Gerbiama Nata002, Leo aprašyto kaimynų šuns aš neapkaltinau agresyvumu ir tikrai neteigiau, kad jis loja dėl to, kad psichiškai nesveikas. Psichiškai nesveikas miauktų arba gaidžiu giedotų (iš karto įspėju, kad čia juokauju )
Mano parašytas sakinys "<...>šio gyvūno yra sutrikusi psichika (priežastys gali būti labai įvairios). <...>" nediagnozuoja ar šuo psichiškai sveikas ar nesveikas - o teigia, kad šuo [i:30ho9t75]turi[/i:30ho9t75] psichikos sutrikimo [i:30ho9t75]problemų[/i:30ho9t75] ir to [u:30ho9t75]priežastys gali būti labai įvairios[/u:30ho9t75]. ir 99 % atveju dėl to kaltas šeimininkas, kas ir paaiškėjo iš tolimesnių Leo laiškų.
Ir visiškai neprieštarauju jums, kad normalus šuo loja. Apie tai ir išdesčiau pirmame savo pasisakyme. Beje mano šuo taip pat labai smagiai skalija, jei kas prieina prie durų. Bet paryčiais tai jis, kaip ir visi mes, miega kaip barsukas Ir abu katinai miega ir žiurkė miega Išvardinau beveik visus, nes kategoriškai lieku prie savo nuomonės, kad agresyvius gyvūnus reikia užmigdyti, o prieš agresyvius kaimynus reikia kovoti. Nes neišsimiegojęs žmogus, deja irgi tampa neprognozuojamas ir socialiai pavojingas. Manau teko girdėti apie kankinimo būdus, kai paromis neleidžia užmigti. Rezultate žmonės išprotėja. Absoliučiai nelinkiu tokio likimo Leo, todėl siūlau pasitelkti visą dar likusią kantrybę ir kovoti teisinėmsi priemonėmis, nes kitos priemonės iki visokių nesamoningų Linčo teismų nuveda...
Beje, Leo, man jau labai rimtai parūpo tas ultragarso prietaisėlis
Zinok tas gamyklinis nieko vertas arba reikia labai arti prie suns atnesti:)