Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

viešnia ta pati

V

2 įrašai

2009/11/11 21:22:06 21:22:06

maze:
Svečias: Kai buvau jaunutė - tikrai, vyresni vyrai atrodė įdomesni - ir buvo išsilavinę ir pasaulio matę ir patirties visokios įdomios turėjo ir pašnekėti mokėjo ir t.t.
O dabar kai pažiūriu - įdomus man tik bendraamžiai. Va, vakar vienas gerokai pražilęs dėdė aiškino apie savo jaunutę ex draugę ir vis bandė sučiupti mano ranką. O man buvo juokinga. Ir visiškai nesutinku su tuo, kad kai tau 30 ar 40 išgyvenimai panašūs.
O moralas koks..

O koks to vyro vardas buvo, ar jis ne apie mane kalbejo? Na bent pirm. vardo raide? Prasau, prasau.

Tikrai ne apie tave. Tas senis ne lietuvis buvo ir jo ex ne lietuvė.
ir išvis, manau jam buvo dar koks +5-7 metai prie to amžiaus, kurį pasisakė.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/10/27 17:18:59 17:18:59

Na jei amžiaus skirtumas daugiau nei dešimt metų, man tai atrodo nelabai priimtina... Pačios niekada nežavėjo vyresni vyrukai... kažkaip daugiau bendros kalbos ir šiaip bendrų interesų visada randu su bendraamžiais ar pora metų vyresniais vaikinais. Kaip kai kurie čia išsireiškė apie dukros-tėvo draugystę... tokia perspektyva tikrai nevilioja. Toli gražu Bet meilei neįsakysi ir nepasirinksi - kaip plyksteli žaibo greitumu taip ir apkvaistama iš meilės

kristinafm

K

7 įrašai

2011/11/22 18:57:31 18:57:31

SVEIKI Ieškome meilės istorijų, porų, kuriose būtų min 10 metų skirtumas. Laukiu Jūsų žinučių

alekseja

A

2 įrašai

2011/12/21 10:50:54 10:50:54

kai matau gyvai toke pora ir nebetka ,o sese tai pavydziu jai...ji vyresne 12metu ,bet negaliu apsakyti kokie jie laimingi...gal tai truks neilgai,bet tikiuos ,kad taip neiviks,bet nors dabar matau kas reiske meile vien i juos paziurejusi...

Viešnia

V

281 įrašai

2011/12/21 11:30:25 11:30:25

Per kalėdines šventes toks metų skirtumas - pats tas, kai jam 22, o jai 32 metai. Žinoma, vyrukas turi būti mandagus, dvasingas ir išprusęs. Apsiskaitęs ir daug ką gebantis - daugiau nei jo bendraamžiai iš po mamos sijono ar nuo močiutės krosnies. Tokių porų, deja, yra ir jų daugėja, nes bendraamžės merginos užsiėmusios turtingais diedais tuo metu ir į tokius vaikinus nežiūri, o jie verti Gonkūrų premijos, ypač per Kalėdas ir Naujuosius Metus, aha!

Svetė

S

256 įrašai

2011/12/21 17:51:58 17:51:58

Tarp manęs ir mano antros pusės skirtumas 16 metų. Bet jo išvaizdos,sportiškumo,prisižiūrėjimo,azarto gyventi,vidinio ir išorinio jaunatviškumo gali pavydėti ne vienas 20-etis,todėl tokie dalykai yra tokie individualūs,tokie subjektyvūs,kad labai sunku ką ir kalbėti ar patarinėti. Amžiaus skirtumas nereiškia nieko,jeigu žmonės nori būti drauge ir myli,tuomet net ir iškylančias kokias tai problemas dėl amžiaus yra visai nesunku užglaistyti.

VitalijuFi

V

18 įrašai

2011/12/23 22:22:40 22:22:40

Svetė: Tarp manęs ir mano antros pusės skirtumas 16 metų. Bet jo išvaizdos,sportiškumo,prisižiūrėjimo,azarto gyventi,vidinio ir išorinio jaunatviškumo gali pavydėti ne vienas 20-etis,todėl tokie dalykai yra tokie individualūs,tokie subjektyvūs,kad labai sunku ką ir kalbėti ar patarinėti. Amžiaus skirtumas nereiškia nieko,jeigu žmonės nori būti drauge ir myli,tuomet net ir iškylančias kokias tai problemas dėl amžiaus yra visai nesunku užglaistyti.

Ka Jus cia veikiat tuomet?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/23 22:56:12 22:56:12

VitalijuFi:
Svetė: Tarp manęs ir mano antros pusės skirtumas 16 metų. Bet jo išvaizdos,sportiškumo,prisižiūrėjimo,azarto gyventi,vidinio ir išorinio jaunatviškumo gali pavydėti ne vienas 20-etis,todėl tokie dalykai yra tokie individualūs,tokie subjektyvūs,kad labai sunku ką ir kalbėti ar patarinėti. Amžiaus skirtumas nereiškia nieko,jeigu žmonės nori būti drauge ir myli,tuomet net ir iškylančias kokias tai problemas dėl amžiaus yra visai nesunku užglaistyti.

Naiviai manot kad i foruma ateina tik ieskantieji? dar zaliasnapis naujokelis esi.

VitalijuFi

V

18 įrašai

2011/12/24 06:12:57 06:12:57

Svečias:
VitalijuFi:

Naiviai manot kad i foruma ateina tik ieskantieji? dar zaliasnapis naujokelis esi.

Na ir kieno pranesimas yra zalesnis?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/24 08:34:18 08:34:18

Tokiu atveju tu labai blogai atrodai,jeigu tau amziaus skirtumas nieko nereiskia.Kiek man teko sutikti porų ,tarp kurių kaip sakydavo jie amžiaus skirumas yra,t.y. moteris jaunesnė už vyrą,tai aš net nepastebėdavau to skirtumo ,nes moterys labai prastai atrodė.Tai aišku ,kad į tokias vienmečiai nežiūrės.Vyresni vyrai kaip išsigelbėjimas joms.Pagirtina tik tada ,kai moteris su daug jaunesniu,o ji neatrodo vyresnė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume