Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/23 08:22:49 08:22:49

Taip be abejo ta reiketu suprasti,bet jei santykiai su partneriu artimi,jis gali ir padeti...nuo to manau,jie taps tik artimesni:)

KKK

K

56 įrašai

2008/11/24 12:54:47 12:54:47

Na manyčiau kad nedideliais žingneliais žengiu į priekį susitaikymo link. Nors ir ji jau matau kad nori susitaikyti, tik dar vis bando mane, nepasakydama tiesiai šviesiai taip. Svarbiausia kad jau nebėra to kad sakytu važiuok kur nori ir palik mane vieną ramybei. Teisingai kai kurie sakė kad jai reikia laiko ir jį reikia išlaukti, ir reikia įrodyti kad man tikrai jos reikia ir daugiau taip nebeatsitiks.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/28 17:37:15 17:37:15

savas ivardink priezasti del kurios issiskyrei su zmona?

savas

S

16 įrašai

2008/11/28 20:30:38 20:30:38

del ko issiskyriau?
na siaip kol kas neissikyrem, tik gyvenam atskirai, as vis dar turiu vilti sugryzti i seima. nors ji labai maza, bet..........
esme buvo tame kad as pradejau chatinti internete, po to deja prasidejo ir sms, na ir ji keleta kartu pamate, as is to nepasimokinau, nors atsiprasinejau jos taciau. po antro karto kaiji perskaite zinute ji isejo is namu. tada jau man buvo labai skaudu, ji buvo isejusi keleta dienu. kai gryzo as bandziau keistis kazka su savim daryti, bandziau uzrisineti tas zinute, bet tai manbuvo kaip koks narkotikas kurio negalejau atsikratyti. kada galu gale nusprendziau kad turiu imtis priemoniu, ir pakeiciau tel nr kad uzristi viska, nes galutinai supratau kad prarandu viska. ir deja ant mano galvos atejo telefono saskaita, tiek naujo numerio tiek seno, na aisku ji ir pamate viska, taip as atsiduriau ant gatves. plius po viso to visiskai nemastydamas padariau kita durnyste,kuri galutinai viska sugadino. dabar va ir tusiu srebti visa mesla.

savas

S

16 įrašai

2008/11/29 08:14:37 08:14:37

na kad truko kazko santykiuose tai faktas, ir kazkaip truko jau senai, siaip sirdyje esu romantikas, taciau per kuri laika ta romantika isgaravo, kai nebuvau vertinamas, aisku tai tikrai ne priezastis ieskoti paguodos kazkur kitur, na bet yra kaip yra.
aciu uz linkejimus.

Simmona

S

16 įrašai

2008/11/29 08:29:34 08:29:34

Na, greiciausiai jums abiems reikia pasikeitimu santykiuose.....gal pavyks kada atvirai pasikalbeti ko tau truko, ja isgirsti....Buna gi-krize tokia tampa naujo gyvenimo pradziai, jei abudu klaidas pripazista ir dviese kazka keicia. ne is lubu sakau-man taip nenutiko, bet artima pavyzdi turiu:-)
Ar laiska savo zmonai jau rasei-ilga , nuosirdu ir atvira?:-) Kartais padeda, kai realiai girdet nenori:-) Plius zinoma-realus garbingas elgesys ne tik grazus zodziai ar seiliones:-)

savas

S

16 įrašai

2008/11/29 19:19:00 19:19:00

laisko nerasiau, bent jau dabar. anksciau buvau parases, bet ji suprato taip kai ji norejo.

kariunas13

K

11 įrašai

2008/12/02 07:27:29 07:27:29

Mnau labai gerai kazkas pasake i ta pati tekanti upes vandeni du kartus neibrisi. As irgi isiskyriau su panele ir manau, kad ir kas butu ateityje santykiu kokie buvo nebebus. Deja dauk kas kalba apie atleidima, bet manau tai gali buti savotiskas mozochizmas vieno kito atveju.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/12/02 09:02:03 09:02:03

Geriau gailetis pabandzius, nei gailetis net nepameginus :)

Lexxas

L

272 įrašai

2008/12/02 10:54:22 10:54:22

Atsiprasau uz mano nuomone, bet as su tavim nesutinku. Tai kad tu pradejai su kazkuo bendraut, chatinti ir t.t. tai cia irodo viena fakta - jusu santykiuose kazko truko tau, o tai automatiskai reiskia, kad kalta ir ji, ir tu. dabar iseina, kad tu kaltini tik save. Kodel tu kaltini save, kad tau pasidare nuobodu, neidomu. Nu ok atleis ji tau ir vel busit kartu.. taciau tai gali vel pasikartoti. Galu gale juk tu nesi daiktas, gali susirasynet, bendraut tik toks bendravimas neturi perzengti ribu.. ta riba reikia jausti, as nzn ar tu ja perzengei.. svarbiausia atsimink, bet kokiu atveju nereikia prarasti orumo ir zemintis pries kitus... nes jei pradesi zemintis, taves ji dar labiau nevertins.. sekmes!!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume