Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Didelis amžiaus skirtumas

Didelis amžiaus skirtumas

teta

T

171 įrašai

2009/01/17 19:56:17 19:56:17

Jis mane pamate pries savaite, nezinau, kuo patikau as, bet jis issiskyre is visu tame mieste buvusiu vyru: isvaizda, rubais, stiliumi- viskuo. Man sake, kad tais vyrais pasitiketi negalima, bet jo akys buvo atviros ir geros, todel nieko blogo neatsitiko. Netiesa, kad su jaunesniu vyru jautiesi, kaip su sunumi. Vyras yra vyras, jei jis tikrai vyras, net jei jis 20 metu jaunesnis. Man sake, kad as sudauzysiu jo sirdi, as to nenorejau, bet noras patikti nugalejo. Vakar, atsisveikindamas jis pasake, kad mane myli, o siandien as isskridau is to miesto.
Seip mintys, nes ilgesys sirdi grauzia...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 08:18:47 08:18:47

Ir daug tokių graužimų bus . Vaikai laikinai mėgsta su motinomis būti, paskui nori tapti savarankiški. Niekaip nesuprantu ryšių su daugiau nei 5 metais jausnesniais vyrais. Žinoma, nekalbu apie vienos nakties nuotykį, apkvaitus nuo alkoholio ar dar ko nors...
Viską daryčiau, kad tik atmuščiau sūnų nuo tokios motušės, jei jam užeitų tokis aptemimas. Argi nėra aplinkui neblogų bendraamžių?

Juxtys

J

11 įrašai

2009/01/22 14:00:55 14:00:55

Aš patarčiau daugumai per daug nesureikšminti amžiaus skirtumo. Juk tai tai numeriukas pase. Pasitaiko 30-mečių, kurie elgiasi kaip vaikai ir vaikų, kurie elgiasi kaip 30-mečiai

EvaLiu

E

6 įrašai

2009/01/22 19:23:21 19:23:21

teta: Jis mane pamate pries savaite, nezinau, kuo patikau as, bet jis issiskyre is visu tame mieste buvusiu vyru: isvaizda, rubais, stiliumi- viskuo. Man sake, kad tais vyrais pasitiketi negalima, bet jo akys buvo atviros ir geros, todel nieko blogo neatsitiko. Netiesa, kad su jaunesniu vyru jautiesi, kaip su sunumi. Vyras yra vyras, jei jis tikrai vyras, net jei jis 20 metu jaunesnis. Man sake, kad as sudauzysiu jo sirdi, as to nenorejau, bet noras patikti nugalejo. Vakar, atsisveikindamas jis pasake, kad mane myli, o siandien as isskridau is to miesto.
Seip mintys, nes ilgesys sirdi grauzia...

Panasu, kad grizot is Egipto:)

Gegutė

G

3 įrašai

2009/01/24 11:35:54 11:35:54

Aisku, kad gali. Viskas imanoma

teta

T

171 įrašai

2009/01/29 21:51:48 21:51:48

Svečias: Ir daug tokių graužimų bus . Vaikai laikinai mėgsta su motinomis būti, paskui nori tapti savarankiški. Niekaip nesuprantu ryšių su daugiau nei 5 metais jausnesniais vyrais. Žinoma, nekalbu apie vienos nakties nuotykį, apkvaitus nuo alkoholio ar dar ko nors...
Viską daryčiau, kad tik atmuščiau sūnų nuo tokios motušės, jei jam užeitų tokis aptemimas. Argi nėra aplinkui neblogų bendraamžių?

Sveciau, as teta, o tu jau bobute

strateg37

S

265 įrašai

2009/01/30 08:15:00 08:15:00

reda246: Amzius nera svarbus, svarbiausia yra tarpusavio santykiai, meile, harmonija...

amzius yra svarbus kai atrodai ne pagal metus..o ir renkamasi partneri pagal tai kaip tau idomu su juo buti..as netgi cia DP pastebejau moteru kurios budamos 46 atrodo kaip 40metes ir ,tokiu kurios budamos 30ties atrodo kaip 40meties..ir jei as bendrauciau su kažkuria is tu moteru,kažin ar kas pastebetu ta metu skirtuna tarp musu.. yra kelios kategorijos vyru ir moteru.. kai kam reikia draugo globejo/tevo,kai kam reikia drauges globejos /motinos.. ir jie su su savo partneriais jaučiasi saugiai ir patogiai..ir nebutinai juos domina partnerio finansinis užnugaris..

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/30 11:12:06 11:12:06

Jei zmogus nori globejo, tarkim jo tokia nesavarankiska natura, tai visai nesvarbu, ar susiras partneri vyresni , ar jaunesni, visvien sedes isizioje ir lauks , kad kas jais pasirupintu. Normalus vyrai jauciasi vyrais, o ne berniukais su bet kokio amziaus moterims. O tie, kurie taip nesugeba, ir bus visa gyvenima pastumdeliai. Tikros moterys jauciasi moterimis, o ne globejomis irgi su bet kokio amziaus vyrais. Tikros moterys tuos pastumdelius tiesiog pastumia is kelio.

dramblys.baloj

D

56 įrašai

2009/11/10 13:40:28 13:40:28

Ieskojau sios temos.
Man 18, jam 30. Mane suzavejo jo kalba, jaunatviskumas ir atviras juokas. Ji zavi jaunos, linksmos ir gyvenima mylincios merginos.

Kuomet 2 zmones yra suauge ir subrendre, amziaus skirtumas tiesiog isnyksta, tampa tik skaiciukas.
O kaip yra, kada vienas is tu dvieju yra labai jaunas?
Ar gali tokia draugyste buti darni? Amzina?

Zvelgiant savo akimis, tai neatrodo baisu, nepadoru ar issigimeliska.
Bet bandau paziuret i tai taip,kaip matytu mano seima: jis nori pasinaudoti, tai senis, tai nepadoru.

Dabar noriu suzinoti ka mano apie tai kiti zmones. Nepazistami.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/10 17:23:16 17:23:16

sakyčiau, sunku vienareikšmiškai vertint. gali viskas būt gražu, smagu. bet... prisimink ščiogolovaitės ir josios deivydo santykius- nors ir vaiką augina, meilės seilės, bet ji vis tiek vis ką nors lepteli apie amžiaus skirtumą, patirtį ir pan.
tas amžius mažiau jaustųs, jei tau būtų 40, o jam 50, o dabar... ar nepajus jis noro rodyt savo patirtį, mokyt tave? yra porų, kurios su tokiu skirtumu sėkmingai gyvena, yra ir kitokių.
man dar viena mintis sukas- tu jauna, kažin, kiek tų draugysčių ir patirties buvę? s savo amžiaus draugu viską mokais kartu- kaip tuos santykius kurt, puoselėt. o trisdešimtmetis jau daug išbandęs, matęs, ir jūsų suvokimas gali labai skirtis ir kišti koją...

o šiaip- jei tikrai esi laiminga, bandyk. tik vilčių didelių kol kas nereiktų dėt

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume