Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/16 15:26:27 15:26:27

As saviskiui uz isdavyste neatleisciau jau dabar, praejus 3 menesiams, po to kai apie tai suzinojau, o cia- 4 metai!!! Nepuoselek tusciu vilciu! Per daug vandens nutekejo! I ta pacia upe antra kart neibrisi. Reikia branginti ir vertinti tai, ka turi, tol, kol turi.

Mynde

M

1 įrašai

2010/01/29 10:08:35 10:08:35

KKK: Aš tikrai stengiuosi išsaugoti santykius, mintyse visą laiką galvoju kodėl aš taip pasielgiau ir negaliu sau to atleisti.Būna taip kad vidurį nakties nubundu ir galvoju vien tik apie ją, kaip ją susigrąžinti.

Kaip as tave suprantu zmogau...

Laurynas-IX

L

30 įrašai

2010/01/29 20:44:57 20:44:57

KKK sustok akimirkai ir pamąstyk, KODĖL nori grįžti į santykius nuo kurių pats pabėgai? Ar tik nebus, kad nebejauti savo vertės ir todėl nori grįžti pas žmogų su kuriuo kažkada jauteisi "saugus, vertingas"? (sprendžiu iš tavųjų pasisakymų). Jei taip, tada siūlau pirma pajausti vertę gyvenime ir tada grįžti prie santykių, o ne atvirkščiai.

Sustrikas

S

2 įrašai

2010/03/01 15:03:39 15:03:39

Sweiki. man panasi situacija kaip kkk, tik mano panele mano kad ne tik ja iskaudinau, bet apgawau, pazeminau, paniekinau. Mes esame kartu gan nedaug bendraujam ape 2 metus draugaujam wienerus metus. Santykiai buwo neblogi bet as susimowiau. Seip bandziau zudytis nors buwau jai prizadejes kad to nebus. Beto wisa mano wisa seima ir dauguma giminiu ja kaltina ir pries musu draugystre. Mes gywenam atskirai ir esam is tolimu miestu. Patarkit chebra ka man daryt as ja beprotiskai myliu.

Rasuoleee

R

1 įrašai

2011/09/19 15:23:23 15:23:23

Sveiki. Labai prašau jūsų pagalbos. Turiu vaikina, su juo jau esame 1 metus kartu. Visada viskas buvo gerai, nesipykome. Tik aš keletą kartų jam pamelavau ir jis viska sužinojo, jam viską prisipažinau pati. Vieną kartą mes susipykome ir aš jam nieko nesakiusi išvažiavau su draugais pasilinksminti, jis tą vakarą visur manes ieškojo, skambinėjo, klausinejo mano tėvų kur aš, o jiem buvau pasakiusi jog esu su drauge, greit grysiu. Jis manes lauke prie namu kada grysiu ir pamates mane, jog pareinu pradejom kalbetis. Jam melavau jog buvau viena, parke sedejau, mąsčiau kodel susipykome, ką netaip padariau, verkiau ir ejau namo. Jis mato, kad meluoju ir nepatikejo.. Kita diena jam pasakiau teisybę. Viska abu apsvarstėm, susitaikėm ir viskas buvo gerai, kol vėl aš jam nepamelavau.. Bet melas buvo toks, kad keleta dienų iš eilės jis su manim bendravo šaltai, nenorėjo susitikti, man pasirodė keista ir aš nusprendžiau nuvažiuoti iki jo namų ir pažiūrėti ar jis tikrai namie. Nuvažiavau, mašina kieme stovėjo, kambarį šviesa nedegė, galvoju miega jau, bet tik išvažiavau iš kiemo pradėjo skambineti, nekeliau. Gryžau namo, atsiliepiau ir jam pasakiau, jog tel buvau palikusi apačioje, o pati buvau antrame aukšte ir negirdėjau. Jis manim nepatikėjo, pasakiau teisybę, kad taip aš buvau atvažiavus patikrinti, jis dėl to tiek nesupyko, bet supyko vien dėl to, kad nepasakiau vėl teisybės, o melavau jog nebuvau atvažiavus. Nežinau ką daryti, prašau padėkit atgauti jo pasitikėjimą, būsiu labai dėkinga Jums. Aš jį tikrai myliu ir nenoriu jo prarasti. Prašau, duokit kokį patarimą kaip atgauti jo pasitikėjimą..

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/19 16:58:16 16:58:16

Neatleisciau. Negaliu pakesti melagiu, intrigantu, visokiu viena daro, kita galvoja. Pirmai progai pasitaikius, ieskociausi kitos. O mergele tegul subresta, gal kam ir melages tinka negaleciau buti su zmogum, kuris man pamelavo.

Taskas

T

207 įrašai

2011/09/19 18:04:15 18:04:15

O ka cia ir bepatarti, nustok meluoti ir viskas. Nors as vyruko vietoje irgi pasiieskociau kitos paneles. Tie melavimai vistiek karts nuo karto islys.

RP25

R

10 įrašai

2011/09/19 20:05:03 20:05:03

Sveiki, reiketu patarimo. Draugauju su mergina apie metus, buvo visko ir pykciu ir graziu akimirku. Tarp musu yra sioks toks metu skirtumas, manau esame gana skirtingi zmones, skirtinguose gyvenimo etapuose, gyvename atskirai nors daznai matomes. Esu prikretes nesamoniu per musu bendravimo laikotarpi, bet manau klydo abi puses. Vakar ji man pasake, kad jos jausmai man atsalo, ji nebezino ko nori jai reikia laiko pabut vienai ir pagalvoti apie musu santykiu ateity. Istiesu man tai buvo siurprizas, nieko panasaus nesitikejau is jos puses, nors kelios pastarosios savaites gal ir nebuvo geriausios, bet is principo tai mane labai nustebino. Veliau ji prisipazino, kad yra "kitas", tai pasirodo naujas jos grupiokas, jie kartu studijuoja, kaip supratau jos atsalimas susijes su juo. Ji man pasakojo, kad jis jai guodesi del nenusisekusios meiles, ji jam neva padeda atsigauti, jie tik draugai kolkas ir ji nezino ko pati nori Nu zodziu mes kaip ir susipykom, veliau ji apsigalvojo po keliu valandu, pasake, kad tik as jai rupiu ir ji labai kvailai pasielge, nori viska istaisyt ir vel buti su manim kartu. Istiesu esu pats dabar sumises, ji mane "meta" del to vaikino, veliau pareiskia, kad jis jai tik draugas ir ji jam nieko nejaucia. Bet kai paklausiau kaip toliau klostysis ju bendravimas, kadangi jie mokosi kartu, ji yra davus jam savo telefono numeri, gyvena nlb toli nuo jo, sake ir toliau "truputi" bendraus, dar rytoj eina pasivaiksciot su grupiokais po paskaitu, aisku jis ir eis kartu. Nu kaip pasakyti ir noriu atleisti ir pats pasikeisti galbut suteikti musu santykiams antra sansa, nes yra stiprus jausmai ir prisirisimas, bet ta mintis, kad jau galbut per velu kazka keisti, nes nezinau ar ja galiu pasitiketi, ar sitie santykiai jau pasmerkti ar cia tik nepamatuotas pavydas?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/19 20:21:07 20:21:07

Ar nenoretum apversti situacija, kai neva tu eini su grupiokemis pasivaikscioti, ir jos paklausk. Kaip jaustusi ji?
Taip pat gali paklausti ka ji mano apie tai, kad pasaulyje yra tukstanciai merginu kurioms siu metu reik paguodos.

Dabar man reik atsakymo. Ar gauti telefono numerio skaiciai reiskia ka nors?
Pvz. Mano laikais bernas ir merga skaitydavosi kai jie du pasibuciuodavo. Poto seke, kad reik pasakyti vienas kitam, mes tipo pora.

RP25

R

10 įrašai

2011/09/19 20:41:03 20:41:03

Istiesu tie santykiai dabar trapus, nenoreciau uzkurt pavydo scena, tai gali atstumti zmogu, kai jis dvejoja. Ar jau cia reikia kazkaip kitaip elgtis.
Del telefono tai ji nlb kam dalindavo nr, jai matydavo, kad jai simpatizuoja pasakydavo kad vaikina turi ir tiek. Kas skaudziausia tai ji man parase labanaktis, kita jos zinote per klaida man nusiusta, skambejo mazdaug taip, per daug kavos negaliu uzmigti ir ten rytojaus planus su juo aptaria...

Nebezinau ka daryt, ar as cia perdedu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume