Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisAutomobiliai ir motociklai → Tikri vyrai - tik su BMW?

Tikri vyrai - tik su BMW?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/06 21:10:51 21:10:51

man tai smartas kazkokia nesamone..dykai duodu gal paimciau

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/06 22:49:03 22:49:03

AstaP.: O, as vairuoju SMART'a(smailika) ir vyrai su smartais man patinka.... Ir stilius, ir ekonomika, ir ryski spalva,ir kabrio viskas viename...

Labai idomus pasirinkimas. As nuolat paziuredavau i smartus ir norejau kaip savininkes paklausti. Masinytes realiai tai nera ekonomiskos kuro ryja kiek sunki didele dyzeline masina, magistraleje manau turetu buti vaziuoti gan pavojinga, vietos bagazui taip pat nera. Kaina berods irgi emaza. Kokie motyvai tamstai leme pirkti SMARta? Stilius? Dizainas?

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/07 09:17:07 09:17:07

ArunasKLP:
AstaP.: O, as vairuoju SMART'a(smailika) ir vyrai su smartais man patinka.... Ir stilius, ir ekonomika, ir ryski spalva,ir kabrio viskas viename...

Labai idomus pasirinkimas. As nuolat paziuredavau i smartus ir norejau kaip savininkes paklausti. Masinytes realiai tai nera ekonomiskos kuro ryja kiek sunki didele dyzeline masina, magistraleje manau turetu buti vaziuoti gan pavojinga, vietos bagazui taip pat nera. Kaina berods irgi emaza. Kokie motyvai tamstai leme pirkti SMARta? Stilius? Dizainas?

Pastaba: artimiausias oficialus Smart'u servisas yra Varsuvoje.

edvinas_b

E

6 įrašai

2009/02/07 11:19:07 11:19:07

Kazkada ir as galvojau, kad BMW chuliganu, buduliu ir viska sau leidzianciu zmoniu masina, tiesa pasakius ir dabar taip galvoju, bet kita mano masina bus tik BMW, jau spejau ivertinti sitos masinos valdyma, dinamines savybes, ivairiausias elektronines sistemas ir t.t. tuo jos yra pranasesnes uz audi bei mercedes(teko palyginti) visa galva, tik vienu jos nusileidzia savo konkurentams - dizainu. Tikiuosi, kad nusipirkes sita auto kartu negausiu SUGADINTU VEIDRODELIU IR NEVEIKIANCIU POSUKIO SIGNALO. Tiesa kalbejau apie siuo metu salonuose parduodamus naujus automobilius. Mano pasirinkas dabartiniu momentu butu 3er(e90) su dyzeliniu varikliu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/07 11:49:55 11:49:55

Man BMW dizainas nepatinka. Nuobodus. Kodel pirkau roveri... jame bimbalo dyzelinis variklis, bimbalo pakaba, bimbalo yvairios elektronikos sistemos, bet grazesnis dizainas.

O siaip noreciau vazineti tokia lialia:
http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... uto402.jpg

edvinas_b

E

6 įrašai

2009/02/07 11:59:44 11:59:44

ArunasKLP: Man BMW dizainas nepatinka. Nuobodus. Kodel pirkau roveri... jame bimbalo dyzelinis variklis, bimbalo pakaba, bimbalo yvairios elektronikos sistemos, bet grazesnis dizainas.

O siaip noreciau vazineti tokia lialia:
http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... uto402.jpg

o fakin sit koks grozis. Jei jau kalba apie svajones tai stai manoji
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _F1_LM.jpg

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/07 13:10:44 13:10:44

bet tai zygfrid pakeitei tema, dabar jau kalbi apie technika, vardini charakteristikas. cia ir taip aisku, kad nauja technika geresne. nes kol leidzia viena serija- kuria tobulesne sekancia.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/07 13:41:36 13:41:36

povilas28: bet tai zygfrid pakeitei tema, dabar jau kalbi apie technika, vardini charakteristikas. cia ir taip aisku, kad nauja technika geresne. nes kol leidzia viena serija- kuria tobulesne sekancia.

Hmm Zygridai taikliai zmogus pastebejo. Prie ko cia automobilio kokybe. Juk tu BMW buna ir 1995 metu laidos, bet nuo to jis nera geresnis nei kokia mazdulia siu metu. TIesiog BMW galingi automobiliai ir manau tame yra tiesos kad juos neretai renkasi agresyvesni zmones. Na is to galima ale bandyti isvesti tokia teorema. Kaikuriais atvejais agresija skatina testosterono hormonas. Anas taip pat atsakingas uz raumenu augima berods ir uz sexo troskima... naaa isgeriau alaus, pasamprotavau... OK tikri vyrai vaziuoja tik su agresyviomis masinomis.

Ryt blaivia galva paskaitysiu ka cia prirasiau gal kitaip atrodys.

mprincas

M

9 įrašai

2009/02/07 16:08:49 16:08:49

Pvz. Vidutine klase: BMW 5xx, MB E, Lexus GS, Audi 6... Ivertinant automobilio technines savybes, dizaina, kaina, serviso kaina ir kokybe, nuvertejima, isigyjimo salygas ir kitus faktorius, siai dienai Lietuvoje geriausias pasirinkimas BMW.

Mulkis yra tas kuris nesugeba isigyti auto kurio nori.
ps: Range Rover ir Jaguar yra grazios auto, bet is patirties galiu pasakyti, kad tokias auto reikia tureti 2- kol viena servise, su kita vazineji. O vokiski auto yra neblogos kokybes, kad ir paprastutis opelis- vertinu.
O jei pavairuotumete Porshe- suprastumete kad is tos auto tik legendinis pavadinimas ir nieko daugiau. Pvz Cayene yra tas pats Toureg tik 2 kart brangesnis.[/quote][/quote]

tai cia toureg yra du kart pigesnis uz cayene, nes pirma porshas pasirode,, bet ne cia esme, nes abudu yra sh, jei ziuret i visureigiu klases auto.. pagarbiai.

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/02/07 16:16:49 16:16:49

Beda,kad sunku rasti kazka is ne bmw/audi/vw/mb galingu ir geru auto. Lietuvoje kitos markes ne itin vertinamos. Pardavejai veza praktiskai tik tautomobilius. As visa gyvenima vazinejau tik su japoniskom auto ir jos man geriausios. Ypac kalbant apie lexus, tai joks vokiskas produktas jiems neprilygsta. Tik,kad dauguma zmoniu tiesiog nenori to suprasti, nes "vokiska kokybe" jiems yra sventa. O grynai del bmw, tai praktiskai dauguma(isskyrus keleta modeliu) ju "rukytu" mano 270ag volvo dulkes. Skirtumas tik tas,kad man nuo to nei pailgeja, nei patrumpeja. Ne taip kaip daugumai "bemewe" vairuotoju...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume