Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

Svt

S

2 įrašai

2012/02/04 16:28:13 16:28:13

Zinoma, kad pagalvoju... Nzn.....tiesiog nesu pasiryzusi paimti ir nutraukti santykius. Man visa laika patiko vyresni vyrai, bet apie toki amziaus skirtuma nesu galvojusi.
Kazkokia nesamone..galiu buti labai laiminga, bet vis tokios mintys kirba.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/04 17:56:55 17:56:55

O kai toks amžiaus skirtumas - kaip bus su vaikais? Jūs jų ketinate turėti?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/02/04 20:58:02 20:58:02

Svt: Zinoma, kad pagalvoju... Nzn.....tiesiog nesu pasiryzusi paimti ir nutraukti santykius. Man visa laika patiko vyresni vyrai, bet apie toki amziaus skirtuma nesu galvojusi.
Kazkokia nesamone..galiu buti labai laiminga, bet vis tokios mintys kirba.

Galite būti laiminga, o ar esate?
Manau, jei esate laiminga, nesukite sau galvos kas bus. Dauguma žmonių laimės ieško ir su bendraamžiais neranda.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/04 21:20:35 21:20:35

zmones pagalvos,kad su savo tevu dulkinates

Viešnia

V

281 įrašai

2012/02/05 08:16:23 08:16:23

Na, tos "nelaimės" suteikia ir visokie neigiami pasisakymai tokių porų atžvilgiu, tolerancijos daugiau.
Na, mano draugė, iškarto po studijų ištekėjo už savo tėvo vienmečio. Turtingas užsienietis. Visi mes skeptiškai vertinome ir už akių apšnekinėjom ją. Ir ką, praėjo 15 metų ir jie kartu. Susituokė pernai ir dabar darys vaiką.
Kiekvienas turim gyventi savo gyvenimą.

Man tik daugiau įdomios mintys vyrų, kurie dairosi jaunesnių, gerokai jaunesnių moterų - kas tai?
Kiek yra parašę vyresni - mandagiai atsakai - atsiprašau, jūs man per senas. Tai prasideda išvedžiojimai - aš turėjau dar jaunesnę nei tu, moterys greičiau susensta, aš gerai atrodau. Švelniai sakant toks jausmas, kad bendrauji su princese-fyfa, bet tik vyriškos lyties.
O gal vyrai, bendraujantys su jaunesnėmis galėtų pasakyti kaip taip gavosi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 08:49:00 08:49:00

Viešnia:
Kiek yra parašę vyresni - mandagiai atsakai - atsiprašau, jūs man per senas. Tai prasideda išvedžiojimai - aš turėjau dar jaunesnę nei tu, moterys greičiau susensta, aš gerai atrodau.

Jo, man lygiai taip pat būdavo. Nu nepatinka man tie vyresni. Iki 5 m. gali būti vyresnis, paskui jau žiūriu kaip į... Kai gražiai parašydavau, kad per senas, tai irgi visąlaik sakydavo, kad turėjo dar jaunesnę, kad gerai atrodo, kad moterys anksčiau susensta ir t.t. Nu ir ką - aš irgi labai gerai atrodau. Tai ar man dabar reikia 10 m. jaunesnio ieškotis? Manau, kad šitos kategorijos vyrai galvoja, kad atjaunės šalia tų jaunesnių, na ir dar prestižas, matyt.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 11:23:25 11:23:25

Aj, dar žinok toks "jaunatviškas" senis bendravimo dvejais laiškais pabaigoje dar man pareiškė, kad aš mastau kaip bobutė ir jam tiesiog negaliu patikti, nes esu jam per sena

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 11:42:12 11:42:12

Svečias: Aj, dar žinok toks "jaunatviškas" senis bendravimo dvejais laiškais pabaigoje dar man pareiškė, kad aš mastau kaip bobutė ir jam tiesiog negaliu patikti, nes esu jam per sena

tai iskart ir matosi, kad jam nuo amziaus jau smegeneles suminksteje mano viena drauge su tokiu menesi susitikinejo ir priejo iki sexo reikalu.Kai i lova ilipo, vos neapsiveme,is po pilvo toks susiraukslejes pimpiukas kyso,net pasistoti nesugebejo. Kiausai nutyse Blemba,ka tie vyrai masto, juk slykstu. Del to ir kisa tas savo babkes,kad ten jiems kas nors pakasytu

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/14 22:08:30 22:08:30

yra toks lytinis nukrypimas - gerantofilija. Tai galit, gyvenantys su tinkanciais sau i senelius, patys sau nustatyti diagnoze. Bus daug paprasciau nei aiskinti apie kazkoki tai emocini prisiisima, vadiname meile.

Svečias

S

689 įrašai

2012/02/16 10:21:31 10:21:31

O kas pasake, kad amziaus skirtumas neturi buti didesnis nei 5 metai? Geriau su vienmeciu gyvent ir pamirst kas yra gyvenimo dziaugsmas (kas dazniausiai seimose pasitaiko), nei gyventi su vyresniu zmogumi ir dziaugtis gyvenimu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume