Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

bingo

B

42 įrašai

2011/07/29 11:14:37 11:14:37

damutė: kad jus zinotumete apie ka vyrai kalba ir ypac tarp savu ir prie gero gerimo... pvz: ar bandei tarp tokiu kaip jos krutu, o kaip ta butu su raudona suknele, o sitos subine kokia, o tai akinukus nuimciau, o vakar su dviem smaginaus, o pries menesi tokia barbe buvo... ir taip visa VAKARA! )) labai normali ir dzentelmeniska temu eiga ir pokalbiai, a jus ka, nukritot is dangaus ??? Cia kai jus salia atsitojat tai tegirdit: siandiena saulute silde, politikai visai nusivaziavo, benzinas vel pabrango, as su zmona vakar vyna geriau, kaip skanu buvo... ir taip tol kol nenueinate kur toliau!!!

O jei žmona gerai nujodytų, jei būtų gosli ir norinti mylėtis ir pati tai inicijuotų ne tavo du apgailėtinus kartus per savaitę? Tada šnekos būtų tos pačios? Vistiek iš vyriško solidarumo šneketum apie svetimus papus?[/quote]

geras... ne, su tokiais tada nesnekeciau nes nebutu laiko sokinejant aplink saviske O ir nepriimtu i rata del neiprastai svytincios fizionomijos ir itartinai palaimingos sypsenos, suuostu kad pas mane PER DAUG viskas gerai ir jau buciau ne savas

Bet... numanau kad atsirastu kitas ratas, tokiu kuriu zmonos nimfomanes baigia vyra nujodyti, o tarp tokiu sneketume turbut apie vienuolyna ir celibato privalumus, zvejyba indijos vandenyne, kopima i everesta ir visa tai kas leistu begti toli ir ilgam

Na as suprantu apie ka jus klausiat, rimtai jei - kaip cia kazkur skaiciau, vyras turi jaustis esas medziotojas ir inicijuotojas visada, jei ta daro aktyviau moteris - ner ka medzioti, grobis tampa plesrunu ir vyras gal i krumus neria ? Tai ta ir jus skaitet turbut... as gal neissigasciau

bingo

B

42 įrašai

2011/07/29 11:35:34 11:35:34

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Pats pasakei, kalbeti toliau nenorintis, o dabar tersi.

Ne as tave ireminau, o tu pats save skaldai. Kuo ilgiau tesis, tuo labiau kentes tavo produktyvumas.
Taip tai tiesa, negaliu as tau duoti vieno stebuklingo patarimo nes nezinau as Jusu.(nematau paveikslo)
Kalbejai apie pokalbio gyli. Mano akimis, toks gylis matuojant trilitriniu stiklainiu kaip jame 50 gramu skyscio.
Nesiunciau as tau jokiu pipiru. Zinau kaip tau sunku. Tiesiau tau draugiska pagalbos ranka. Vis dar tiesiu.

PS nerasiau, kad truko pinigu nerasiau, kad paliko. Ten kur Ugnelei skirtas komentaras, tai ne tau. Jei su plastakem nieko netruktu, nuo pat pradziu nebutu sios temos ir nejaustum tustumos.
PPS nereik ant manes lieti savo pykcio. As neesu ekstrasensas. Nepadesiu tau jei tu pats sau nenoresi padeti.

aciu draugeli uz pagalba, nuosirdziai!
del temos buvimo priezasciu irgi sutinku - man atrode kad reikia dazniau tai daryti nei reciau, tada bus 'normalu', taciau pasirodo dazniau nereiskia kad bus geriau! Zmogus klysta ir tobuleja tik taip.
bet pabandyti yra 1000 kartu geriau nei apie tai isgirsti is kito, lygiai turbut kaip klysti yra 10 kartu geriau nei uzsispyrus bukai viena teisinga bet primesta vaga eiti

Gustė

G

3 įrašai

2011/07/29 11:40:36 11:40:36

Tikrai taip, kai rodai sekse iniciatyva - pradzioje draugas dziaugesi. Po to - nebezinau, ar tai aptingso islepes, ar cia taip i krumus dejo - iniciatyva taip ir liko tik mano rankose, o kai turiu gudrauti, kad padarytu mano taip megstama kunilinga - jau kartais susimastau ar kartais ne taip jauciasi vyrai, kai aiskina, kad moteris guli kaip lenta.

DAMUTĖ

D

2 įrašai

2011/07/29 11:41:26 11:41:26

bingo:
damutė: kad jus zinotumete apie ka vyrai kalba ir ypac tarp savu ir prie gero gerimo... pvz: ar bandei tarp tokiu kaip jos krutu, o kaip ta butu su raudona suknele, o sitos subine kokia, o tai akinukus nuimciau, o vakar su dviem smaginaus, o pries menesi tokia barbe buvo... ir taip visa VAKARA! )) labai normali ir dzentelmeniska temu eiga ir pokalbiai, a jus ka, nukritot is dangaus ??? Cia kai jus salia atsitojat tai tegirdit: siandiena saulute silde, politikai visai nusivaziavo, benzinas vel pabrango, as su zmona vakar vyna geriau, kaip skanu buvo... ir taip tol kol nenueinate kur toliau!!!

O jei žmona gerai nujodytų, jei būtų gosli ir norinti mylėtis ir pati tai inicijuotų ne tavo du apgailėtinus kartus per savaitę? Tada šnekos būtų tos pačios? Vistiek iš vyriško solidarumo šneketum apie svetimus papus?

geras... ne, su tokiais tada nesnekeciau nes nebutu laiko sokinejant aplink saviske O ir nepriimtu i rata del neiprastai svytincios fizionomijos ir itartinai palaimingos sypsenos, suuostu kad pas mane PER DAUG viskas gerai ir jau buciau ne savas

Bet... numanau kad atsirastu kitas ratas, tokiu kuriu zmonos nimfomanes baigia vyra nujodyti, o tarp tokiu sneketume turbut apie vienuolyna ir celibato privalumus, zvejyba indijos vandenyne, kopima i everesta ir visa tai kas leistu begti toli ir ilgam

Na as suprantu apie ka jus klausiat, rimtai jei - kaip cia kazkur skaiciau, vyras turi jaustis esas medziotojas ir inicijuotojas visada, jei ta daro aktyviau moteris - ner ka medzioti, grobis tampa plesrunu ir vyras gal i krumus neria ? Tai ta ir jus skaitet turbut... as gal neissigasciau [/quote]

Nekalbu apie nimfomanes, kalbu apie savo vyrą mylinčią sveiką seksualią moterį, kuri mėgaujasi pati ir nori jam suteikti malonumą. Skaičiau straipsnių apie medžiotojus, kaip ir straipsnių, kad niekas taip vyro nepamalonina, kaip tai, kad JO moteris jo nori. Taip labai nesureikšminu straipsnių, manau, jei jūsiškė dabar parašytų sms, kad nori ir laukia jūsų šlapia, manau, lėktumėt namo strimgalviais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/29 12:37:43 12:37:43

Manau, kad nelektu, nes jam jojiske jojike neidomi - nesugeba jis jos uzvesti, tai ir sako, kad frigidiska

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/29 12:41:00 12:41:00

ar tik vyras atsakingas uz tai, kad zmona uzsivestu? Yra tokiu beviltisku, kuriu visas protas skudurais, pletkais, indais ir tvarkymosi manija uzimtas, kad jos gyvenime nuo nieko neuzsives

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/29 12:43:06 12:43:06

bingo:
Zmogus klysta ir tobuleja tik taip.
bet pabandyti yra 1000 kartu geriau nei apie tai isgirsti is kito, lygiai turbut kaip klysti yra 10 kartu geriau nei uzsispyrus bukai viena teisinga bet primesta vaga eiti

"Zmogus klysta ir tobuleja tik taip."Jei butum sakes ir taip,- sutikciau, tik ar sugebes isbristi? Dabar nesutinku.
hm. Pabandyti 1000 kartu tam, kad atsirasti tavo kailyje? Isleisti kruva pinigu tiems dalykams kurie nuosirdziai kalbant nedziugina. Atsiduoti save darbui, kad patenkinti kuna, o ant dusios butu blogai?
kas tai?!
Kas kokia vaga tau primete?
"Teisingai" rinkis meiluze. Nesistebek, kad ji jau nebe ta kuriai susimokejus skirs tau laiko. Ji jau nebe ta kuri privalo tenkinti. Kaip tavo seima? kur vaiku tevas?
Ka meiluze turi geriau nei gali tavo zmona ir ko tu negavai pirkdamas kekse?

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/30 15:33:50 15:33:50

Svečias: ar tik vyras atsakingas uz tai, kad zmona uzsivestu? Yra tokiu beviltisku, kuriu visas protas skudurais, pletkais, indais ir tvarkymosi manija uzimtas, kad jos gyvenime nuo nieko neuzsives

Nea cia vel nemirtinga ginco logika: jei vyras "neuzveda" blogas vyras, o jei vyras nenori tai blogas vyras, o jei vyras nori, o zmona ne tai vyras ir grubus ir... blogas arba gal tiesiog "neuzveda".

Kam per painu tai konstrukcija tokio genealumo paprasta. Teigini neargumentuojam, o is jo pacio padarom argumenta kuriam rasti teiginiu bus tada daug paprasciau. Gausim isvajota argumentuota kaki.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/19 13:21:41 13:21:41

Hmmmm...ne viskas susiveda į pinigus. Ne visi aišku, bet štai vyresni vyrai būna elegantiški, galantiški, mandagūs, pagarbūs. Jie atsiklaus ar gali užsirūkyti, kavinėje padės nusirengt ir apsirengt paltą, vyresni vyrai moka asistuoti. Jie nesikeiks, nebus grubūs, jie nepradės pūsti "lygių teisių" saksofono ir pavaišins moterį puodeliu kavos ar lengvu užkandžiu. Aišku, galit sakyt, kad paltą galiu nusivilkt ir apsivilkt pati, uždirbu irgi pakankamai, kad už kavą galėčiau susimokėti pati...tačiau man patinka būti "mažai ir silpnai", kai šalia vyras pasiruošęs man padėti ir mane apginti Tuo ir žavūs vyresni vyrai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/19 16:08:20 16:08:20

Svečias: Hmmmm...ne viskas susiveda į pinigus. Ne visi aišku, bet štai vyresni vyrai būna elegantiški, galantiški, mandagūs, pagarbūs. Jie atsiklaus ar gali užsirūkyti, kavinėje padės nusirengt ir apsirengt paltą, vyresni vyrai moka asistuoti. Jie nesikeiks, nebus grubūs, jie nepradės pūsti "lygių teisių" saksofono ir pavaišins moterį puodeliu kavos ar lengvu užkandžiu. Aišku, galit sakyt, kad paltą galiu nusivilkt ir apsivilkt pati, uždirbu irgi pakankamai, kad už kavą galėčiau susimokėti pati...tačiau man patinka būti "mažai ir silpnai", kai šalia vyras pasiruošęs man padėti ir mane apginti Tuo ir žavūs vyresni vyrai.

oj mergaite. O tėvelis tikriausiai su jumis negyveno?
O šeip, paskaityk, gal blaiviau vertinsi kas vyksta:
http://www.moteris.lt/lt/naujienos/sant ... avojingas/

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume