Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 11:01:13 11:01:13

Ugnelė.: Bingo, tau niekas neatsakys, kiek kartų taip eiti yra normalu.
Nes klausti turėtum tų, kuriems iš principo tai yra normalu. O jei pats faktas tau yra priimtinas, tada elkis pagal savo poreikius, sekso trūkumo laipsnį ir finansinį pajėgumą. Na ir dar pagarbos sau ir žmonai laipsnį.

Žinai, Bingo, nors su savo moraline nuostata aš nesu tavo pusėje, nes manau, kad taip neturi būti, bet pripažįstu, kad šitas elgesio modelis egzistuoja ir netgi gan neblogai pažįstu pora tokių vyriškių. Netgi esame išsikalbėję ta tema. Normalūs, išsilavinę, patrauklūs žmonės, mylintys ir saugantys savo šeimas ir tuo pačiu metu nuomojantys butus, kur pora kartų per savaitę pietų metu susitinkantys su draugėmis - meilužėmis. Vienas, pamenu, visada sakydavo: šeima - mano gyvenimo stuburas.... Už šeimą atiduočiau viską, bet žmona yra žmona, o šita yra mane labai suprantanti kalė... Be jos negaliu. Nebus jos, bus kita.
Ir tikrai - kai šitoji (ištekėjusi moteris) su savo vyru emigravo į UK, vietoj jos po kelių mėnesių atsirado kita, nuolatinė.
Komentarai?

moraliniai nuostatai tegu lieka nuosaly, visa kita priimu sutikdamas kad tai butu teisinga vadovautis tuo.
man pavyzdziui yra kitaip, as nepateisinu santykiu net uzmezgimo su potencialia 'kale' nes tai jau atveria kelia i pasekmes kai veliau del jausmu plesymo tarp zmonos ir meiluzes, gausi rinktis seima arba meiluze, bet nesugebesi suderinti taip kad galetu ir tas ir tas sekmingai ir lygiagreciai egzistuoti ir tuo paciu teikti reikalinga dirginima tam tikru emociju kuriu gali gauti tik seimoje arba tik su 'kale'. Jauciate skirtuma tarp to kad isnuomotame bute susitinkama su ta pacia ir to kad ieskoma naujos ir tik uz pinigus ? (beja irgi per pietus Na anoks cia pasiaiskinimas aisku, tiesiog manau man tas svarbiausia...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/07/28 11:11:04 11:11:04

Skirtumą jaučiu, viską suprantu, tik šioje vietoje manau kaip ir draugelis - kad tuštuma tik didės, o ramybės nebus. Na nebent kada nors išsidūksi.... Bet nebus ramybės prieš save, prieš žmoną. Gal aš labai archaiškai mąstau, bet man taip atrodo. Ir prisidedu prie draugelio, kad viduje vistiek pas tave yra vienatvės, nuo kurios bėgi va taip, o tas bėgimas į niekur...

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 11:13:21 11:13:21

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Dialoge su tavimi ne as nukrypau i religija.
Pabaigai.
Kuo labiau jausies esas vienas to daugiau kartu reiks.
Pameni ta narkomane. Tai toks pats, tik priklausomybe kita.
Kuo daugiau kartu tuo maziau veza. Juk pameni apie sausas.
Tustuma dides, o ramybes nerasi.
Sekmes.

na o cia jau gilu! persiprasau jei nukrypau butent as i religija, neskaitau ka parases, o reikia matyt jau...
Tustuma is tiesu dideja... ir... ne velnio tas modelis neveikia, eisiu saviskei meilintis geriau, uztenka

Ugnele, visgi jausmu reikia a tai va tustuma atsiranda ir ramybes nerandu, rasineju cia darbus pamirses :/

gal visgi geriau meiluze susirasti neisradinejant cia dviracio su keturkampiais ratais jei apvalus jau seniai israsti ir geriau rieda...

nu ir dienele cia su jumis idomi

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/28 12:48:37 12:48:37

bingo: na draugeli, nuobodoka apie religija vis, NUOBODOKA! atejau as i sita foruma ir iseisiu tuoj, per tave nera kam kitam pasisakyti, na uzgozi nereikalingu religiniu ruku per kuri sunku iziureti bet kokio klausimo esme ir tuo labiau duoti atsakyma i ji.
As irgi galiu sakyti kad nenusizenk ir tau nereikes atleisti, busi svarus, nereikes skalbti - nu kam neaisku juk ? Bet mes sutverimai tokie, be nuodemes negyvena nei vienas!
[b:3mrajwg6]o su kokiu klausimu tariamu atejau, cia jau paaiskink ka turi omenyje ? [/b:3mrajwg6]pasnekejom ir tiek, patirties panasios neturi o ir nepraktikuoji, nusistates i tai priesiskai, supratau jau, na nepilstom jei nelimpa vistiek niekas...

bingo: na o cia jau gilu! persiprasau jei nukrypau butent as i religija, neskaitau ka parases, o reikia matyt jau...
[b:3mrajwg6]Tustuma is tiesu dideja... ir... ne velnio tas modelis neveikia, eisiu saviskei meilintis geriau, uztenka [/b:3mrajwg6]Ugnele, visgi jausmu reikia a tai va tustuma atsiranda ir ramybes nerandu, rasineju cia darbus pamirses :/

gal visgi geriau meiluze susirasti neisradinejant cia dviracio su keturkampiais ratais jei apvalus jau seniai israsti ir geriau rieda...

Pasikankink, kad nuobodoka.

Ugnelė.: Komentarai?

Ugnele, kam jau kam, tau tu komentaru tikrai nereik. Jokia ten ne seima, o griuvesiai veidmainiu akims. O tasai ale vyras galvoje skiles i tris dalis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/28 17:02:14 17:02:14

Aš per mėnesį tik ant vieno karto sukrapštau ir nieko - dar gyvenu. Vis geriau nei nuolat viskuo nepatenkinta ir burbanti boba namie. Atsikandau aš tos laimės ir palikau tokius namus ir vesti daugiau nesiruošiu - užteks tų beprasmių kančių ir tampymosi su nuosava žmona, ačiū, daugiau nereikia. Keista, bet dukra per daug dažnai prašosi pas mane pagyventi, nesuprantu nieko kame čia reikalas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/28 17:09:37 17:09:37

Svečias: Aš per mėnesį tik ant vieno karto sukrapštau ir nieko - dar gyvenu. Vis geriau nei nuolat viskuo nepatenkinta ir burbanti boba namie. Atsikandau aš tos laimės ir palikau tokius namus ir vesti daugiau nesiruošiu - užteks tų beprasmių kančių ir tampymosi su nuosava žmona, ačiū, daugiau nereikia. Keista, bet dukra per daug dažnai prašosi pas mane pagyventi, nesuprantu nieko kame čia reikalas.

o ko ponas nesusirandate drauges,su kuria graziai pabendrautumete ir kuriai uz seksa moketi nereiktu?

bingo

B

42 įrašai

2011/07/29 08:09:31 08:09:31

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:

bingo: na o cia jau gilu! persiprasau jei nukrypau butent as i religija, neskaitau ka parases, o reikia matyt jau...
[b:22svjuf6]Tustuma is tiesu dideja... ir... ne velnio tas modelis neveikia, eisiu saviskei meilintis geriau, uztenka [/b:22svjuf6]Ugnele, visgi jausmu reikia a tai va tustuma atsiranda ir ramybes nerandu, rasineju cia darbus pamirses :/

Pasikankink, kad nuobodoka.

joooo... draugeli, zanuda gi tu geras pasirodo, aciu uz palinkejimus!

Ugnelė.: Komentarai?

Ugnele, kam jau kam, tau tu komentaru tikrai nereik. Jokia ten ne seima, o griuvesiai veidmainiu akims. O tasai ale vyras galvoje skiles i tris dalis.

na kaip lengva jums cia ireminti viska ir dar suskaldyti i tris dalis kas galvoje pas mane ? a cia kodel i 3 butent ? nusikalbat draugeli ir vel...

beja, lyg ir raset kad pinigu truko ir del to jusiske paliko jus po 14 metu kartu gyvenimo ? Dristu teigti kad ne del to, o del galvos kvarsinimo rebusais kokius cia vis surasot, bei ejimo ratu kai tiesiai butu greiciau. O jei visgi del pinigu - na tai pats ir kaltas, vadinasi neatlikot vyriskos pareigos uztikrinti seimoje uztenkama gerbuvi ir taskas. Mano atveju tokiu problemu niekada nebuvo, su plastakem pasismaginti irgi uztenka nuo nieko neatimant, jusu situacija kardinaliai kitokia, patirtis irgi tik skaitytine is straipsniu - i viena kita minti pataike deja suprasti viso paveikslo neistengiat nes nera tos patirties ir viskas. Taigi, priimu su ziupsniu pipiru ir tuo paciu jums ju grazinu.

bingo

B

42 įrašai

2011/07/29 08:25:27 08:25:27

Svečias: Aš per mėnesį tik ant vieno karto sukrapštau ir nieko - dar gyvenu. Vis geriau nei nuolat viskuo nepatenkinta ir burbanti boba namie. Atsikandau aš tos laimės ir palikau tokius namus ir vesti daugiau nesiruošiu - užteks tų beprasmių kančių ir tampymosi su nuosava žmona, ačiū, daugiau nereikia. Keista, bet dukra per daug dažnai prašosi pas mane pagyventi, nesuprantu nieko kame čia reikalas.

girdeta ir kalbeta apie tai tarp kolegu, yra keli kurie irgi panasiai dare, t.y. paliko namus kuriuose tik burbanti boba telauke ir... vaikai neapsikente tevui skusdavosi kad dabar jiems tenka ta burbejima atlaikyti dvigubai daugiau, nenuostabu kad su tevu sutardavo labai gerai tik po to kai paliko namus nors ir kaip juodintu buvusioji.
gryztant prie plastakiu - visgi ne 100% iseitis, ilgaainiui galbut pajusite ka ir as neseniai pajutau, tustumos santykiu ir jausmu sferoje tas neuzpildo, o ir atvirksciai galbut tik didina ir ashtrina supratima kad begi nuo neisvengiamos vienatves kuri su kiekvienu nuotykiu tik dideja

reikia pilnavertes meiluzes!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/29 08:56:03 08:56:03

Pats pasakei, kalbeti toliau nenorintis, o dabar tersi.

Ne as tave ireminau, o tu pats save skaldai. Kuo ilgiau tesis, tuo labiau kentes tavo produktyvumas.
Taip tai tiesa, negaliu as tau duoti vieno stebuklingo patarimo nes nezinau as Jusu.(nematau paveikslo)
Kalbejai apie pokalbio gyli. Mano akimis, toks gylis matuojant trilitriniu stiklainiu kaip jame 50 gramu skyscio.
Nesiunciau as tau jokiu pipiru. Zinau kaip tau sunku. Tiesiau tau draugiska pagalbos ranka. Vis dar tiesiu.

PS nerasiau, kad truko pinigu nerasiau, kad paliko. Ten kur Ugnelei skirtas komentaras, tai ne tau. Jei su plastakem nieko netruktu, nuo pat pradziu nebutu sios temos ir nejaustum tustumos.
PPS nereik ant manes lieti savo pykcio. As neesu ekstrasensas. Nepadesiu tau jei tu pats sau nenoresi padeti.

DAMUTĖ

D

2 įrašai

2011/07/29 10:03:32 10:03:32

kad jus zinotumete apie ka vyrai kalba ir ypac tarp savu ir prie gero gerimo... pvz: ar bandei tarp tokiu kaip jos krutu, o kaip ta butu su raudona suknele, o sitos subine kokia, o tai akinukus nuimciau, o vakar su dviem smaginaus, o pries menesi tokia barbe buvo... ir taip visa VAKARA! )) labai normali ir dzentelmeniska temu eiga ir pokalbiai, a jus ka, nukritot is dangaus ??? Cia kai jus salia atsitojat tai tegirdit: siandiena saulute silde, politikai visai nusivaziavo, benzinas vel pabrango, as su zmona vakar vyna geriau, kaip skanu buvo... ir taip tol kol nenueinate kur toliau!!! [/quote]

O jei žmona gerai nujodytų, jei būtų gosli ir norinti mylėtis ir pati tai inicijuotų ne tavo du apgailėtinus kartus per savaitę? Tada šnekos būtų tos pačios? Vistiek iš vyriško solidarumo šneketum apie svetimus papus?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume