Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

Kaip susigrąžinti mylimą žmogų, kurį esu įskaidinęs?

kiesux

K

1086 įrašai

2008/11/14 13:22:37 13:22:37

P.S. noreti neuztenka, reikia ieskoti ;) cia kaip anekdote, kai zmogus norejo laimet loterijoj milijona ir vis prase dievo, kad padarytu taip jog jis laimetu ta milijona, bet bilieto niekad gyvenime nepirko taip ir santykiuose, neieskosi, nemeginsi tai ir nerasi :)

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/15 20:39:04 20:39:04

Santykiai yra gyvas dalykas,kaip Agne minejo kazkur...keistis,keistis,keistis...ne keistis reikia,o kompromisu ieskot,kad ir moteriai,ir vyrui,ir vaikam butu gerai...zmogus keiciasi pats,naturaliam laiko tekejime,is prievartos sau nieko nepakeisi...zmogus virs savo bambos niekada nepasoks...

savas

S

16 įrašai

2008/11/15 22:09:22 22:09:22

matai kai tu nusisuki nuo zmogaus neivyksta vien tik del tavo kaltes. siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad maniske nera jau tokia trapi gelyte. ne ji niekada nedaves man net prielaidos kad ji gali man buti neistikima. taciau kitose sferose laba daug truko is jos. truko paprasciausio demesio, svelnumo ir pan. kai pirma karta nusprendziau rimtai iseiti is namu (nors tada nebuvo jokios moters) ji lyg ir bande atsitoketi, taciau, laikas rode ka kita. jei jin isvaziuodavo pailseti kur nors su vaikais ir as skambindavau ir klausdavau kaip sekasi ka gero nuveike tai jai atrode tarsi kontroliavimas, nors tai buvo paprastas nuosirdus domejimasis mylimo zmogaus diena. labai mazai as is jos girdejau komplimentu ar siaip paprasciausio zavejimosi kad as esu. ir viena lemtinga diena, ji buvo atostogose kaip ir sakiau su vaikais, o as buvau su draugais bare, man kita moteris pasake kompilmenta, ir pas mane viskas apsiverte, kazkodel mane tai paveike, as pagalvojau kad dar neesu toks beviltiskas, kad dar kazkas galvoja kad as simpatiskas, nuo to viskas ir prasidejo ristis zemyn, as jau nebesugebejau ja dziaugtis as ieskojau savo zmonoje to demesingumo kuri man dave kita moteris. ir taip beiskodamas nusiritau. bandem taikytis bandem vel atkurti santykius, bet jau nebebuvo to akstino is abieju pusiu. gyvenom po vienu stogu o as jau klaidziojau kazkokiam pasaulyje kurio nera. taciau kai atsipeikejau ir pamaciau kad man konkreti zopa, ir as praradau viska, kelias atgal uzverstas didziausiu kalnu akmenu kurios reikia nurinkti

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/17 19:51:06 19:51:06

man pasirode is paskutinio komentaro...kad Tavo moteris blefuoja ir truputi losia Tavo jausmais...tai galbut yra savotiskas moteriskas kerstas...neisivaizduoju tiksliai ka moteris tokioj situacijoj jaucia,bet nuosirdziais jausmais cia nekvepia...na bent jau man taip atrodo,kad moterys nelabai vertina tai ka gavo,jom reikia dar ir ateities...kokios?hmm net paciam idomu pasidare...:)

savas

S

16 įrašai

2008/11/18 08:36:44 08:36:44

siaip as irgi galvoju, kad jin zaidzia jausmais, ir aplinkiniai gana daznai ta man sako. zinai kitas gal but apsisukti ir nueitu, bet ne as, siaip jei nezinociau kad ji gali buti kitokia gal taip ir pasielgciau, buvo laikas kai mes tikrai labai labai blogai gyvenom, bet per viska perejom, o dabar kai atsitiko tas kas atsitiko, as staiga pasidariau reikalngas tik del pinigu,(o gal man tik taip atrodo) taip ji sako as noriu kad tu butum sekmingas, kad leistum daryti sau tai ko nori ir pan. bet idomiausia, kad as noriu buti laimingas su ja ir ja padaryti laiminga, nors kartais tai atrodo neimanoma. net jos mama pasake, as nezinau kodel ji tokia pasidare, kodel taip pasikeite. taciau is kitos puses, ji nuo pat pirmos pazinties dienos buvo tokia grubi, jai pasijuokti is kito tai tarsi isgerti kavos puodeli.taciau neziurint i tai, vistiek pasiruoses su ja gyventi, as dabar bandau kita varianta, vietoj to kad lysti jai i akis ir sakyti kaip myliu, as naudojuosi patarimu ir bandau vaidinti savarankiska, neskambinti jai ir pan. taciau kas liecia vaikus ir toliau vykdau savo pareiga, taip pat stengiuosi moketi kiek sutarta, paziuresim kas is to iseis. jei ji tikrai nemyli visa tai parodys laikas.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/18 18:12:39 18:12:39

Mano nuomuone...jei zmogus myletu-tikrai neleistu ir nesuteiktu dingsciu Tau sitaip jaustis...palik viska laikui...:)

savas

S

16 įrašai

2008/11/21 21:17:45 21:17:45

KKK, Kaip sekasi tavo santykiuose su drauge/zmona, ar atsirado kokie pasikeitimai pasidalink.
aciu

Simmona

S

16 įrašai

2008/11/22 08:08:16 08:08:16

Tikrai idomu, kaip sekasi KKK, kuris ir pradejo sia tema.... paziurejau jo anketa-parasyta, jog nori susipazinti su zmonemis, su kuriais butu malonu bendrauti, leisti laika...Ko gero, tai reiskia, jog seimoje jausdamasis vienisas, ieskai kompanijos, supratimo kitur? Susipazisti ir guodiesi...neretas atvejis, vienisas zmogus santykiu krizej iesko kito zmogaus...Tik kaip ta suderinti su noru susigrazinti moteri, kuria sakai beprotiskai myli? Manau, tas tik apsunkins.... perskaiciau visas KKK mintis. Zmogus lig siol nesupranta, kodel nutolo, kas su juo daresi. todel, manau, pirmiausia reikia savy bandyt susigaudyt-kol nesuprasi, kas su tavim vyko, kad nutolai, apie artimus santykius ne kalbos negali but...Ir dabar , matyt, menkai zmogus save supranta, jei taip priestaringai elgiasi-ir artima zmogu nori susigrazint ir naujo bendravimo iesko... Tokiu besiguodzianciu, pasiklydusiu savy ir santykiuose labai daug pazinciu portaluose...Pries pora metu ieskojau draugo aktyviai, susitinki-zmogelis pasakoja , guodziasi, saves nerades.... Jei pradesi nuo saves, suvoksi geriau savo jausmus, artima moteris ta pastebes, ilgainiui galite susitikti asmeniskai-t.y. apie save kalbetis, dometis vienas kito pasauliu, manau tik tas suartintu-jei save suprastum, sau atleistum pirmiausiai ir savo klaidas pripazintum ir apie tai atvirai kalbetum, butum santykyje saziningas...O siaip tie ieskojimai visi atsakymu isorej, o ne savy tik dar labiau supainioja ir save ir kita....

egidutisbr

E

2 įrašai

2008/11/22 08:53:14 08:53:14

na man irgi siuo metu labai sunku.kartais pats to nesuprasdamas ir nezinau kodel skaudinu savo mylima moteri.

VILTĖ

V

19 įrašai

2008/11/22 10:24:21 10:24:21

Tai gal vertetu pamastyti, kodel mylima zmogu skaudini? dazniausiai tai savo konfliktu neissprende, pykstam ant kitu.... I savo vidu praverstu pasiziuret-kur to nepasiytenkinimo, kuri santykyje islieji, saknys?.... Atstumimas kito, artimo zmogaus dazniausiai yra pasyvi agresija, kuri grauzia dusia...kodel? kiekvienam asmeniskai suprasti....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume