Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

Moteris33

M

54 įrašai

2009/11/10 20:36:06 20:36:06

Svečius: Nesakiau, kad visais atvejais ir visuomet. Taciau 30-metei moteriai normalus 40-metis vyras neturetu sukelt sunkumu ir atrodyt "praziles dedule". Jau cia kas per svajukai Pasakai argumenta, tai atsiliepia "o jeigu dantys pas ji ispuve, tai ka tada daryt?:shock:" Cia visus galimus atvejus aptart, ar kaip?

ne, ne apie išvaizdą kalbėjau ir aš

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 20:49:15 20:49:15

dramblys.baloj: Ieskojau sios temos.
Man 18, jam 30. Mane suzavejo jo kalba, jaunatviskumas ir atviras juokas. Ji zavi jaunos, linksmos ir gyvenima mylincios merginos.

Kuomet 2 zmones yra suauge ir subrendre, amziaus skirtumas tiesiog isnyksta, tampa tik skaiciukas.
O kaip yra, kada vienas is tu dvieju yra labai jaunas?
Ar gali tokia draugyste buti darni? Amzina?

Zvelgiant savo akimis, tai neatrodo baisu, nepadoru ar issigimeliska.
Bet bandau paziuret i tai taip,kaip matytu mano seima: jis nori pasinaudoti, tai senis, tai nepadoru.

Dabar noriu suzinoti ka mano apie tai kiti zmones. Nepazistami.

Man tai neatrodo baisu, nepadoru ir išsigimėliška (klausimas kodėl tau pačiai tokie žodžiai sukasi galvoje). Tačiau atviras juokas ir jaunatviškumas - dar ne viskas. trisdešimtmetis jau turi turėti pagrindą po kojomis, susikūręs buitį, padaręs, ar bent įpusėjęs daryti karjerą. Ar jis tą turi? O gal jis toks nevykelis, kad bendraamžės (tos, kuriuos atseit nejaunos, nelinksmos ir nemyli gyvenimo) su juo neprasideda?
Pagaliau keistai skamba ir pasakymas, kad jis košės į galvą įkrės. Gal jau bandė? Noras sukontroliuoti kitą irgi nėra ta savybė, kurios norime iš savo partnerio.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/11 07:05:59 07:05:59

o man mergaites gaila (ne tiesiogine prasme). Manau siame amziuje gyvenimui reikia pradeti ruostis. Mokslai, studijos ir tt.Manau ankstoka rimtiems santykiams.
Is kitos puses nieko tame blogo. Pats pirsliu vestuvese buvau jaunuju amzius beveik toks pats.

swx

saulė

S

76 įrašai

2009/11/11 13:32:20 13:32:20

Ra: Kai buvau 20 man patiko trisdešimtmečiai.
Kai pati buvau trisdešimties - man patiko trisdešimtmečiai.
Esu 35 ir vistiek patinka trisdešimtmečiai.
Manau jie man patiks ir po 10 metų

Pritariu abiem rankom - as lygiai toje pacioje barikadu puseje...Aciu dievui su manim viskas tvarkoje )))))

dramblys.baloj

D

56 įrašai

2009/11/11 14:26:05 14:26:05

[quote:1xfnjw1w]Kad nereik to bijot, jau dabar ne ka geresnes pozicijas uzimi ;) Ka jau reiskia tas iskalbingas pasakymas - "Kuomet 2 zmones yra suauge ir [b:1xfnjw1w]subrendre[/b:1xfnjw1w]"?? :lol: Tu dabar 14-mete mergaite laikytum pakankamai subrendusia? Juk skiria tik 4 metai :lol: 18-metis zmogus - visiskai zalias visom prasmem. Nuo nemokejimo reaguot i daugeli dalyku iki nesupratimo kas jo ateity laukia.Tai yra naturalu - nei minusas, nei pliusas. Tiesiog teiginys, kuri irodo kiekvienas zmogus ir tai tesiasi amziais - jaunas zmogus yra zalias.[/quote:1xfnjw1w]

Kai rasiau apie suaugusius ir subrendusius, apie tokius ir galvojau. Ne i save.
:)
[quote:1xfnjw1w]Ir nesvarbu kad tu isivaizduoji kiek daug esi patyrus ir kaip viska supranti :lol: [/quote:1xfnjw1w]

Apie savo patyrimus ir supratima as neuzisminiau, neissigalvok. ot. :)

[quote:1xfnjw1w]Nesakau, kad metai viska nulemia ir pasako apie zmogu - esme tokia, kad zmogus, beskaitantis sita darnios poros tinklapi tikrai nebus per gyvenima patyres bada, tevu zuti ir pan dalykus.[/quote:1xfnjw1w]

Kodel taip manai? :) O gal. :)

[quote:1xfnjw1w]30 metu ir 18 metu - labai didelis metu skirtumas. O ypac kai mergina tokia visazine jau 18-likos budama :lol: [/quote:1xfnjw1w]

Sprendziant is tavo pasisakymo esi kur kas brandesnis zmogus, bet vistiek negali susilaikyti ironiskai nepasiepes. Kaip nesubrendes asmuo.

Sitaip negrazu.

[quote:1xfnjw1w]Kuomet jau zmogui 30+, tai tas 12 metu skirtumas nesijaucia, nes toliau gyvenimas tesiasi gana panasiai, ar tau 30, ar 40,visi daugmaz panasius dalykus isgyvene. 18 metu - anaiptol ne..[/quote:1xfnjw1w]

Apie ta pati as ir rasiau, kad
[quote:1xfnjw1w][color=#4080BF:1xfnjw1w]Kuomet 2 zmones yra suauge ir subrendre, amziaus skirtumas tiesiog isnyksta, tampa tik skaiciukas. [/color:1xfnjw1w][/quote:1xfnjw1w]

dramblys.baloj

D

56 įrašai

2009/11/11 14:36:53 14:36:53

Svečias: Man tai neatrodo baisu, nepadoru ir išsigimėliška (klausimas kodėl tau pačiai tokie žodžiai sukasi galvoje).

Taip galvoja artimi zmones.
Gal tik kada tai savas vaikas, reakcija kitokia butu.

[quote:1z47hveg]Tačiau atviras juokas ir jaunatviškumas - dar ne viskas. trisdešimtmetis jau turi turėti pagrindą po kojomis, susikūręs buitį, padaręs, ar bent įpusėjęs daryti karjerą. Ar jis tą turi? [/quote:1z47hveg]

Atrodo, kad visa tai jis turi.

[quote:1z47hveg]O gal jis toks nevykelis, kad bendraamžės (tos, kuriuos atseit nejaunos, nelinksmos ir nemyli gyvenimo) su juo neprasideda?[/quote:1z47hveg]

Nezinau ar jis taip mano apie bendraamzes. :)

[quote:1z47hveg]Pagaliau keistai skamba ir pasakymas, kad jis košės į galvą įkrės. Gal jau bandė? Noras sukontroliuoti kitą irgi nėra ta savybė, kurios norime iš savo partnerio.[/quote:1z47hveg]

Ne ne, jokios kontroles jis nebande :))

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/11 14:54:05 14:54:05

o Dramblys baloje, koki pagrinda po kojomis turi?
swx

maže

M

1 įrašai

2009/11/11 15:09:27 15:09:27

[quote="Svečias"]Kai buvau jaunutė - tikrai, vyresni vyrai atrodė įdomesni - ir buvo išsilavinę ir pasaulio matę ir patirties visokios įdomios turėjo ir pašnekėti mokėjo ir t.t.
O dabar kai pažiūriu - įdomus man tik bendraamžiai. Va, vakar vienas gerokai pražilęs dėdė aiškino apie savo jaunutę ex draugę ir vis bandė sučiupti mano ranką. O man buvo juokinga. Ir visiškai nesutinku su tuo, kad kai tau 30 ar 40 išgyvenimai panašūs.
O moralas koks..

O koks to vyro vardas buvo, ar jis ne apie mane kalbejo? Na bent pirm. vardo raide? Prasau, prasau.

dramblys.baloj

D

56 įrašai

2009/11/11 17:01:18 17:01:18

Svečias: o Dramblys baloje, koki pagrinda po kojomis turi?
swx

Neturiu nieko sukurto savo.

viešnia ta pati

V

2 įrašai

2009/11/11 21:13:46 21:13:46

dramblys.baloj:
Svečias: Man tai neatrodo baisu, nepadoru ir išsigimėliška (klausimas kodėl tau pačiai tokie žodžiai sukasi galvoje).

Taip galvoja artimi zmones.
Gal tik kada tai savas vaikas, reakcija kitokia butu.

Na, kadangi tu jau mane cituoji, tai pacituosiu a6 tave irgi.
Tai vistik įsiklausyk į tai, ką sako tėvai. "Kas tėvų neklauso, valgo duoną sausą"
Aš matau tiek prieštaravimų tavo pasisakymuose, kad galiu tik pirštu pabaksnoti. O kaip yra tik tau pačiai spręsti. Juk neimsiu čia duoti populiaraus patarimo "pasitarkite su psichologu" iš tiesų - vistik laikoma, kad į romanus su vyresniais vyrais linkusios merginos, kurioms trūko tėvo, bendravimo su juo. Jos taip ir ieško pakaitalo, kas jas paglobos. Beje, tu pati taip ir pasakei - gal įkrės proto, gal pakritikuos tavo aplinką, kai išsiskirsi - nebus gaila laiko, nes būsi kažko išmokusi iš jo. O galiausiai apstulbino paskutinis pasisakymas "nieko nesu sukūrusi". Tiesiog visiškas savęs nuvertinimas, akivaizdus pasitikėjimo savimi trūkumas. Ir net tas kito svečio pasakymas, kad neprisirinksi gyvenimo išminties skaitydama DP forumą apie kitų išgyvenimus.. Tikrai neprisirinksi.

Tiesiog skaitant pasisakymus susidaro įspūdis, kad nori pabėgti iš tėvų, jų neklausyti, kad pabėgtum pas kitą, geresnį tėtuką.

O aš manyčiau, kad tau reikia augti kaip asmenybei, išmokti labiau save vertinti, nepriklausomai nuo kažkokių išorinių pasiekimų. Tau 18, turi pastudentauti, išvažiuoti pagyventi į kitą šalį, pakeisti keletą darbų ir sričių, kol atrasi save. Ir net elementariai kaip žmonės sako - reikia išsilakstyti. Net jei sau atrodai rami ir neklata namisėda. Vistiek ateis momentas, kai pritrūks to išsilakstymo, patirties ir žmonių pažinimo.
O kaip kitaip tu pati kritiškai įsivertinsi tą aplinką? Kaip auklėsi vaikus?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume