Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Klausimas: ar vyras gali liautis muses savo moteri?

Klausimas: ar vyras gali liautis muses savo moteri?

Buvusi viltė

B

27 įrašai

2011/03/29 13:33:55 13:33:55

pries mane konfliktu metu smurtauja draugas. Jis sako, kad negali susivaldyti, kai konfliktas isisuka. Pasidalinkit savo nuomonemis, ar gali vyras nustoti vartoti jega pries moteri?

rasytuxss

R

22 įrašai

2011/03/29 14:44:08 14:44:08

ne,as nemanau,kad nustos,vyras karta pakeles ranka pries moteri,pakels ir dar karta

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/29 15:18:18 15:18:18

Atsakysiu labai kategoriškai: joks sveikas, normaliai auklėtas normalios psichikos žmogus negali smurtauti prieš nieką ir jokiomis sąlygomis. Vienareikšmiškai. Smurtas kaip ir alkoholizmas bei neištikimybė yra tos sąlygos, kurioms esant sutuoktinis besąlygiškai gali skirtis ir niekas net nesiaiškina, kodėl tas smurtas kilo.
Žmogus privalo būti tokio mąstymo ir tokios psichikos, kad bet kokį konfliktą vienaip ar kitaip spręstų be smurto.
Ar gali vyras liautis?
Žinai, tokios statistikos tau niekas nepateiks, bet visada, kai nutinka kažkas baisaus (smurto pasekmėje), visada moteris sako: o aš tikėjausi, kad jis pasitaisys (supras, pasimokys ir t.t.).
Šiandien tu dar gali blaiviai mąstyti, o po ilgesnio gyvenimo su smurtautoju dvasios ligoniais tampa šalia esanti moteris ir vaikai, nes smurtas - recidyvinis reiškinys. Vaikai, tai matydami, auga ir dedasi galvelėn, kad tai normalu, kad taip turi būti ir vėliau lygiai tą patį atkartoja savo šeimose arba visai negerbia mamos, kad ji leido taip su ja elgtis ir gyveno su tokiu žmogum.
Bet kuriam artimesniam žmogui sakyčiau - suteik jam paskutinį šansą ir palik, kol nevėlu.

Buvusi viltė

B

27 įrašai

2011/03/29 17:06:24 17:06:24

Dekoju uz Jusu nuomones.

Taskas

T

207 įrašai

2011/03/29 17:22:14 17:22:14

Neturėk vilčių, kad liausis muštis. Turėjau tokį tėvą ir šiaip pasiklausius aplinkinių istorijų, tai tie smurto protrūkiai vistiek kartojasi. Gali šliaužioti keliais, nešti gėles ir dovanas kaip atgailavimo ženklą, ir žadėti kad tai buvo paskutinis kartas, bet tai vistiek pasikartos.
Gal nebent nebesmurtautų prieš kitą moterį, kuri būtų labiau pasitikinti savimi. Nežinau. Bet šis mano samprotavimas nepagrystas jokia patirtimi ar mokslininkų tyrimais.
Su viena pažystama kažkada diskutavom ta tema, tai pasakojo, kad savo vyrui vieną kartą ji išaiškino, jog jei jis pakels ranka prieš ją tai ji iškart susėdės daiktus ir išeis. Ir nebus jokių, kad tai paskutinis kartas, tai nepasikartos, aš tave myliu ir t.t. Tiesa jis ir nebuvo niekad pakėlęs ranką prieš jokią moterį. Manau tą patį galėtų pasakyti kiekviena moteris besileisdama į rimtesnius santykius su vyru.

Na, be reikalo iškepei tiek tokių pačių temų. Bet turbūt ši tema labai aktuali, tai atleisim

Buvusi viltė

B

27 įrašai

2011/03/29 18:44:08 18:44:08

Jo jo... prikepiau... galvojau, kad vienas skaitys viena "audotorija", o kitas, t.y. tiksliau - kitur - skaitys kita... Dekui . redagavau, vistik nesinoris sypsotis..

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/29 19:27:58 19:27:58

Joooo,man uroduij niekuomet nedaeidavo,kaip vyrai sugeba talzyt moteri...nu niekai,zinau, kad yra moteru, kurios daveda iki to, nu, bet nesupratau, nesuprantu, nesuprasiu.....tokius megejus pasikapot, net i kalejima neapsimoka sodint, nagus patrumpini iki alkuniu ir rami galva....

Buvusi viltė

B

27 įrašai

2011/03/29 19:36:57 19:36:57

Bet jie dar ir kojas turi......

nors nebudinga man absoliuciai, bet cia lasas juodo humoro..matyt aplinkybes vercia.. nesupykit, kad nesamones blevyzgoju, jauciu pati, kad ieskau kur issikalbet ir tiek..

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 19:42:43 19:42:43

Nesustos. Savo buvusiajam buvau pasakiusi, kad sekantis kartas bus paskutinis. Valdėsi gana ilgai, nors ne kartą stovėjo įspraudęs į kampą ir atkėlęs kumštį bei gręždamas dantimis.
Bet vistik vieną kartą nesusivaldė. Aš savo žodį ištesėjau - tai buvo paskutinis kartas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 19:51:13 19:51:13

Svečias: Nesustos. Savo buvusiajam buvau pasakiusi, kad sekantis kartas bus paskutinis. Valdėsi gana ilgai, nors ne kartą stovėjo įspraudęs į kampą ir atkėlęs kumštį bei gręždamas dantimis.
Bet vistik vieną kartą nesusivaldė. Aš savo žodį ištesėjau - tai buvo paskutinis kartas.

Šaunuolė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume