepastebim, kad musu demesio reikia tiems brangiausiems, kurie salia. Ir kaltas tas ,kuris pajutes kad blogai, bando pildyti spragas kitais. Kaltas tuo, kad laiku nepradejo kalbeti.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/12/06 09:29:09 09:29:09

amzinas ieskojimas kaltu...manau uz santykiu sekme atsako abu ir abu vienodai buna kalti...yra priezastys ir viso to pasekmes...o rezultate visi kazkodel stumiasi atsakomybe nuo saves...visi kalti tik ne as:)...atsakomybes jausmo trukumas irgi nieko gero:)

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/06 09:33:10 09:33:10

viena yra nezinoti, kad blogai, bet visai kas kita zinoti ir nieko nedaryti.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/12/06 09:44:06 09:44:06

tai tokie ten ir santykiai,nors visada reikia klausti saves,kodel tai nutiko,kas nutiko,ieskoti priezasciu garsiai su partneriu...kodel anksciau buvo viskas grazu ir nuostabu...o dabar nieko nebeliko...atvirumo ir bendravimo pasekmes tokios ir buna...nieko nuostabaus...

mažoji

M

1 įrašai

2009/05/26 07:47:07 07:47:07

Laba diena.. Norejau pasikonsultuoti, pasitarti ka man daryti... Sutikau nuostabu zmogu, taciau jis gyvena kitoj saly.. bet mes kaip ir nusprendem but kartu..mums kartu labai gera.. Taciau as esu gan pavydi ir itari.. ir dazniausiai tai buna be priezasties.. Su savo pavydu ir itarimais ji atstumiau.. jis pasake, kad viskas, nieko nebenori.. norejau su juo pakalbet, jis ignoravo mane.. pridariau nesamoniu, susiradau jo drauga ir paprasiau, kad jis paprasytu jo, kad mane isklausytu.. tai jis tik dar labiau uzpyko, kad kisu jo draugus... bet galu gale pasnekejom.. nezinau ar kas pasikeis nuo to... nusprendem kelias dienas pailset.. gal ir ilgiau.. bet bijau, kad ji atstumiau negriztamai... Myliu ji.. ir noriu kad jis griztu.. nebezinau kaip man elgtis... As jam zadejau, kad pasikeisiu, kad noriu keistis, tik paskutinis poelgis jam labai kirto.. nors labai stipraus pavydo nebuvo...Sakiau, kad per viena diena zmones nepasikeicia, o as tikrai stengiuosi.. Patarkit ka nors..prasau..

kora

K

2495 įrašai

2009/05/26 08:19:31 08:19:31

KKK: Gyvenu su mylimu žmogum 6 metus. Savo elgesiu esu ją įskaudinęs. Tad beveik 4 metus tarp mūsų santykiai buvo atšalę. Apmastes savo poelgius aš jos atsiprašiau ir paprašiau jos atleidimo. Aš ją beprotiškai myliu ir noriu susigrąžinti ją ir šeimą. Kaip tai padaryti?

Paskaityk daugiau, ka reiskia zodis "Myleti", ir save palygink, ir pamastyk.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/26 08:56:45 08:56:45

mazoji: Laba diena.. Norejau pasikonsultuoti, pasitarti ka man daryti... Sutikau nuostabu zmogu, taciau jis gyvena kitoj saly.. bet mes kaip ir nusprendem but kartu..mums kartu labai gera.. Taciau as esu gan pavydi ir itari.. ir dazniausiai tai buna be priezasties.. Su savo pavydu ir itarimais ji atstumiau.. jis pasake, kad viskas, nieko nebenori.. norejau su juo pakalbet, jis ignoravo mane.. pridariau nesamoniu, susiradau jo drauga ir paprasiau, kad jis paprasytu jo, kad mane isklausytu.. tai jis tik dar labiau uzpyko, kad kisu jo draugus... bet galu gale pasnekejom.. nezinau ar kas pasikeis nuo to... nusprendem kelias dienas pailset.. gal ir ilgiau.. bet bijau, kad ji atstumiau negriztamai... Myliu ji.. ir noriu kad jis griztu.. nebezinau kaip man elgtis... As jam zadejau, kad pasikeisiu, kad noriu keistis, tik paskutinis poelgis jam labai kirto.. nors labai stipraus pavydo nebuvo...Sakiau, kad per viena diena zmones nepasikeicia, o as tikrai stengiuosi.. Patarkit ka nors..prasau..

Jeigu žmogus myli, jis negali kelti tokių pavydo scenų. Niekada. Jis turi pasitikėti kitu, nes pavydas labiausiai griauna meilę. Atstokit nuo to žmogaus, pasidarykit sau išvadas ir tebus tai Jums gyvenimo pamoka. Nuo vieno žmogaus, šiuo atveju - Jūsų norų čia jau niekas nebepriklauso. Tas Jūsų žmogus turi tokią pačią teisę rinktis kaip ir Jūs, ir jis jau apsisprendė. O Jums belieka susitaikyti, nes savo begaliniais maldavimais ir pažadais tik toliau bloginsite situaciją. Šalia meilės visada ygiagrečiai turi eiti ir sveikas protas bei pagarba kitam žmogui bei pasitikėjimas juo. Pagaliau tas kitas žmogus nėra Jūsų nuosavybė. Jis tik gali norėti būti šalia jūsų...

LAIMUTĖ

L

28 įrašai

2009/05/26 10:00:20 10:00:20

KKK: Gyvenu su mylimu žmogum 6 metus. Savo elgesiu esu ją įskaudinęs. Tad beveik 4 metus tarp mūsų santykiai buvo atšalę. Apmastes savo poelgius aš jos atsiprašiau ir paprašiau jos atleidimo. Aš ją beprotiškai myliu ir noriu susigrąžinti ją ir šeimą. Kaip tai padaryti?

...bet ji tavęs nemyli...paleisk ją, jei tikrai ją myli ir tau bus geriau...ieškok naujų santykių,jokie atleidimai meilės neižiebs,jei ji nužudyta...palik ją ramybėje ,gyventi jau irgi reiktų atskirai...kai meilė dingsta,gali atsirasti neapykanta...o to niekam nereikia...gal atstumas jus suartins

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/12/16 13:48:15 13:48:15

savas: matai kai tu nusisuki nuo zmogaus neivyksta vien tik del tavo kaltes. siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad maniske nera jau tokia trapi gelyte. ne ji niekada nedaves man net prielaidos kad ji gali man buti neistikima. taciau kitose sferose laba daug truko is jos. truko paprasciausio demesio, svelnumo ir pan. kai pirma karta nusprendziau rimtai iseiti is namu (nors tada nebuvo jokios moters) ji lyg ir bande atsitoketi, taciau, laikas rode ka kita. jei jin isvaziuodavo pailseti kur nors su vaikais ir as skambindavau ir klausdavau kaip sekasi ka gero nuveike tai jai atrode tarsi kontroliavimas, nors tai buvo paprastas nuosirdus domejimasis mylimo zmogaus diena. labai mazai as is jos girdejau komplimentu ar siaip paprasciausio zavejimosi kad as esu. ir viena lemtinga diena, ji buvo atostogose kaip ir sakiau su vaikais, o as buvau su draugais bare, man kita moteris pasake kompilmenta, ir pas mane viskas apsiverte, kazkodel mane tai paveike, as pagalvojau kad dar neesu toks beviltiskas, kad dar kazkas galvoja kad as simpatiskas, nuo to viskas ir prasidejo ristis zemyn, as jau nebesugebejau ja dziaugtis as ieskojau savo zmonoje to demesingumo kuri [b:1w8ss28v][u:1w8ss28v]man dave kita moteris[/u:1w8ss28v][/b:1w8ss28v]. ir taip beiskodamas nusiritau. bandem taikytis bandem vel atkurti santykius, bet jau nebebuvo to akstino is abieju pusiu. gyvenom po vienu stogu o as jau klaidziojau kazkokiam pasaulyje kurio nera. taciau kai atsipeikejau ir pamaciau kad man konkreti zopa, ir as praradau viska, kelias atgal uzverstas didziausiu kalnu akmenu kurios reikia nurinkti

kuriam bare čia tau davė tiek dėmesingumo moteris??
Iš kur komplimentai baruose? Vadinasi žmona atostogauja, o tu baruose "moterų komplimentų" ieškai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume