kora: Vakar popiete, kaip zadejau, su dukra pravaziavau taku link Nemencines.
Pora valandu prabego nuostabiai, smagiai. Tuo paciu turejom gera proga padiskutuoti, sugretint studijas ir studentu laisvalaikio leidima praeity ir siu dienu... Saule, gaivus vejas, ypac leidziantis nuo kalno ties Antaviliais, misko kvapas, pauksciai, cia pat zmones, bezujantys masinom - ir saugu, ir nebaisu, ir viens kitam nemaiso, tiesiog pasaka, civilizacija ir gamta greta. Taciau, liudna, bet pripazint reiketu, kad tik kalnu dviratis, kuri Hoomeris minejo, siai dienai puikiai tinka takui, pavargusiam ir apleistam zmoniu. Asfalto naujo lopineliai reti ir kuklus, priverstiniai tik ties sodais bei naujom namu statybom, o viso tako asfaltas senas, suskeldejes, pusu saknu lyg raukslem isvagotas, kai kur dingstantis po laipais bei purvais, kai susiaureja, ersketroziu, saltalankiu, avieciu sakos nemaloniai netycia liecia plikas rankas... mini pedalus, o dviratis lyg vietoj, lyg ratai kibtu su zeme.
Smagu, taciau siandiena nesinoretu ant to pacio dviracio atsisesti, reiketu paieskoti dviracio kalnu.
O kaip faina O aš irgi žadėjau pralėkti tuo keliu, bet dar nebuvo laiko to padaryti, o vienam nelabai įdomu važiuot...Mat sukūriau šią temą ir tema išsirutuliojo į visai kitą pusę ir tapo dviračio pirkimo konsultacinė tema, bet vis tiek smagu pabendraut ir pasidalinti savo nuomone apie dviračius
O jeigu jau prakalbom apie padangas ir apsaugas nuo purvo, tai tame puslapyje taip pat nemažas jų pasirinkimas, bet aš nemačiau, o gal neatkreipiau dėmesio , kad plento dviračiai butų su purvasargiais ,netgi nematau, kad su jais butų pardavime, bet viska galima pritvirtinti šiais laikais Taip pat dar paminėsiu labai aišku faktą, jog plento dviračiai yra daug lengvesni už kalnų, tačiau abu turi savo pliusų ir minusų. Asmeniškai, aš jau neįsivaizduoju dviračio be amortizatorių , kadangi keliams , o ypač dviračiu takams trūksta lėšų , tad artimiausiu metu negalėsime džiaugtis gerais dviračių takais ar bent jų buvimu