Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisRenginiai ir laisvalaikis → Mink dvirati, kol dar jaunas :)

Mink dvirati, kol dar jaunas :)

vielikas

V

1 įrašai

2009/08/04 12:45:43 12:45:43

Siaip tokie servisai yra visose rimtesnese dviraciu parduotuvese - nuvezk ten savo dvirati ir turetu pataisyti. Tik va nezinau, ar jie dar apsiima taisyti visai kledarelius, ir ar nepradeda knisti proto, kad geriau pirkti NAUJA ir is ju...

zitukaas

Z

1 įrašai

2009/08/11 14:04:11 14:04:11

O jeigu senas? Tada nebemint? Mano mociutei jau tuoj 85, o i parduotuve ir baznycia ji tik dviraciu mina. Dviratis - labai geras dalykas. Reikia vaikus prie ju pratinti nuo mazumes, bet kartu nepamirsti, kad ir paciam naudinga paminti.

hoomeris

H

57 įrašai

2009/08/21 14:05:17 14:05:17

zitukaas: O jeigu senas? Tada nebemint? Mano mociutei jau tuoj 85, o i parduotuve ir baznycia ji tik dviraciu mina. Dviratis - labai geras dalykas. Reikia vaikus prie ju pratinti nuo mazumes, bet kartu nepamirsti, kad ir paciam naudinga paminti.

Aš tikiu, kad tavo močiutė mina į bažnyčia dviračiu, nes bažnyčia ne prie pat namų, nes manoji močiutė taip pat su dviračiu kiekvienam yra naudinga minti dviračiu

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/03 14:10:12 14:10:12

Dviratis - mano kasdienybe. I darba, is darbo, i vakarelius. Smagiausia, kad kai vaziuoji dviraciu, reciau prisigeri Nes zinai, kad reikes mint.

AstaP.

A

56 įrašai

2009/09/03 21:01:33 21:01:33

Kaune daug dviraciu vaziuojanciu sutiksi Panemunes sile, dviraciu take palei Nemuna iki pat Santakos, o po to per Vilijampoles tilta i kaire ir iki paciu Lampedziu naujuoju dviraciu taku....labai smagu.....uztrunka pusantros valandos i viena puse, o km nemazai.....gryzti kaip naujai gimes.....

hoomeris

H

57 įrašai

2009/09/07 16:26:10 16:26:10

AstaP.: Kaune daug dviraciu vaziuojanciu sutiksi Panemunes sile, dviraciu take palei Nemuna iki pat Santakos, o po to per Vilijampoles tilta i kaire ir iki paciu Lampedziu naujuoju dviraciu taku....labai smagu.....uztrunka pusantros valandos i viena puse, o km nemazai.....gryzti kaip naujai gimes.....

Labai faina gaila, kad Kaune, o ne Vilniuje

kora

K

2495 įrašai

2009/09/07 19:43:48 19:43:48

Svečias: Dviratis - mano kasdienybe. I darba, is darbo, i vakarelius. Smagiausia, kad kai vaziuoji dviraciu, reciau prisigeri Nes zinai, kad reikes mint.

Is tiesu, svarbu neprarasti atminties, kad asfaltas prie veido nepriartetu netiketai (to jums netaikiau, prisiminimai, ne apie save taip pat). As megau geru dviraciu vazineti, kol jo nepavoge vagiai, o dabar... turbut dar neatejo laikas issirinkti, bet zinau, kad jis ateis.

hoomeris

H

57 įrašai

2009/09/08 09:06:26 09:06:26

kora:
Svečias: Dviratis - mano kasdienybe. I darba, is darbo, i vakarelius. Smagiausia, kad kai vaziuoji dviraciu, reciau prisigeri Nes zinai, kad reikes mint.

Is tiesu, svarbu neprarasti atminties, kad asfaltas prie veido nepriartetu netiketai (to jums netaikiau, prisiminimai, ne apie save taip pat). As megau geru dviraciu vazineti, kol jo nepavoge vagiai, o dabar... turbut dar neatejo laikas issirinkti, bet zinau, kad jis ateis.

Važinėti su dviračiu kartais būna ekstremalu, ypač jei mėgsti lakstyti, kaip pašėlęs
O kad nepavogtų dviračio, reikia įsitaisyti signalizaciją arba antiblokavimo sistemą aš aišku juokauju, bet manau, kad greitai bus įmanoma tai padaryti
Ir kol dar geri orai nepasibaigė , reikia mėgautis dviračiu

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/09 11:56:36 11:56:36

Gal zinote, kur butu galima nusipirkti vaziuojanti senovini dvirati, su krepseliu priekyje pirkiniams ir panasiai? Vilniuje nezinau tokiu vietu.

hoomeris

H

57 įrašai

2009/09/09 14:17:20 14:17:20

Svečias: Gal zinote, kur butu galima nusipirkti vaziuojanti senovini dvirati, su krepseliu priekyje pirkiniams ir panasiai? Vilniuje nezinau tokiu vietu.

šiaip Vilniuje dviračiu parduotuvių yra nemažai, tačiau su krepšeliu nėra labai populiarūs, todėl jų ir nėra labai daug. Internetinėje parduotuvėje mačiau yra pirkti. Reikia pasidomėti ar tokiais prekiauja dviračiu parduotuvės ir ar gali užsakyti. Yra ir dar vienas variantas, nusipirkti patinkanti dvirati ir krepšelį atskirai prisitvirtinti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume