Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/24 09:28:26 09:28:26

Svečias:
Svetė: Tarp manęs ir mano antros pusės skirtumas 16 metų. Bet jo išvaizdos,sportiškumo,prisižiūrėjimo,azarto gyventi,vidinio ir išorinio jaunatviškumo gali pavydėti ne vienas 20-etis,todėl tokie dalykai yra tokie individualūs,tokie subjektyvūs,kad labai sunku ką ir kalbėti ar patarinėti. Amžiaus skirtumas nereiškia nieko,jeigu žmonės nori būti drauge ir myli,tuomet net ir iškylančias kokias tai problemas dėl amžiaus yra visai nesunku užglaistyti.

Tokiu atveju tu labai blogai atrodai,jeigu tau amziaus skirtumas nieko nereiskia.Kiek man teko sutikti porų ,tarp kurių kaip sakydavo jie amžiaus skirumas yra,t.y. moteris jaunesnė už vyrą,tai aš net nepastebėdavau to skirtumo ,nes moterys labai prastai atrodė.Tai aišku ,kad į tokias vienmečiai nežiūrės.Vyresni vyrai kaip išsigelbėjimas joms.Pagirtina tik tada ,kai moteris su daug jaunesniu,o ji neatrodo vyresnė.

Cia tai ikra teisybe. As ir kiek zinau tokiu poru, tai moterys be laiko susene, nedailios, stambios, na, tokios, i kurias bendraamziai neziuri. Tai jei ne tas senis, tai jos niekad to vyro ir neturetu. Ir ner ko apsimesti, kad joms gerai. Geriau nei visai be vyro, nes kitokio ir nebutu. Arba dar vienas atvejis, jei tas vyras prie babkiu, tada ir dailesnes ant ju kimba, nes kazkaip prabagoteti norisi,skuduru prisipirkti, blizguciu visokiu. O jausmu ir nuosirdumo tokiuose santykiuose nera ir buti negali. Dar zinau, kai viena gyveno su 18 m. vyresniu, nes ji l.biedna buvo, neisvaizdi, o jis toks stambus pasiturintis. Tai ji su juo buvo sutarusi, kad ne daugiau kaip karta per savaite duos, nes jai slykstu budavo ir dar pries nakti visad grama padarydavo, kad neapsivemtu. Tai va taip Uzjausti tokias moteris reikia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/24 10:08:44 10:08:44

Net neverta diskutuoti,moterys turinčios daug vyresnius visais būdais raminasi ir laukia pritarimo .Nes kuo pasigirti,kai tavo vienmetės džiūgauja su savo vienmečiais,o tu tik su vyresniu sugebėjai?Aš turiu 6 m. jaunesnį ir labai patrauklus,bet aš vistiek už jį jaunesnė atrodau.Štai taip!Apie vyresnį net kalbos negali būti,paprasčiausiai aš blogai jausčiausi.Šalia moters esantis vyras ir parodo kas esi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/24 10:52:32 10:52:32

taip taip, parodo, kas esi ir kiek gali. Jei gauni sena pinigu maisa tai ir parodo, kad tik maiso teverta. O dailios moterys gauna bendraamzius ir dziugauja su jais. o oinigai uzdirbami, abu jauni sveiki ir uzsidirbs kartu. Be to,visos moterys gave senus vyrus, be laiko susensta ir isoriskai, ir dvasiskai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/24 11:11:31 11:11:31

[quote="saule"]as turiu vyra ir musu metu skirtumas labai didelis, man 23, jam 60. mes suprantam vienas kita is puses zodzio. esam laimingi[/quota
Aš tai būčiau pasislėpusi po lapais ,o ne eskaluočiau tokį nenormalumą.Tai jau net ne tėvas ,o senelis.Nes mano tėvas už mane vyresnis lygiai 20 m. Kažkas baisaus!Bet... kitu atveju gal jūs vienodai atrodote.

Goddesa

G

2 įrašai

2011/12/25 21:03:25 21:03:25

meile neturi amziaus

Svetė

S

256 įrašai

2011/12/26 16:19:43 16:19:43

Svečias:
Svetė: Tarp manęs ir mano antros pusės skirtumas 16 metų. Bet jo išvaizdos,sportiškumo,prisižiūrėjimo,azarto gyventi,vidinio ir išorinio jaunatviškumo gali pavydėti ne vienas 20-etis,todėl tokie dalykai yra tokie individualūs,tokie subjektyvūs,kad labai sunku ką ir kalbėti ar patarinėti. Amžiaus skirtumas nereiškia nieko,jeigu žmonės nori būti drauge ir myli,tuomet net ir iškylančias kokias tai problemas dėl amžiaus yra visai nesunku užglaistyti.

Tokiu atveju tu labai blogai atrodai,jeigu tau amziaus skirtumas nieko nereiskia.Kiek man teko sutikti porų ,tarp kurių kaip sakydavo jie amžiaus skirumas yra,t.y. moteris jaunesnė už vyrą,tai aš net nepastebėdavau to skirtumo ,nes moterys labai prastai atrodė.Tai aišku ,kad į tokias vienmečiai nežiūrės.Vyresni vyrai kaip išsigelbėjimas joms.Pagirtina tik tada ,kai moteris su daug jaunesniu,o ji neatrodo vyresnė.

Matot,reikia išmokti įsiskaityti į tekstą,tuomet nereikės interpretacijų:) aš juk aiškiai parašiau,kad tai mano vyras atrodo gerokai jaunesnis,o ne aš vyresnė:) aš kaip tik atrodau jaunai,ir jeigu jis atrodytų sovo metų,tuomet atrodytume kaip tėvas ir dukra,bet jis atrodo tikrai puikiai.

Dalia

D

99 įrašai

2011/12/26 16:27:08 16:27:08

Svečias: Net neverta diskutuoti,moterys turinčios daug vyresnius visais būdais raminasi ir laukia pritarimo .Nes kuo pasigirti,kai tavo vienmetės džiūgauja su savo vienmečiais,o tu tik su vyresniu sugebėjai?Aš turiu 6 m. jaunesnį ir labai patrauklus,bet aš vistiek už jį jaunesnė atrodau.Štai taip!Apie vyresnį net kalbos negali būti,paprasčiausiai aš blogai jausčiausi.Šalia moters esantis vyras ir parodo kas esi.

Miela mano,kada tu išmoksi suprasti,nugyvenusi kaip supranti jau tam tikrą amžių,kad ne visi jaučia,mąsto,svajoja,nori,tiki kaip tu? Jeigu tu nori jaunesnio,kita svajoja apie vyresnį,dar kita iš vis jokio nenori,dar trečia kuo puikiausiai jaučiasi su sau į sūnus tinkančiu. Argi tokius dalykus reikia aiškinti suaugusiems žmonėms,koks jūsų išsilavinimas?:) sakot "aš blogai jausčiausi",bet kita moteris nesat jūs,ji individuali būtybė ir ji jaučiasi kuo puikiausiai,tai kas čia per savo nuomonės primetinėjimas?:) ar tamsta nepagalvoji,kad TU PATI kitiems atrodai juokinga su tuo jaunesniu? O tau juk jis pats pačiausias,tiesa?:) tai gal ir kitoms palik teisę pačioms spręsti kas joms geriau?:)

asteri

A

19 įrašai

2011/12/26 18:49:20 18:49:20

visada patiko vyresni vyrai.Su bendraamziais budavo tiesiog nuobodu.Man priimtinas amziaus skirtumas iki 15 metu.ir dabar bendrauju su zmogum,kuris 12 metu uz mane vyresnis.tikrai neieskau nei tevelio,nei pinigu maiso.tiesiog kiekvienas renkasi tai,kas jam priimtina.tad nemanau kad amziaus skirtumas gali buti kliutis,viskas priklauso nuo zmogaus.

Svt

S

2 įrašai

2012/02/04 15:50:42 15:50:42

Tarp manes ir mano draugo 22 metai skirtumas, kartu jau pusantru metu. Nesakysiu, kad man amzius nesvarbu ir kad visiskai jo nejauciu. Taciau taip likimas susikloste, kad po ilgoko bendravimo susibegom. Man su juo gera, bet daznai nepalieka mintis: ka zmones galvoja, kaip ziuri ir pan. Delto kartais pasidarau uzdari ir atitolu nuo jo. Pries bunant kartu labai daug apie tai snekejom ir buvom nusprende nieko nepradeti, taciau vel viskas apsiverte savaip. Mums gera, linskma kartu, papildom vienas kita ir pykstames kazkaip juokingai.
Esu metais jaunesne uz jo dukra, o jis 3 jaunesnis uz mano teti...
Nezinau ar gedytis to, sleptis nuo visuomenes ar tiesiog gyventi normalu laiminga gyvenima?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/04 16:06:09 16:06:09

Svt: Tarp manes ir mano draugo 22 metai skirtumas, kartu jau pusantru metu. Nesakysiu, kad man amzius nesvarbu ir kad visiskai jo nejauciu. Taciau taip likimas susikloste, kad po ilgoko bendravimo susibegom. Man su juo gera, bet daznai nepalieka mintis: ka zmones galvoja, kaip ziuri ir pan. Delto kartais pasidarau uzdari ir atitolu nuo jo. Pries bunant kartu labai daug apie tai snekejom ir buvom nusprende nieko nepradeti, taciau vel viskas apsiverte savaip. Mums gera, linskma kartu, papildom vienas kita ir pykstames kazkaip juokingai.
Esu metais jaunesne uz jo dukra, o jis 3 jaunesnis uz mano teti...
Nezinau ar gedytis to, sleptis nuo visuomenes ar tiesiog gyventi normalu laiminga gyvenima?

o tu nepagalvoji, kaip bus po 10 metų? Jis bus jau senas, o tu dar jauna, jūsų bus visiškai kiti interesai. Tu gal norėsi keliauti, o jis bus senas ir ligotas. Tu norėsi jį slaugyti? Be to, moterys turėdamos tokius senus vyrus ir pačios kažkaip susensta be laiko...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume