Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisRenginiai ir laisvalaikis → Mink dvirati, kol dar jaunas :)

Mink dvirati, kol dar jaunas :)

hoomeris

H

57 įrašai

2009/09/19 13:39:03 13:39:03

marabu: Megstu vazineti dviraciu, bet kazkaip dazniausiai pralekiu kai atostogauju Nidoje ar Druskininkuose - ten ne taip pavojinga atrodo. O Vilniuje nardyti tarp gausybes zmoniu man pernelyg ekstremalu.

Marabu, vieni juk mėgsta ekstremalumą, kitiems atrodo, kad tai yra pavojinga ir važinėja ten , kur ramu ir nėra daug žmonių
Suprantama, jog vyresnio amžiaus dviratininkai mėgsta važinėti lėtai ir atsargiai, bet jaunimas mėgsta lakstyti

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/24 19:05:15 19:05:15

Ne tik vyresni zmones megsta ramiai minti pedalus... Nesu senbezda kol kas, bet man daug maloniau be draskymosi ir lakstymo pavazineti. Nes tai priimu kaip poilsi.

hoomeris

H

57 įrašai

2009/09/25 12:23:55 12:23:55

Svečias: Ne tik vyresni zmones megsta ramiai minti pedalus... Nesu senbezda kol kas, bet man daug maloniau be draskymosi ir lakstymo pavazineti. Nes tai priimu kaip poilsi.

Na labai atsiprašau, kad jus įžeidžiau mielas sveteli Tad sakykime, kad yra viena grupė dviratininkų ekstremalų, o kita anti-ekstremalų

Bet aš greitai lakstydamas irgi pailsiu, kaip ir lėtai važiuodamas - ir tas ir tas man yra poilsis, todėl aš šiuo klausimu nesiginčysiu

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/28 13:59:31 13:59:31

Kiekvienam savo, tad nera ko pyktis...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/29 19:17:40 19:17:40

Sala vakarai - teks dviracius uzrakint...

marabu

M

241 įrašai

2009/09/30 15:52:26 15:52:26

Och tu velnias - pasirodziau kaip bebaigianti krioshti senutele... Na, ka padarysi. Kiekvieno skirtingi pomegiai. Teks gerai perkratyti savuosiu - gal turiu daugiau senutems budingu laisvalaikio praleidimo budu...?

hoomeris

H

57 įrašai

2009/10/04 11:10:59 11:10:59

marabu: Och tu velnias - pasirodziau kaip bebaigianti krioshti senutele... Na, ka padarysi. Kiekvieno skirtingi pomegiai. Teks gerai perkratyti savuosiu - gal turiu daugiau senutems budingu laisvalaikio praleidimo budu...?

Aš nenorėjau nieko įžeisti, bet pastebėjau, jog dėl to kilo nesusipratimas ir reikia jį ištaisyti
Kaip Marabu paminėjo - kiekvieno skirtingi pomėgiai ir kiekvienas važinėja , kaip nori ir kaip jam patinka.

featasd

F

1 įrašai

2009/12/23 07:02:38 07:02:38

Sveiki norejau paklausti kokioje parduotuveje geriausiai pirkti pelentini dvirati (kad nebutu blogos konstrukcijos arba prastos dalys).

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/12/23 07:18:19 07:18:19

featasd: Sveiki norejau paklausti kokioje parduotuveje geriausiai pirkti pelentini dvirati (kad nebutu blogos konstrukcijos arba prastos dalys).

Parduotuvė nesvarbu, pirk kurioje labiau patiks, kur nulaidą duos ar pan.
Svarbu koks tai dviratis. Net gamintojas nėra labai jau svarbus, nes gamintojai negamina viso dviračio, o daro tik rėmą, balnelį, vairą... (kartais tik rėmą, o kartais net ir to nedaro, o surenka dviratį iš dalių), o visas kitas dalis perka iš tų dalių gamintojų, kurių yra keletas (Shimano, Suntour...), tad dviračio gerumas priklauso nuo jo komplektacijos ir panaudotų komponentų. Tų dalių gerumą irgi apibrėžia ne firmos pavadinimas, kiekviena firma gamina kelias, ar net keliolika dalių serijų, nuo skirtų visiškai pigiems dviračiams, iki super lengvų, brangių ir tt. Skirtingų firmų, dviračiai gali skirtis tik rėmu ir balneliu o visu kitu būti identiškais, tad labiausiai reikia domėtis kokia dviračio komplektacija ir kokia kaina už tai prašoma...

teta

T

171 įrašai

2009/12/23 22:44:20 22:44:20

hoomeris:
marabu: Megstu vazineti dviraciu, bet kazkaip dazniausiai pralekiu kai atostogauju Nidoje ar Druskininkuose - ten ne taip pavojinga atrodo. O Vilniuje nardyti tarp gausybes zmoniu man pernelyg ekstremalu.

Marabu, vieni juk mėgsta ekstremalumą, kitiems atrodo, kad tai yra pavojinga ir važinėja ten , kur ramu ir nėra daug žmonių
Suprantama, jog vyresnio amžiaus dviratininkai mėgsta važinėti lėtai ir atsargiai, bet jaunimas mėgsta lakstyti

Koks cia ekstremalumas pesciuosius gasdinti? Ir nesvaik, kad tai geras bruozas - jaunimui. Tai nepagarba ir net chuliganizmas, su amzium nieko bendro neturintis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume