Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/10 17:40:40 17:40:40

Pvz man kazkaip keista butu, jei mano mergina butu 10 m vyresne, zinoma meilei metai neesme... bet retkarciais susimastau net gal geriau vyresne, nei tos mergaites kurioms dar tik vejas svilpia ausyse ir cypia del kiekvieno praejusio bachuro... tik neissivaizduoju kokie padarianiai galetu buti tokios draugystes...

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/10 18:12:31 18:12:31

dramblys.baloj: Ieskojau sios temos.
Man 18, jam 30. Mane suzavejo jo kalba, jaunatviskumas ir atviras juokas. Ji zavi jaunos, linksmos ir gyvenima mylincios merginos.

Kuomet 2 zmones yra suauge ir subrendre, amziaus skirtumas tiesiog isnyksta, tampa tik skaiciukas.
O kaip yra, kada vienas is tu dvieju yra labai jaunas?
Ar gali tokia draugyste buti darni? Amzina?

Zvelgiant savo akimis, tai neatrodo baisu, nepadoru ar issigimeliska.
Bet bandau paziuret i tai taip,kaip matytu mano seima: jis nori pasinaudoti, tai senis, tai nepadoru.

Dabar noriu suzinoti ka mano apie tai kiti zmones. Nepazistami.

Viskas šaunu, jei abu patenkinti santykiais. Man gražiau, kai vyras 12 metų vyresnis, negu tiek pat jaunesnis. Nors ir tai - poros reikalas, svarbu abu laimingi

dramblys.baloj

D

56 įrašai

2009/11/10 19:38:57 19:38:57

Persona: sakyčiau, sunku vienareikšmiškai vertint. gali viskas būt gražu, smagu. bet... prisimink ščiogolovaitės ir josios deivydo santykius- nors ir vaiką augina, meilės seilės, bet ji vis tiek vis ką nors lepteli apie amžiaus skirtumą, patirtį ir pan.

Ak ta Sciogolevaite.

[quote:2hlhyxyi]ar nepajus jis noro rodyt savo patirtį, mokyt tave? yra porų, kurios su tokiu skirtumu sėkmingai gyvena, yra ir kitokių.
man dar viena mintis sukas- tu jauna, kažin, kiek tų draugysčių ir patirties buvę? s savo amžiaus draugu viską mokais kartu- kaip tuos santykius kurt, puoselėt. o trisdešimtmetis jau daug išbandęs, matęs, ir jūsų suvokimas gali labai skirtis ir kišti koją...[/quote:2hlhyxyi]

Apie tai galvojau. Kaip paziuresi, taip ir matysi. Galima izvelgt geraja puse jo noro mokinti: salia bus zmogus, zinantis ka daro, padesiantis realiai vertinti visa mane supancia aplinka ir zmones. Gali buti, kad jis ikres man proto - tai yra, net nutrukus pazinciai nebus gaila laiko, jis nebus sugaistas.
Na ir zinoma pilkoji puse: is jaunatviskos tapsiu rimta burbekle, i viska zvelgianti per sudetingai. Kaip sena sena mociute, pikta :)

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/11/10 19:47:24 19:47:24

Taip, kai įsimyli, per rožinius akinius atrodo niekas nesvarbu.bet vieną dieną tenka pradėt žiūrėt atmerktom akim-ir ką-ogi nieko gero iš to skirtumo. Įsimyli jaunesnį-esi kaip mama su vaiku; vyresnis-kaip tau tėvas..
Gali rašyti ir prieštarauti, kad reikšmės neturi, bet ištiesų turi.Be to-visuomenės požiūris. Juk negyvename kitoj planetoj ir tikrai ne kažkaip atrodo, kai pagyvenusi moteriškė eina poroje su į sūnus tinkančiu "vyru"..

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/10 19:55:50 19:55:50

dramblys.baloj:
Apie tai galvojau. Kaip paziuresi, taip ir matysi. Galima izvelgt geraja puse jo noro mokinti: salia bus zmogus, zinantis ka daro, padesiantis realiai vertinti visa mane supancia aplinka ir zmones. Gali buti, kad jis ikres man proto - tai yra, net nutrukus pazinciai nebus gaila laiko, jis nebus sugaistas.

ar tikrai esi įsitikinus, kad būdama 18, gebėsi nepurkštaudama priimti kritiką, pamokymus, kad ir kokių gerų tikslų siekiant jie bus išsakyti? taip, pamokymus išgirstam, bet įvertinam juos dažniausiai tik tada, kai būnam pasielgę pagal save.
neieškok pateisinimų savo draugystei- jei jauti, kad nori būt su juo, tai ir būk. nes dabar jaučias noras apgint save ir savo sprendimą, nors niekas dar nepuola, tik išsako savo nuomonę
tiesiog realiai įvertink, ar sugebėsi priimt jį, tokį, koks yra, savo elgesį, kitų požiūrį.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 19:57:50 19:57:50

mangofruit0406: Taip, kai įsimyli, per rožinius akinius atrodo niekas nesvarbu.bet vieną dieną tenka pradėt žiūrėt atmerktom akim-ir ką-ogi nieko gero iš to skirtumo. Įsimyli jaunesnį-esi kaip mama su vaiku; vyresnis-kaip tau tėvas..
Gali rašyti ir prieštarauti, kad reikšmės neturi, bet ištiesų turi.Be to-visuomenės požiūris. Juk negyvename kitoj planetoj ir tikrai ne kažkaip atrodo, kai pagyvenusi moteriškė eina poroje su į sūnus tinkančiu "vyru"..

Visai gerai atrodo ir džiaugiuosi, jie tokios poros - laimingos.
O visuomenė - argi ne mes patys esame ta visuomenė? nereikia slapstytis už kažkokios beveidės visuomenės.

Svečius

S

18 įrašai

2009/11/10 19:59:06 19:59:06

dramblys.baloj:
Na ir zinoma pilkoji puse: is jaunatviskos tapsiu rimta burbekle, i viska zvelgianti per sudetingai. Kaip sena sena mociute, pikta

Kad nereik to bijot, jau dabar ne ka geresnes pozicijas uzimi Ka jau reiskia tas iskalbingas pasakymas - "Kuomet 2 zmones yra suauge ir [b:393p30a2]subrendre[/b:393p30a2]"?? Tu dabar 14-mete mergaite laikytum pakankamai subrendusia? Juk skiria tik 4 metai 18-metis zmogus - visiskai zalias visom prasmem. Nuo nemokejimo reaguot i daugeli dalyku iki nesupratimo kas jo ateity laukia.Tai yra naturalu - nei minusas, nei pliusas. Tiesiog teiginys, kuri irodo kiekvienas zmogus ir tai tesiasi amziais - jaunas zmogus yra zalias. Ir nesvarbu kad tu isivaizduoji kiek daug esi patyrus ir kaip viska supranti Nesakau, kad metai viska nulemia ir pasako apie zmogu - esme tokia, kad zmogus, beskaitantis sita darnios poros tinklapi tikrai nebus per gyvenima patyres bada, tevu zuti ir pan dalykus. Geriausiu atveju, didziausias sunkumas - chemija mokykloj (realiai viena mergaite cia butent tuo ir yra pasiskundus kaip neiveikiamu sunkumu). 30 metu ir 18 metu - labai didelis metu skirtumas. O ypac kai mergina tokia visazine jau 18-likos budama Kuomet jau zmogui 30+, tai tas 12 metu skirtumas nesijaucia, nes toliau gyvenimas tesiasi gana panasiai, ar tau 30, ar 40,visi daugmaz panasius dalykus isgyvene. 18 metu - anaiptol ne..

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/10 20:06:38 20:06:38

Na gal ir butu galima priprasti prie to, taciau tam reiketu laiko... 10 metu dar nieko, bet pvz kai kirkorovas su pugaciova buvo, apsurdas.... zinoma ten viskas garantuoju buvo del demesio pinigu ir visokiu kitokiu nesamoniu... bet ir seip yra tokiu poru, nu nzn jau 30m skirtumas bent man nepriimtinas tikrai... 10 metu krirtumu sakau dar butu galima kazka galvoti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 20:16:42 20:16:42

Kai buvau jaunutė - tikrai, vyresni vyrai atrodė įdomesni - ir buvo išsilavinę ir pasaulio matę ir patirties visokios įdomios turėjo ir pašnekėti mokėjo ir t.t.
O dabar kai pažiūriu - įdomus man tik bendraamžiai. Va, vakar vienas gerokai pražilęs dėdė aiškino apie savo jaunutę ex draugę ir vis bandė sučiupti mano ranką. O man buvo juokinga. Ir visiškai nesutinku su tuo, kad kai tau 30 ar 40 išgyvenimai panašūs.
O moralas koks..

Nereikia tau kad kas nors mokytų gyventi, are "realiai vertintų" tavo aplinką, tau rašytų pažymius ir galvotų už tave. Išmintis ateina tik su patirtimi ir išgyvenimais, kurių niekas už tave nepatirs. Gyvenimas juk tavo.
Jei myli - mylėk, draugauk, jei nemyli - nedraugauk.

Svečius

S

18 įrašai

2009/11/10 20:28:22 20:28:22

Nesakiau, kad visais atvejais ir visuomet. Taciau 30-metei moteriai normalus 40-metis vyras neturetu sukelt sunkumu ir atrodyt "praziles dedule". Jau cia kas per svajukai Pasakai argumenta, tai atsiliepia "o jeigu dantys pas ji ispuve, tai ka tada daryt?:shock:" Cia visus galimus atvejus aptart, ar kaip?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume