Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kodel jis taip elgiasi?

Kodel jis taip elgiasi?

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/14 09:53:02 09:53:02

Niekaip negaliu atsikratyti minciu apie savo drauga. O gal buvusi drauga. Gal padesite man suprasti ji.
mes labai graziai bendravom, ejom is proto vienas del kito. bet buvome tik draugai, kurie gali pasikalbeti apie bet ka. Labai daug bendravom internetu ir telefonu. Jis nuolat prase mane atsiusti jam nuotrauku, sake, nuolat apie mane galvoja. As jauciau, kad jis negali man atsispirti. As niekad jo neipareigojau, norejau, kad butume geri draugai, o jis panores, galejo buti ir daugiau. Bet viena diena jis dingo. Kaip i vandeni. Neatsake ne i viena mano laiska, skype jo nera (gal mane istryne is kontaktu?). 4 menesius nieko apie ji nezinojau, kol neistverusi paskambinau. Jis manes is pradziu nepazino... Paskui pasake, kad daug dirba, ir labai mazai laiko praleidzia prie kompiuterio ir t.t. pasake, kad jam niekas nepasikeite ir nieko naujo. Ir tiek. Dziaugiausi, girdedama ta miela, be galo artima, ir tuo paciu tapusi kazkoki svetima balsa... neisdrysau paklausti daugiau ir atsisveikinau, palinkedama jam viso geriausio. Ir dabar vel tyla...
Nieko nesuprantu, kodel.
As negaliu ismesti jo is galvos, jei butu padetas taskas, jei buti ka pasakes, gal. Bet dabar, tiesiog nesuprantu... Padekite.

kiesux

K

1086 įrašai

2010/10/14 16:20:37 16:20:37

na nezinau kaip kiti, bet as pvz perskaites tikrai nesupratau nieko. dvi viena salia kitos mintys: ejome is proto vienas del kito, bet buvome tik draugai? ir kartojasi per visa tavo pasakojima viena mintis tarp musu nieko nebuvo, kita oi kaip viskas buvo puiku ir kokia sauni pora buvom... gal tu pati nesusigaudai kaip buvo istikro? o gal gal tam vaikinui taip pat pabodo, kad tu taip metaisi ir nusprende nebegaist laiko?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 16:24:14 16:24:14

abu ejo is proto del vienas kito per kompa. vaikinukas is neturejimo ka veikti, paskui gal rado gyva panicka, o gal apsimetinejo, o panele gal mane, kad jis jau zada zenitis.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 16:26:47 16:26:47

O kaip reikia padeti ar padeti surasti jo kontaktus ir atgal ikelti? man atrodo kad jis nieksas .gal nepriklausoma paiesku tarniba surasti gali.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 17:34:35 17:34:35

tai buvo internetinis seksas, ar kazkas panasaus. Gal internetine meile, svarbu tai, kad tai buvo tik virtualus dalykas, neturintis nieko bendro su tikrove.
kita karta siulau nesivelti i virtualius santykius.
BB

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/14 22:23:40 22:23:40

Bet ir kantrybe tavo,4 men. laukei kol paskambinai .O jis nepazino-vadinasi apie tave net negalvojo.Tikriausiai susidomejo kita mergina.Gali ji drasiai ismesti is galvos.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/15 08:35:57 08:35:57

Va jei butumet vienas pas kita su protu eje... Dziaukis, kad taip baigesi.Bet jei isejai is proto , tada jau sunkiau.

gal naivi?

G

11 įrašai

2010/10/15 08:57:01 08:57:01

Svečias: tai buvo internetinis seksas, ar kazkas panasaus. Gal internetine meile, svarbu tai, kad tai buvo tik virtualus dalykas, neturintis nieko bendro su tikrove.
BB

Koks atsakymas, lyg butu jis pats man atsakes, arba atsake zmogus, kuris taip kazkada pasielge.
O kaip ismesti is galvos zmogu, kuris tau atrode idelaus....

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 09:10:18 09:10:18

gal naivi?:
Svečias: tai buvo internetinis seksas, ar kazkas panasaus. Gal internetine meile, svarbu tai, kad tai buvo tik virtualus dalykas, neturintis nieko bendro su tikrove.
BB

Koks atsakymas, lyg butu jis pats man atsakes, arba atsake zmogus, kuris taip kazkada pasielge.

Tikrai kad tu super naivi. Idealus virtualiai? Juk tu jo nepažinojai. Gal tai senas vedęs vyras pagaliau, kuris irgi gali ,,eiti iš proto''.
Išgerk šalto vandenuko, mergaite

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/15 09:12:46 09:12:46

gal naivi?:
BB

As pazystu zmoniu, kas taip elgiasi ir jie negalvoja, kad elgiasi blogai. Turi zmogus kazkokiu mastymo...hmm.. keistumu. Skaitant ,artodo, kad cia vis tas pats zmogus. Bet ne, vadinasi tokiu sutrikusiu daug.
O kaip ismesti? Skirybos yra skyrybos. Nesvarbu realios ar virtualios- jausmas vienodas, jei zmojus kazka reiske.
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume