Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

bingo

B

42 įrašai

2011/09/21 12:42:21 12:42:21

Svečias: Hmmmm...ne viskas susiveda į pinigus. Ne visi aišku, bet štai vyresni vyrai būna elegantiški, galantiški, mandagūs, pagarbūs. Jie atsiklaus ar gali užsirūkyti, kavinėje padės nusirengt ir apsirengt paltą, vyresni vyrai moka asistuoti. Jie nesikeiks, nebus grubūs, jie nepradės pūsti "lygių teisių" saksofono ir pavaišins moterį puodeliu kavos ar lengvu užkandžiu. Aišku, galit sakyt, kad paltą galiu nusivilkt ir apsivilkt pati, uždirbu irgi pakankamai, kad už kavą galėčiau susimokėti pati...tačiau man patinka būti "mažai ir silpnai", kai šalia vyras pasiruošęs man padėti ir mane apginti Tuo ir žavūs vyresni vyrai.

och, paglostet savimeile, tikrai zavus mes ir daugiau patyre, zinom kaip merginai asistuoti, o dar jei pinigu ir itakos netruksta - tai ir isvis pagyventi su tokiu vienas malonumas abiems, nes man bent jau malonu jaustis 'alpha male' roleje ir buti atitinkamai ivertintam na kad ir kai partnere besalygiskai atsiduoda kada ir kur aistrai uzvaldzius...

senokai cia buves, visgi turiu pasakyti kad visiems sveika pas plastakes bent kelis kartus apsilankyti i menesi, ypac vedybiniam gyvenimui nublankus iki depresijos ir t.t. Save apsaugosit, naujas pozas isbandysit, patikrinsit ar viskas tvarkoje aparaturoje bei pasijusit medziotoju taip kaip tai gamta sutvere, o tada ir depresija dings abiems. Ir tau ir jai gerai bus net jei ir tuo paciu derinsites su nauju hobiu salia vedybiniu prievoliu

vytas0527

V

153 įrašai

2011/10/03 09:01:12 09:01:12

Niekad nepirkčiau sekso už pinigus, aš veltui sugebu gauti. O beto mano gilus isitikinimai to neleistu daryti.

keeeeeeeeeeeeesha!

K

12 įrašai

2011/10/06 11:33:54 11:33:54

Nepirkau, bet su mielu noru pirkciau. Tai man primintu, kokie gi yra ta moteru paderme.

Beje, kokios kainos vyrauja, gal kas zino, kur geru moteriskiu galim nusipirkti, kazka zinojau mokytoja, uzdarbiavusia, prisiziurejus, labai grazi moteris. Toks mano darbas, tenka daznai moteris matyti, kurios nebesislepia budamos keksemis. Nes pripazinkime, jos visos tokios, tik viena ar kitu budu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 16:02:00 16:02:00

keeeeeeeeeeeeesha!: Nepirkau, bet su mielu noru pirkciau. Tai man primintu, kokie gi yra ta moteru paderme.

Beje, kokios kainos vyrauja, gal kas zino, kur geru moteriskiu galim nusipirkti, kazka zinojau mokytoja, uzdarbiavusia, prisiziurejus, labai grazi moteris. Toks mano darbas, tenka daznai moteris matyti, kurios nebesislepia budamos keksemis. Nes pripazinkime, jos visos tokios, tik viena ar kitu budu.

cha cha, ot tai asilas, jai net bobos dykai gauti negali.Paskutine diedu kategorija, tikri šešti, kur kurvas perka,Bet as senei pastebejau, kad tu asilas oarba gaidys

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 16:39:28 16:39:28

Paskutine diedu kategorija yra tada, kai diedai, diedams parsiduoda.

bingo

B

42 įrašai

2011/10/18 10:58:22 10:58:22

mazvaikiai, paaugsit, igysit kapitalo, padarysit karjera, pamatysit tada kaip viskas nuobodu, prieinama ir lengva, o tada tapsit vartotoju kol ir tai nusibos :/

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 15:48:11 15:48:11

tas keeeeeeesha tai tikrai yra gaidys,as ji pazistu

Stanislovas

S

2 įrašai

2012/03/14 18:34:01 18:34:01

Va ble prie misko kumele kokia pasgaunu, viena uztraukiu, antra. mesliuku patapsnoju , kad geriau smeigtus. nu nizinau, niekam nemoku, niekur nedirbu, pabimbineju palei miska i pasitenkinu savi ant meiles

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/22 13:47:41 13:47:41

Moterys nekvailos, viska jaucia. Gal jau jusiske panasiai elgiasi? kaip jauciates? Vietoj to, kad ja kur nusitemptumet ir isdulkintumet.

bingo: matau publika ivairi cia susirinko, idomu ar yra tokiu kurie stai kaip as uzsikabino ant sekso uz pinigus ?

Jei zmona JAU abejinga, laiko normaliems santykiams uzmegzti su meiluze per darbus nera (o beto nu kam tas emociju bagazas), ar bandete pasinaudoti tokiom paslaugom su kokia plastake naktine ir su kokiu to rezultatu, ar uzteko vieno karto ir nusivylet ar negalite sustoti ir reikia vis dazniau ir daugiau ?

Is savo patirties: pabandzius komandiruoteje viena karta, dabar reguliariai vis su nauja bent du kartus savaiteje pasismaginam, ir dar atrodo negana!!! Nelaikau saves manjaku kazkokiu, tik mokamas ir saugus seksas, saviske kaip ne keista irgi traukia, na viena kita karta per menesi, viskas normaliai po 10 metu kartu... Nuleidi gara, grizti namo ramus ir pasisotines, nesikabineji, zmona patyliukais turbut dziaugiasi kad nereikia vaidinti, kad galva skauda ar dar kas ne taip, o gal ir itaria kazka, bet nesako...

a prie ko tai prives ? gal kas turit patirties panasios ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/23 06:14:38 06:14:38

Viskas priklauso nuo to kiek kartų žmona leidžia ir kiek atliekamų šlamančių turi kišenėje. Manau du kartus į mėnesį kiekviena rūpestinga ir mylinti žmona leidžia. O ir dėtis tai jai nėr kur, o tai liks viena ant ledo su vaikais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume