Nes klausti turėtum tų, kuriems iš principo tai yra normalu. O jei pats faktas tau yra priimtinas, tada elkis pagal savo poreikius, sekso trūkumo laipsnį ir finansinį pajėgumą. Na ir dar pagarbos sau ir žmonai laipsnį.
Žinai, Bingo, nors su savo moraline nuostata aš nesu tavo pusėje, nes manau, kad taip neturi būti, bet pripažįstu, kad šitas elgesio modelis egzistuoja ir netgi gan neblogai pažįstu pora tokių vyriškių. Netgi esame išsikalbėję ta tema. Normalūs, išsilavinę, patrauklūs žmonės, mylintys ir saugantys savo šeimas ir tuo pačiu metu nuomojantys butus, kur pora kartų per savaitę pietų metu susitinkantys su draugėmis - meilužėmis. Vienas, pamenu, visada sakydavo: šeima - mano gyvenimo stuburas.... Už šeimą atiduočiau viską, bet žmona yra žmona, o šita yra mane labai suprantanti kalė... Be jos negaliu. Nebus jos, bus kita.
Ir tikrai - kai šitoji (ištekėjusi moteris) su savo vyru emigravo į UK, vietoj jos po kelių mėnesių atsirado kita, nuolatinė.
Komentarai?
moraliniai nuostatai tegu lieka nuosaly, visa kita priimu sutikdamas kad tai butu teisinga vadovautis tuo.
man pavyzdziui yra kitaip, as nepateisinu santykiu net uzmezgimo su potencialia 'kale' nes tai jau atveria kelia i pasekmes kai veliau del jausmu plesymo tarp zmonos ir meiluzes, gausi rinktis seima arba meiluze, bet nesugebesi suderinti taip kad galetu ir tas ir tas sekmingai ir lygiagreciai egzistuoti ir tuo paciu teikti reikalinga dirginima tam tikru emociju kuriu gali gauti tik seimoje arba tik su 'kale'. Jauciate skirtuma tarp to kad isnuomotame bute susitinkama su ta pacia ir to kad ieskoma naujos ir tik uz pinigus ? (beja irgi per pietus Na anoks cia pasiaiskinimas aisku, tiesiog manau man tas svarbiausia...