Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kodel jis taip elgiasi?

Kodel jis taip elgiasi?

BjauriBoba

B

64 įrašai

2010/10/18 07:22:36 07:22:36

gal naivi?:
Svečias: Ir eilerasciai galejo buti ne jo, o is interneto. Yra toks puslapis - rasyk.lt
Ir kalbeti telefonu jis gal but negalejo todel, kad jo moteris girdi.
BB

...Nera jo eilerasciu rasyk.lt. Netikrinau, tiesiog zinau... Suprantu, kad iki galo niekas niekada nesupras. Tiesiog labai stebina BB izvalgumas... Jei taip viska suprantat ir "zinot", kodel esat cia? Kazin, ar mano situacijoje moketume elgtis taip teisingai, kaip skelbiate... Ir idomu, jus kas - moteris ar vyras? Man labai svarbi vyro nuomone. Kodel Jus -vyrai- taip lengvai nusikratot savo zodziu ir poelgiu? As ir nesitikejau kaip cia skae kazkas "zenytis", man buvo su juo gera ir malonu, galejo buti ir toliau, bet...

As esu pagyvenusi dama, kuri mate labai daug ivairiu zmoniu. Stebejimas, analize ir jokios magijos, be to zmones linke man issipasakoti.
O toki daugiaveidi pilieti, kaip jus sutikot, pazystu labai artimai.
BB

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/18 07:49:14 07:49:14

Protu as viska suprantu, sirdimi ne... Suprantu, kad tikriausiai jam manes nebereikia, bet negaliu susitaikyti... Aciu visiems, ir Jums BB. Bet negaliu nepasveikinti jo su kokia svente ar gimtadieniu... zinau, kad taip darysiu, nes atsimenu... Ir atsiminsiu ji. O pazystami mes ne pora menesiu, o metus...

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/18 08:37:05 08:37:05

BjauriBoba:

As esu pagyvenusi dama, kuri mate labai daug ivairiu zmoniu. Stebejimas, analize ir jokios magijos, be to zmones linke man issipasakoti.
O toki daugiaveidi pilieti, kaip jus sutikot, pazystu labai artimai.
BB

BB atskleide "tamsiaja" savo puse. Kazi kodel zmones nerodo tikro savo veido?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/18 08:41:24 08:41:24

[quote:3vx3yaou]BB atskleide "tamsiaja" savo puse. Kazi kodel zmones nerodo tikro savo veido?[/quote:3vx3yaou]
O kam?
As is viso nelinkus niekaip pasirasirasineti. Tegu mano mintys nebuna susietos su mano asmenybe.
BB

internautas

I

10 įrašai

2010/10/19 09:52:46 09:52:46

atsibodo tas tuščias bendravimas per internetą jam.

Kai pradėjau skaityt tavo žinutę, pagalvojau, kad jau apie mane rašai Nes man labai panašiai buvo.

Tiesiog nerodei daug iniciatyvos realybėje bendrauti, susitikti ir pan. Tempei gumą turbūt, pati kalta, mergyte . Atsibodai tu jam ... ir tiek.

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/19 10:03:17 10:03:17

Ne, ne tu mano istorijos "herojus" - perziurejau tavo anketa Bet as kaip tik rodziau inisiatyva. Ir nepasakysiu, kad ikyriai. Norejau susitikti ir visa kita. Jis delse... Sake, kad turi stabdzius ir valia. Negalejau ir iki siol negaliu jo suprasti... Sake, kad mes per stipriai vienas kita traukiam...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/19 10:21:47 10:21:47

gal naivi?: Ne, ne tu mano istorijos "herojus" - perziurejau tavo anketa Bet as kaip tik rodziau inisiatyva. Ir nepasakysiu, kad ikyriai. Norejau susitikti ir visa kita. Jis delse... Sake, kad turi stabdzius ir valia. Negalejau ir iki siol negaliu jo suprasti... Sake, kad mes per stipriai vienas kita traukiam...

juokinga tu ir tiki viskuo, ka jis sako

internautas

I

10 įrašai

2010/10/19 10:40:34 10:40:34

gal naivi?: Ne, ne tu mano istorijos "herojus" - perziurejau tavo anketa Bet as kaip tik rodziau inisiatyva. Ir nepasakysiu, kad ikyriai. Norejau susitikti ir visa kita. Jis delse... Sake, kad turi stabdzius ir valia. Negalejau ir iki siol negaliu jo suprasti... Sake, kad mes per stipriai vienas kita traukiam...

tada jis nevertas tavęs, jei tu jam PATI rodei iniciatyva ir jis su tavim žaide. Idiotas ir tiek.

Aš galvojau, kad jis tau rodė iniciatyvą, o tu ne. Tada viskas kitaip...

Ir kaip jus susižavit tokiais bernais? Kur čia paslaptis?

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/19 10:55:46 10:55:46

internautas:

tada jis nevertas tavęs, jei tu jam PATI rodei iniciatyva ir jis su tavim žaide. Idiotas ir tiek.

Aš galvojau, kad jis tau rodė iniciatyvą, o tu ne. Tada viskas kitaip...

Ir kaip jus susižavit tokiais bernais? Kur čia paslaptis?

Jokios paslapties nera. Tiesiog yra du zmones ir jie vienas kita traukia arba ne. Atrodo, kad jis zinojo atsakyms i visus klausimus ir nieko nereikejo prasyti, tereikia uzsiminti, ir jis jau zino, ko tu nori ir tai padaro ar pasako. ir patikek, kad taip buna ne su visais, tiesiog taip buna. Ir kai prarandi ta zmogu, su kuriuo netruko nieko, buna klaikiai vienisa ir tuscia... Ir visi kiti atrodo buki ir kurti, nes nesupranta taves taip, kaip kadaise suprato jis...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/19 11:06:50 11:06:50

tai ar matei tu ji bent karta gyva?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume