Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kodel jis taip elgiasi?

Kodel jis taip elgiasi?

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/15 10:17:26 10:17:26

Taip reiske ir gan daug. Tas zmogus priverte mane i pasauli ziureti visai kitokiom akim ir pasikeisti, labiau myleti save ir vertinti tai, ka turiu... Uz tai jam esu be galo dekinga, bet nesuprantu, kodel mes ir toliau negalejome bendrauti... Mano problema, kad nemoku paleisti ir nenoriu prarasti tai, kas taip artima ir daug reiskia....

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 10:37:41 10:37:41

gal naivi?:
Svečias: tai buvo internetinis seksas, ar kazkas panasaus. Gal internetine meile, svarbu tai, kad tai buvo tik virtualus dalykas, neturintis nieko bendro su tikrove.
kita karta siulau nesivelti i virtualius santykius.
BB

Koks atsakymas, lyg butu jis pats man atsakes, arba atsake zmogus, kuris taip kazkada pasielge.
O kaip ismesti is galvos zmogu, kuris tau atrode idelaus....

Alio, atsakymas buvo grubus. Ji tau toks bendravimas artimas idealiam - alio alio, eikite skubiai plauti ausų ir kažkas jau praplovė smegenis

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 10:40:40 10:40:40

Toliau bendrauti nereikia, o tavo atveju ir negalima, nes galutinai prisirisi.
Internetine meile baigiasi, kai atsiranda reali. Tarkim,kad gryzo jo sena meile,su kuria buvo issiskyres. Arba jam nusibodo, nes virtualiai jis buvo ne tas, kas yra is tikruju.
BB

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 10:43:05 10:43:05

gal naivi?: Taip reiske ir gan daug. Tas zmogus priverte mane i pasauli ziureti visai kitokiom akim ir pasikeisti, labiau myleti save ir vertinti tai, ka turiu... Uz tai jam esu be galo dekinga, bet nesuprantu, kodel mes ir toliau negalejome bendrauti... Mano problema, kad nemoku paleisti ir nenoriu prarasti tai, kas taip artima ir daug reiskia....

Ta linkme ir susimastyk - vrtualiai bendrsavai su nezinia kuo ir is tikro.. daugiau bendravai pati su savimi, girdejai tai, ka nori girdeti. Ar tikrai reikia kazkokio zogaus, tam, kad myletum save, ar vertintum tai, ka turi? Na liudna kai esi vienas, bet ar tikrai tu geresne ar blogesne nuo to, kad kas nors su tavimi bendrauja ar ne?

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/15 11:02:20 11:02:20

Svečias: Toliau bendrauti nereikia, o tavo atveju ir negalima, nes galutinai prisirisi.
Internetine meile baigiasi, kai atsiranda reali. Tarkim,kad gryzo jo sena meile,su kuria buvo issiskyres. Arba jam nusibodo, nes virtualiai jis buvo ne tas, kas yra is tikruju.
BB

Giarbiamas BB, aciu uz skaudzia tiesa. esate labai izvalgus, ar izvalgi... Apie sena jo meile.. Taip, zinau, kad turejo zmogu, kuri labai mylejo ir issiskyre, bet kazin ar ji gryzo... Nors... Ir del to, kad virtualiai jis buvo ne tas, kas is tikruju, vel gi gal pataiket?... Jis kartais sakydavo, gad nera toks geras, kaip isivaizduoju, o kartais 9jo zodziais) netgi gali buti visai negeras... Bet maniau, kad juokauja. Jis rase eilerascius, ir gan grazius. Eilerascius apie save ir savo isgyvenimus. Bet jis nuolat kartojo man, kad esu nuostabu zmogeliukas ir dekojo uz tai, kad juo pasitikiu ir bunu savimi, sake, kad visada vertins tai, ka as siejau su juo... Aciu, BB.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/15 12:51:46 12:51:46

gal naivi?: Taip reiske ir gan daug. Tas zmogus priverte mane i pasauli ziureti visai kitokiom akim ir pasikeisti, labiau myleti save ir vertinti tai, ka turiu... Uz tai jam esu be galo dekinga, bet nesuprantu, kodel mes ir toliau negalejome bendrauti... [color=#FF0000:328dpedv]Mano problema, kad nemoku paleisti ir nenoriu prarasti[/color:328dpedv] tai, kas taip artima ir daug reiskia....

Kai pats nenori paleisti gyvenimas privercia. Pati matai kur tavo problema, o ne kazkokiame zmoguje.
Ar iki siol vaikstai isikibusi i motinos sijona.?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 15:01:00 15:01:00

Ir eilerasciai galejo buti ne jo, o is interneto. Yra toks puslapis - rasyk.lt
Ir kalbeti telefonu jis gal but negalejo todel, kad jo moteris girdi.
BB

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/16 09:17:24 09:17:24

Svečias: Toliau bendrauti nereikia, o tavo atveju ir negalima, nes galutinai prisirisi.
BB

na gal nevisai taip. Sakyciau virtualiai zmogus save gali kontroliuoti, todel gali buti toks koks nori arba geriau atskleisti kazkokias savo savybes.

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/18 06:43:34 06:43:34

Svečias: Ir eilerasciai galejo buti ne jo, o is interneto. Yra toks puslapis - rasyk.lt
BB

...Nera jo eilerasciu rasyk.lt. Netikrinau, tiesiog zinau... Suprantu, kad iki galo niekas niekada nesupras. Tiesiog labai stebina BB izvalgumas... Jei taip viska suprantat ir "zinot", kodel esat cia? Kazin, ar mano situacijoje moketume elgtis taip teisingai, kaip skelbiate... Ir idomu, jus kas - moteris ar vyras? Man labai svarbi vyro nuomone. Kodel Jus -vyrai- taip lengvai nusikratot savo zodziu ir poelgiu? As ir nesitikejau kaip cia skae kazkas "zenytis", man buvo su juo gera ir malonu, galejo buti ir toliau, bet...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/18 06:55:11 06:55:11

gal naivi?:
Svečias: Ir eilerasciai galejo buti ne jo, o is interneto. Yra toks puslapis - rasyk.lt
BB

...Nera jo eilerasciu rasyk.lt. Netikrinau, tiesiog zinau... Suprantu, kad iki galo niekas niekada nesupras. Tiesiog labai stebina BB izvalgumas... Jei taip viska suprantat ir "zinot", kodel esat cia? Kazin, ar mano situacijoje moketume elgtis taip teisingai, kaip skelbiate... Ir idomu, jus kas - moteris ar vyras? Man labai svarbi vyro nuomone. Kodel Jus -vyrai- taip lengvai nusikratot savo zodziu ir poelgiu? As ir nesitikejau kaip cia skae kazkas "zenytis", man buvo su juo gera ir malonu, galejo buti ir toliau, bet...

Na jam irgi pabuvo įdomu pora mėnesių, paskui nusibodo. Bus kita. Kokia tu naivi - tave jis is Skype kontaktu ištrynė, net nepažino su kuo kalba, o tu taip sureikšmini jūsų bendravimą. Pagyvensi - įgausi patirties ir atsparumo visam tam

Kažkada mačiau, kaip mano mano vienos pažįstamos sūnus paauglys internetu kažkokioj svetainėje panele apsimetinėjo ir kažkokiam vyriškiui gal pora savaičių ,,smegenis pudrino'' iki anas vos ne aukso kasyklas siūlė, kad tik susitikti su tokia ,,seksova panele''. Ir dar tas vaikinukas pasakojo, kad čia eiliniai klasiokų bajeriai. Tai va - darykis išvadas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume