Man patinka Alfa Romeo, Saab, Volvo, Jaguar, Lexus. Bet as nesu toks turtingas kad galeciau isigyti auti, kuiris pastoviai genda, kuris naudoja daug kuro, kuris velniskai greit nuverteja ir pan. As esu automobilio naudotojas ir man reikia saugumo, komfortos, ekonomijos ir geru vairavimo savybiu.
As vairuoju BMW ir man px kiek auto gatveje greiciau isibegeja iki 100, nesu nuo bb nutrukes. Laikausi taisykliu ir gatveje elgiuosi kulturingai.
Ir mane uzpisa visokiu pizduku kalbos, kad BMW automobiliu vairuotojai nesveiki. Man px su kuokiu auto vaziuoju. Bet siandien vairuoju BMW nes tai gera technika. LAbai norejau Lexus GS isigyti, bet- jis nera toks dinamiskas, nera toks ekonomiskas ir yra brangesnis... Volvo S80- grazute, bet pigios apdailos medziagos, niekuom nesiskiria nuo savo brolio Mondeo, daug pigesnio.
ps: atsakymas tam kas kalbejo apie Porshe. Pvz 911- ispudinga legenda. Realiai triperis vairuoti. Tik laisvalaikiui ir malonumui, bet ne kasdieniui vairavimui.
Kolega mes mylime tamstos BMW ir suprantame, kad esate vienas is tu kurie nors ir prie BMW vairo vairuoja kulturingai. Pagarba.
Taip. Jeigu tektu daug vaziuoti nuosavu automobiliu, matyt kaip ir tamsta rinkciausi pagal kriterijus saugiau, taupiau, patogiau.
Kita vertus klausimas buvo matyt apie tai ar moterys vertina vaikina pagal jo automobili. Manau kartais pasitaiko ir tokiu moteru. Anoms nors ir lizinginis bragus automobilis yra vyro sekmingumo simbolis.