Persona: sakyčiau, sunku vienareikšmiškai vertint. gali viskas būt gražu, smagu. bet... prisimink ščiogolovaitės ir josios deivydo santykius- nors ir vaiką augina, meilės seilės, bet ji vis tiek vis ką nors lepteli apie amžiaus skirtumą, patirtį ir pan.
Ak ta Sciogolevaite.
[quote:2hlhyxyi]ar nepajus jis noro rodyt savo patirtį, mokyt tave? yra porų, kurios su tokiu skirtumu sėkmingai gyvena, yra ir kitokių.
man dar viena mintis sukas- tu jauna, kažin, kiek tų draugysčių ir patirties buvę? s savo amžiaus draugu viską mokais kartu- kaip tuos santykius kurt, puoselėt. o trisdešimtmetis jau daug išbandęs, matęs, ir jūsų suvokimas gali labai skirtis ir kišti koją...[/quote:2hlhyxyi]
Apie tai galvojau. Kaip paziuresi, taip ir matysi. Galima izvelgt geraja puse jo noro mokinti: salia bus zmogus, zinantis ka daro, padesiantis realiai vertinti visa mane supancia aplinka ir zmones. Gali buti, kad jis ikres man proto - tai yra, net nutrukus pazinciai nebus gaila laiko, jis nebus sugaistas.
Na ir zinoma pilkoji puse: is jaunatviskos tapsiu rimta burbekle, i viska zvelgianti per sudetingai. Kaip sena sena mociute, pikta :)