Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Klausimas: ar vyras gali liautis muses savo moteri?

Klausimas: ar vyras gali liautis muses savo moteri?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/30 10:14:40 10:14:40

Danielius: Joooo,man uroduij niekuomet nedaeidavo,kaip vyrai sugeba talzyt moteri...nu niekai,zinau, kad yra moteru, kurios daveda iki to, nu, bet nesupratau, nesuprantu, nesuprasiu.....tokius megejus pasikapot, net i kalejima neapsimoka sodint, nagus patrumpini iki alkuniu ir rami galva....

taigi, taigi... Bet pazvelkim i situacija is kitos puses. Riejasi du kaimynai. Vienas inteligentas skaite kazkokia enciklopedija(6 kilogramu), kitas kapojo malkas, ir susipyko jie del kazkokio sudniekio.
Iteligentas vozia kaimynui knyga per galva (turetu skaudet), kitas kirviu i tarpuaki.
Pasakykit man dabar kuris kaltas... Zinoma nuskriaustas bus teisus pagal istatyma, bet yra ir kiti desniai...
Taigi pirma gal reiketu paklausti saves, ka darau ne taip ir ar galiu situacija istaisyti. Tada ieskoti pagalbos ir mokytis, mokytis, mokytis....
As ne uz smurta, bet pries neismanyma.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/30 11:42:25 11:42:25

Liausis, kai nustos mylėti. O kol myli - tol gausi lupti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/30 15:38:39 15:38:39

Senam hrienui.
Sutinku, yra moterų, kurios lengvai ir greitai gali išvesti iš kantrybės.Bet, bet kokiu atveju, smurtaujančio vyro pateisinti negalima. Tai bevalė, nesivaldanti šiukšlė Ko vertas žmogus savo tiesai įrodyti randantis tik tokius argumentus Tiksliau - visai nematanti reikalo valdytis. Nepatinka moteris - skirkis, negyvenk kartu.Patinka -ieškok sutarimo būdų.
O pavyzdys niekam tikęs. Trenkti su knyga yra viena (čia žmogus suvokia, ką turi rankoje), trenkti kirviu -absurdas. Nemąstančios būtybės impulsyvus veiksmas.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2011/03/31 07:35:50 07:35:50

Kalbant vyro smurto prieš moteris tema, dažniausiai pamirštama apie moterų smurtą prieš vyrus, katras tikrai nėra retas atvejis, tik tas smurtas psichologinis, o ir smurtaujama neretai net viešai, toks smurtas kartais net propaguojamas, kaip antai reklamoje apie pigius skalbimo miltelius, minkštiklį ir Juozą. Neretai vyrai taikosi, stengiasi neprovokuoti, tikisi, kad gal kas pasikeis, kartais, atsikerta taip, kaip moka- duoda "į snukį". Nesakykit, kad taip nebūna.
Tiek vieno, tiek kito smurto atveju geriau nesitikėt kažko ir santykius nutraukt. Teoriškai gali pasikeist kas nors... bet...

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/31 07:41:19 07:41:19

Svečias: Senam hrienui.
Sutinku, yra moterų, kurios lengvai ir greitai gali išvesti iš kantrybės.Bet, bet kokiu atveju, smurtaujančio vyro pateisinti negalima. Tai bevalė, nesivaldanti šiukšlė Ko vertas žmogus savo tiesai įrodyti randantis tik tokius argumentus Tiksliau - visai nematanti reikalo valdytis. Nepatinka moteris - skirkis, negyvenk kartu.Patinka -ieškok sutarimo būdų.
O pavyzdys niekam tikęs. [color=#4000FF:37lr7vqd]Trenkti su knyga yra viena (čia žmogus suvokia, ką turi rankoje), trenkti kirviu -absurdas. Nemąstančios būtybės impulsyvus veiksmas.

[/color:37lr7vqd]

Ar tamsta suvoki, kaip cia nusisnekejai?

Nesiruosiu skaityti paskaitos, todel gali buti, kad daugelis mano komentaro gali ir nesuprasti, bet tokia yra mano nuomone ir jei bent vienas blaiviai mastantis supras ka norejau pasakyti, ir tai jau gerai. O jei ne...ka gi, kiekvienas gano, kaip ismano.

P.S. Isvengti smurto, kurio isvengti yra pajegu, yra didele pergale.

prancuze

P

56 įrašai

2011/03/31 08:55:08 08:55:08

senam hrienui- poziuris arabai turi posaki: ka vyras padare viena karta, padarys ir kita... apie moteris jie tokios patarles neturi, matyt mes labai nepastovios

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/31 09:14:45 09:14:45

rudnosiukas: Kalbant vyro smurto prieš moteris tema, dažniausiai pamirštama apie moterų smurtą prieš vyrus, katras tikrai nėra retas atvejis, tik tas smurtas psichologinis, o ir smurtaujama neretai net viešai, toks smurtas kartais net propaguojamas, kaip antai reklamoje apie pigius skalbimo miltelius, minkštiklį ir Juozą. Neretai vyrai taikosi, stengiasi neprovokuoti, tikisi, kad gal kas pasikeis, kartais, atsikerta taip, kaip moka- duoda "į snukį". Nesakykit, kad taip nebūna.
Tiek vieno, tiek kito smurto atveju geriau nesitikėt kažko ir santykius nutraukt. Teoriškai gali pasikeist kas nors... bet...

Tavo pasakyme tolimesnis logiškas pasakymas - pati kalta kad prilupo, prisiprašė.
Beje, dažnai smurto aukos pačios taip ir masto - dangsto skriaudikus, nepraneša "aj, aš pat kalta, išprovokavau".

Čia matyt tų temų vienodų prikepta. Aš jau kitoje temoje ir sakiau - visuomet yra pora - skriaudikas ir auka. Vienas kitą susiranda ir kuria palankią situaciją.
Nepakantesnė moteriškė po pirmo pamojavimo kumščiu, po pirmo "įspraudimo į kampą" kaip čia viena dalyvė rašė, išeitų. Kita, nors ir matė, kad agresija nemažėja, vistiek tikėjosi kažkokio stebuklo, o smurtautojas - matė, kad jam leidžiama taip, tai išdrįso ir toliau žengti. Gal kitai moteriškei ir penkto karto reikėtų
O vyriškis "kenčiantis" iki rankos panižo - lygiai ta pati schema. Kodėl nesugeba bendrauti ir pasakyti kaip jaučiasi, kodėl gyvena su tokia pikčiurna ir t.t.
Yra vyrų krizių centrai, yra moterų krizių centrai. Pagalbos reikia visiems.

O Viltei - nesitikėk, kad tu jį perauklėsi ar pakeisi. Būk egoistė, keiskis pati. Ieškok psichologo pagalbos sau. Pasikeisi - suprasi, kad tokio vyro tau nereikia.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2011/03/31 09:25:37 09:25:37

Svečias: Tavo pasakyme tolimesnis logiškas pasakymas - pati kalta kad prilupo, prisiprašė.
Beje, dažnai smurto aukos pačios taip ir masto - dangsto skriaudikus, nepraneša "aj, aš pat kalta, išprovokavau".

Matote (girdite, suvokiate) tai ką norite matyti, tai ne logika...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/31 10:42:44 10:42:44

Negali, nes myli, vot

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/31 11:02:12 11:02:12

rudnosiukas:
Svečias: Tavo pasakyme tolimesnis logiškas pasakymas - pati kalta kad prilupo, prisiprašė.

Matote (girdite, suvokiate) tai ką norite matyti, tai ne logika...

tai aiškiau paaiškink ką nori pasakyti tu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume