Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kodel jis taip elgiasi?

Kodel jis taip elgiasi?

internautas

I

10 įrašai

2010/10/19 11:08:15 11:08:15

gal naivi?:
internautas:
gal naivi?: Ne, ne tu mano istorijos "herojus" - perziurejau tavo anketa Bet as kaip tik rodziau inisiatyva. Ir nepasakysiu, kad ikyriai. Norejau susitikti ir visa kita. Jis delse... Sake, kad turi stabdzius ir valia. Negalejau ir iki siol negaliu jo suprasti... Sake, kad mes per stipriai vienas kita traukiam...

tada jis nevertas tavęs, jei tu jam PATI rodei iniciatyva ir jis su tavim žaide. Idiotas ir tiek.

Aš galvojau, kad jis tau rodė iniciatyvą, o tu ne. Tada viskas kitaip...

Ir kaip jus susižavit tokiais bernais? Kur čia paslaptis?

Jokios paslapties nera. Tiesiog yra du zmones ir jie vienas kita traukia arba ne. Atrodo, kad jis zinojo atsakyms i visus klausimus ir nieko nereikejo prasyti, tereikia uzsiminti, ir jis jau zino, ko tu nori ir tai padaro ar pasako. ir patikek, kad taip buna ne su visais, tiesiog taip buna. Ir kai prarandi ta zmogu, su kuriuo netruko nieko, buna klaikiai vienisa ir tuscia... Ir visi kiti atrodo buki ir kurti, nes nesupranta taves taip, kaip kadaise suprato jis...

as suprantu, kad liudna, bet nieko jau nepakeisi. Nebeverta zemint saves.
Palauk kol atsiras dar geresnis uz ji ir nezaidziantis su tavim

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/19 11:24:53 11:24:53

O kur tu čia matai žeminimą?
Žaidimas, manau, buvo iš pradžių. O paskui jis apsižiūrėjo, kad velnias gausis, panelė įsižiūrėjo, o jam to visai nereikia ir atsitraukė žmogus. Negi norėjai, kad dar ir į lovą įsitemptų, jokių rimtų planų neturėdamas?
Džiaukis, kad taip baigėsi, pamiršk ir laiminga gyvenk toliau savo gyvenimą.
Kitą kartą būsi apdairesnė:)

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/19 11:29:25 11:29:25

Aciu, man uzsitese tas "saves marinavimas mintimis apie ji". Taip, yra nemazai vaikinu, vyru, kurie manes nori, bet as ju NE.
O tu per jaunas, internaute, kad sedetum darnioje poroj. Tau reikia gyvu merginu, o ne internetiniu
P. S. as nemanau, kad zeminu save, pasisveikindama ar pasveikindama ji su gimtadieniu... Tiesiog noriu, kad mes ir toliau bendrautume.. Juk niekada nieko is jo nereikalavau ir nesitikejau. Jam gal kitaip pasirode...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/19 11:36:22 11:36:22

Va jeigu dar bandysi kažkaip gaivinti, tai tikrai žeminsi save.
Kam tau vyras, kuris tave ištrynė iš kontaktų ir net nepažįsta, kai skambini??? Norėti turi abu, o ne vienas.
Kol laikysi jį savyje ir galvosi apie jį, tol gaiši savo laiką ir nebūsi atvira kitoms pažintims.
Tikrai kad naivi esi...

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/19 11:55:12 11:55:12

Buv.Ugnelė: Va jeigu dar bandysi kažkaip gaivinti, tai tikrai žeminsi save.
Kam tau vyras, kuris tave ištrynė iš kontaktų ir net nepažįsta, kai skambini??? Norėti turi abu, o ne vienas.
Kol laikysi jį savyje ir galvosi apie jį, tol gaiši savo laiką ir nebūsi atvira kitoms pažintims.
Tikrai kad naivi esi...

Tu saunuole, buv.ugnele. As puikiai suvokiu tai ir noriu taip jaustis, kaip patari. Pamirsti, issilaisvinti, nebepriklausyti... nes pavargau, nes kai ziuriu i save, nebematau to, kokia buvau anksciau... Nuosirdus aciu uz patarimus ir kritika. gaila tik kad cia galima taip atvirai pasikalbeti ir gauti geru patarimu..

internautas

I

10 įrašai

2010/10/19 12:15:21 12:15:21

gal naivi?: Aciu, man uzsitese tas "saves marinavimas mintimis apie ji". Taip, yra nemazai vaikinu, vyru, kurie manes nori, bet as ju NE.
O tu per jaunas, internaute, kad sedetum darnioje poroj. Tau reikia gyvu merginu, o ne internetiniu
P. S. as nemanau, kad zeminu save, pasisveikindama ar pasveikindama ji su gimtadieniu... Tiesiog noriu, kad mes ir toliau bendrautume.. Juk niekada nieko is jo nereikalavau ir nesitikejau. Jam gal kitaip pasirode...

jaunas tai jaunas, bet internete irgi yra tikri žmonės, gi galima susitikti :p

Amžius tai nėra rodiklis, kaip nori susipažinti su merginom, aš taip manau... O ypač kalbant apie jaunimą, tai masė jaunimo susipažįsta internetu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume