Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisAutomobiliai ir motociklai → Tikri vyrai - tik su BMW?

Tikri vyrai - tik su BMW?

mprincas

M

9 įrašai

2009/02/07 16:20:40 16:20:40

artimiausias smartu servisas yra vilniuje, , buvo kaune, dabar persikele y vln, pazystu savininka.. tad nereikia y warshuva vaziuot. uzsiima tik smartais suteikia garantijas.

mprincas

M

9 įrašai

2009/02/07 16:29:18 16:29:18

enjoyer: Beda,kad sunku rasti kazka is ne bmw/audi/vw/mb galingu ir geru auto. Lietuvoje kitos markes ne itin vertinamos. Pardavejai veza praktiskai tik tautomobilius. As visa gyvenima vazinejau tik su japoniskom auto ir jos man geriausios. Ypac kalbant apie lexus, tai joks vokiskas produktas jiems neprilygsta. Tik,kad dauguma zmoniu tiesiog nenori to suprasti, nes "vokiska kokybe" jiems yra sventa. O grynai del bmw, tai praktiskai dauguma(isskyrus keleta modeliu) ju "rukytu" mano 270ag volvo dulkes. Skirtumas tik tas,kad man nuo to nei pailgeja, nei patrumpeja. Ne taip kaip daugumai "bemewe" vairuotoju...

vargsiukas su volvo, galingiausia versija turi ir manai kad rukytu, na taip jei lygintume su 318, o jei su M3 M5, na uztektu ir mazalitrazio dyzeliuko 320 alpina e46 kebule, verktum, matydamas tolstanti grazuoli bmw ir valganti tik 5.6 litro degalu miesto rezimu. palyginant kad taviski tuo momentu vargsta kaip min su 14 ltr tad stumkit kiek norit, bet BMW "nepaprastai malonu vairuoti".. o jei dar kam kyla kokiu tai gincu del kazkokiu tai markiu automobiliu, ziurekit tikru profesionalu laida TOP GEAR, ten vyrukai nesiparina ispeikdami masinas kainuojancias ir po 1000000 svaru... sekmes gincuose. (uz sena BMW geriau tik naujas BMW).

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/02/07 16:52:12 16:52:12

O kas lygina su M5? Ar M3? Skaityk is naujo. Dauguma modeliu. Be to, cia kaip pvz sakau tik. Man nei silta nei salta kas ir kaip mane lenkia. Gali ir su Zaz'u aplenkt. As vazuosiu toliau savo greiciu. O "bambalu" vairuotojai to tikrai nepakestu. Pultu vytis ir lenkti atgal. Antras dalykas, vairavau ne viena "bambala", nu nepatinka man tos auto nors uzmusk. Trecias dalykas, del manes, kad ir 30l tegul mieste ryja. Kuro sanaudos man pacioj paskutinej vietoj. Ketvirtas dalykas, jei tau TOP GEAR yra profesionali laida - na, atsiprasau... Daugiau nebeturiu komentaru.

Takam

T

66 įrašai

2009/02/07 17:06:32 17:06:32

enjoyer: O kas lygina su M5? Ar M3? Skaityk is naujo. Dauguma modeliu. Be to, cia kaip pvz sakau tik. Man nei silta nei salta kas ir kaip mane lenkia. Gali ir su Zaz'u aplenkt. As vazuosiu toliau savo greiciu. O "bambalu" vairuotojai to tikrai nepakestu. Pultu vytis ir lenkti atgal. Antras dalykas, vairavau ne viena "bambala", nu nepatinka man tos auto nors uzmusk. Trecias dalykas, del manes, kad ir 30l tegul mieste ryja. Kuro sanaudos man pacioj paskutinej vietoj. Ketvirtas dalykas, jei tau TOP GEAR yra profesionali laida - na, atsiprasau... Daugiau nebeturiu komentaru.

Penktas dalykas - esi melagis ir nevairaves jokio bmw....moki is pavydo, neapykantos, kazkokio nepilnavertiskumo jausmo tik purvus drebti...

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/02/07 17:28:10 17:28:10

Kai kurie zmones tikrai keisti esat. Negi pagal jus visiems turi patikti vienodi dalykai? O jei jau nuomones nuo JUSU skiriasi, tai reiskia kiti yra melagiai, debilai ir t.t.?

P.s. labai jau gerai zinai ka as vairaves, ko nevairaves. Pagal tave, jei jau vairavau "bambala" tai jau jis man turi buti geriausia auto?

Ai, tiek to. Vienodu nuomoniu niekada nebus. Del to ir karai kyla.... Bet ir gyvent idomiau.

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/07 18:32:27 18:32:27

Nu tai ir is diskusiju matosi, kad BMW vairuotojas-tai diagnoze...
duodam durniam kelia...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/07 19:09:43 19:09:43

mprincas: Mulkis yra tas kuris nesugeba isigyti auto kurio nori.

Auto kurio noriu kainuoja 3,4 milijonus. As jo nesugebu isigyti, o jei galeciau tai matyt pagaileciau pinigu ir pastatyciau geriau kokia mokykla. Taip matyt as del to esu mulkis ... arba tamstos kartele yra tiesiog zemai. Zinai kaip... uzsidedi sau kartele kad nori opelio ir jautiesi ne mulkis ana isigijes.

mprincas: vokiski auto yra neblogos kokybes, kad ir paprastutis opelis- vertinu.

Na pala taigi pagal tu paciu vokieciu TUV certifikavimo centro ataskaita pirmas septynias vietas pagal kokybe uzima japoniskos masinos. BMW 9 vietoje.
Kas del anglisku masinu... nu ka as zinau. Vazineju ir nei ten genda nei ka. Va reno turejau tai tikrai nuolat gesdavo, bimbalui apskritai varikli uzkale.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/07 19:15:17 19:15:17

mprincas: artimiausias smartu servisas yra vilniuje, , buvo kaune, dabar persikele y vln, pazystu savininka.. tad nereikia y warshuva vaziuot. uzsiima tik smartais suteikia garantijas.

Hmm tikrai noreciau isgirsti smarto savininka ir vairuotoja kas jiems imponuoja siose masinytese.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/07 19:43:01 19:43:01

mprincas: artimiausias smartu servisas yra vilniuje, , buvo kaune, dabar persikele y vln, pazystu savininka.. tad nereikia y warshuva vaziuot. uzsiima tik smartais suteikia garantijas.

Smarta gali pataisyti bet kuriame garaze. O jei kalbeti apie garantinius auto, jiems reikia oficialuas serviso, kuris yra Varsuvoje.

ps: jei kalbame aoie smart, tai nevadinkime tokio daikto automobiliu.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/07 19:51:39 19:51:39

enjoyer: Beda,kad sunku rasti kazka is ne bmw/audi/vw/mb galingu ir geru auto. Lietuvoje kitos markes ne itin vertinamos. Pardavejai veza praktiskai tik tautomobilius. As visa gyvenima vazinejau tik su japoniskom auto ir jos man geriausios. Ypac kalbant apie lexus, tai joks vokiskas produktas jiems neprilygsta. Tik,kad dauguma zmoniu tiesiog nenori to suprasti, nes "vokiska kokybe" jiems yra sventa. O grynai del bmw, tai praktiskai dauguma(isskyrus keleta modeliu) ju "rukytu" mano 270ag volvo dulkes. Skirtumas tik tas,kad man nuo to nei pailgeja, nei patrumpeja. Ne taip kaip daugumai "bemewe" vairuotoju...

Man patinka Alfa Romeo, Saab, Volvo, Jaguar, Lexus. Bet as nesu toks turtingas kad galeciau isigyti auti, kuiris pastoviai genda, kuris naudoja daug kuro, kuris velniskai greit nuverteja ir pan. As esu automobilio naudotojas ir man reikia saugumo, komfortos, ekonomijos ir geru vairavimo savybiu.
As vairuoju BMW ir man px kiek auto gatveje greiciau isibegeja iki 100, nesu nuo bb nutrukes. Laikausi taisykliu ir gatveje elgiuosi kulturingai.
Ir mane uzpisa visokiu pizduku kalbos, kad BMW automobiliu vairuotojai nesveiki. Man px su kuokiu auto vaziuoju. Bet siandien vairuoju BMW nes tai gera technika. LAbai norejau Lexus GS isigyti, bet- jis nera toks dinamiskas, nera toks ekonomiskas ir yra brangesnis... Volvo S80- grazute, bet pigios apdailos medziagos, niekuom nesiskiria nuo savo brolio Mondeo, daug pigesnio.

ps: atsakymas tam kas kalbejo apie Porshe. Pvz 911- ispudinga legenda. Realiai triperis vairuoti. Tik laisvalaikiui ir malonumui, bet ne kasdieniui vairavimui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume