Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisGyvūnėlių mylėtojams → kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

Leo

L

543 įrašai

2009/05/14 15:08:15 15:08:15

Reziumuojant keliu dienu patirti.
Su kaimynais kalbet beviltiska, reaguoja tik i grasinimus, isbandyta ne viena karta su ivairiomis problemomis.
Policija atpuola, nes reagavimai i skundus uztrunka per ilgai. As jau ir taip menesi kaip zombis vaikstau. Krito darbingumas. Nebent lygiagreciai su kitomis priemonemis.
KTU radioelektronikos studentu sukonstruotas ultragarsas puikiai padeda, bet kazkodel padare per galinga. Kitoje puseje esantys kaimynai skundziasi galvos svaigimu. As pats irgi negaliu uzmigt, nes kol ijungtas pykina ir galva svaigsta. Suns seimininkai nesiskundzia, maciau tik vaiksciojo sunerime aplink savo nama bet jauciu nesuprato kas darosi.
Kolkas problema sprendziu oriniu sautuvu. Tik labai ikyrus reikalas, nes reikia kas pusvalandi keltis po viena isaut.
Siandien atveze profesionalu nepageidaujamu gyvunu baidymo ultragarsa. Veikia tik 15 m atstumu, 90 laipsniu kampu. Su judesio davikliu, isijungia tik kai gyvunas patenka i saugoma zona. Pardavejai zadejo, kad zmonem nekenksmingas.
to be continued...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/14 17:51:34 17:51:34

va kas atsitinka kai zmones nebemoka kalbetis ..yra prisitempiama visokiu baisiausiu ultragarsu ir gasdinami kaimynai...
cia jus reiketu uzdaryti...nes butent nenormalus jus o ne jusu kaimynai...
dziaugiuos kad gyvenu tarp normaliu zmoniu ir suo mano neloja

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/14 17:58:30 17:58:30

o tai kur jus izhvelgiate shuns (ir jos sheimininku) elgesio normaluma?

O su nenormaliais tai ir priemones nenormalios ....

Leo

L

543 įrašai

2009/05/14 19:19:17 19:19:17

ADRIJANA: va kas atsitinka kai zmones nebemoka kalbetis ..yra prisitempiama visokiu baisiausiu ultragarsu ir gasdinami kaimynai...
cia jus reiketu uzdaryti...nes butent nenormalus jus o ne jusu kaimynai...
dziaugiuos kad gyvenu tarp normaliu zmoniu ir suo mano neloja

Mano kantrybe gelezine, bet si karta jau i pabaiga. Ir taip didziuojuosi savimi, kad vis dar ieskau humanisku problemos sprendimo bud, o ne einu paprasciausiu keliu. Dauguma jau po pirmos nemigos savaites butu uzmuse ta suni....

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/14 19:22:09 19:22:09

ko neinat ir nesnekat su kaimynais ? cia yra civilizuotas budas
sunys loja ..ypac mazi..seimininkai aisku turetu drausmint..bet kartais net nesudrausminsi..jie jau tokie yra ..tokios veisles...
kaimynu dukryte naktim verkia kartais tai ka man dabar daryt ? juk toks pat gyvas padaras kaip ir suniukas

Leo

L

543 įrašai

2009/05/14 19:30:26 19:30:26

ADRIJANA: ko neinat ir nesnekat su kaimynais ? cia yra civilizuotas budas
sunys loja ..ypac mazi..seimininkai aisku turetu drausmint..bet kartais net nesudrausminsi..jie jau tokie yra ..tokios veisles...
kaimynu dukryte naktim verkia kartais tai ka man dabar daryt ? juk toks pat gyvas padaras kaip ir suniukas

Adriana patikek, jei butu galimybe tikrai pokalbiu spresciau. Kaimynai yra piktybiski ir specialiai stengiasi kenkti. Anksciau nelegaliai prekiaudavo alkoholiu. Pastoviai prie namu slaistydavosi itartini zmones. Policija gaudavo kysius ir nieko nesiprende. Uzsukau kaip reikiant, tai ismeziau visa prekyba su visais korumpuotais policininkais. Dabar mes didziausi priesai.
Jie turejo du panasius sunis. Ilga laika juos laikydavo nepriristus, ateidavo pas mane i kiema, iskapstyvo ir pridergdavo gelynus, sugadino veja. Vaikai bijodavo i kiema iseiti. Daugkartiniai prasymai priristi nepadejo. Tada !savo! kieme palikau mesos su metoprololiu. Vienas is sunu nustipo. Antra laiko prirista specialiai musu puseje ir i jokias kalbas nereaguoja...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/14 19:37:22 19:37:22

nu suprantu kaip jums sunku , nu bet kaip galima zudyti nekalta gyvuna..gi jam skauda ..jis mirsta..jis gi nekaltas kad jo seimininkai nevisprociai..

Leo

L

543 įrašai

2009/05/14 19:41:49 19:41:49

ADRIJANA: nu suprantu kaip jums sunku , nu bet kaip galima zudyti nekalta gyvuna..gi jam skauda ..jis mirsta..jis gi nekaltas kad jo seimininkai nevisprociai..

Mano poziuris siuo klausimu pakankamai pragmatiskas ir be jokios lyrikos.

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/05/14 21:49:34 21:49:34

nata002: Imbiero arbata, kadangi šiek tiek išmanau apie šunis, galiu pasakyt, kad šuo NĖRA PSICHIŠKAI NESVEIKAS, JEI JIS LOJA. IR tai nereiškia, jog jis agresyvus. Galbūt agresyvus jo šeimininkas....

Gerbiama Nata002, Leo aprašyto kaimynų šuns aš neapkaltinau agresyvumu ir tikrai neteigiau, kad jis loja dėl to, kad psichiškai nesveikas. Psichiškai nesveikas miauktų arba gaidžiu giedotų (iš karto įspėju, kad čia juokauju )
Mano parašytas sakinys "<...>šio gyvūno yra sutrikusi psichika (priežastys gali būti labai įvairios). <...>" nediagnozuoja ar šuo psichiškai sveikas ar nesveikas - o teigia, kad šuo [i:f5qeos15]turi[/i:f5qeos15] psichikos sutrikimo [i:f5qeos15]problemų[/i:f5qeos15] ir to [u:f5qeos15]priežastys gali būti labai įvairios[/u:f5qeos15]. ir 99 % atveju dėl to kaltas šeimininkas, kas ir paaiškėjo iš tolimesnių Leo laiškų.
Ir visiškai neprieštarauju jums, kad normalus šuo loja. Apie tai ir išdesčiau pirmame savo pasisakyme. Beje mano šuo taip pat labai smagiai skalija, jei kas prieina prie durų. Bet paryčiais tai jis, kaip ir visi mes, miega kaip barsukas Ir abu katinai miega ir žiurkė miega Išvardinau beveik visus, nes kategoriškai lieku prie savo nuomonės, kad agresyvius gyvūnus reikia užmigdyti, o prieš agresyvius kaimynus reikia kovoti. Nes neišsimiegojęs žmogus, deja irgi tampa neprognozuojamas ir socialiai pavojingas. Manau teko girdėti apie kankinimo būdus, kai paromis neleidžia užmigti. Rezultate žmonės išprotėja. Absoliučiai nelinkiu tokio likimo Leo, todėl siūlau pasitelkti visą dar likusią kantrybę ir kovoti teisinėmsi priemonėmis, nes kitos priemonės iki visokių nesamoningų Linčo teismų nuveda...
Beje, Leo, man jau labai rimtai parūpo tas ultragarso prietaisėlis

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 06:16:09 06:16:09

Leo: Sveiki visi,
Kaimynai isigijo ziauriai bjauru suni. Kiekviena diena nuo 4:30 iki 8 ryto atsisukes i musu langus loja. Ar kokiu variantu uzciaupt? Kazkaip jauciu, kad jei kito sprendimo nerasiu suniui gyvent liko kokios dvi paros...

Leo, kokios veisles suni turite pats

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume